Chatrč čarodějky (4.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Jistě ale mě to připadalo podle popisu moc složité a ono není.Tenhle nový způsob se mi prostě nelíbí.Hůř mu rozumím .

-pechfógl-, myšule75 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bonus na děsivý věci je fakt trapnej.Jediný co to trošku napravuje,je bedýnka s boosterem,která vypadne maximálně jednou za deset let!o_O To dříve několikrát dozraje kaktusová svíce,než dostanu ten booster.:p
    K čemu je nám tahle časomíra [​IMG] když stejně bude možnost balíčky koupit kdykoliv,stejně jako ty tovární?!?:po_O

Naposledy upraveno: 5/10/18
    Honzulka05, njklmn a dasa1143 tohle ocenili.
  3. wakka84

wakka84 Zelenáč fóra

Chatrč s upgradem nejde umístit na Hřiště pro mazlíky (v ofiku je psáno, že upgradovanou chatrč lze umístit na Hřiště).

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

makak-magot tohle ocenil(a).
  5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Vo Farmárskych potrebách sa dá zakúpiť balíček Čarodejníckej chalúpky I a balíček Čarodejníckej chalúpky II. Dosť ma prekvapilo, že po ich zakúpení mi to stále ukazuje možnosť kúpiť ich znovu. Je to tak OK? Posunula by sa, napríklad, tá moja chalúpka na stupeň 4. po inštalácii závesu z balíčka č. I?

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Milka : každý balíček obsahuje 5x upgrade. Můžeš si jich teda koupit 10.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. makak-magot

makak-magot Stará škola

Milka66: Kopíruji přímo z OFI:
    A po instalaci 1 závěsu se posune chaloupka o 1 stupeň. Takže aby ses dostala na 4. stupeň, musíš použít závěsy 3.

Edit: Strašně nerad odporuji polobohu fóra, ale Bezejmenný nemá až tak úplně pravdu. Každý balíček obsahuje jeden upgrade. Viz výše odkazované OFI.

8. kaolín11

Je to přesně jako u továrny.Prostě se dá koupit 10 vylepšení.To je celý! 250 FL a je to doma!o_O

tydýtková a makak-magot tohle ocenili.
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já jich tam mám 5 + 5.
    Možná fakt hraju jinou hru než ostatní.
    Poslední dobou narážím na až neuvěřitelné rozdíly mezi svou farmou a jinýma.

njklmn, Honzulka05 a tydýtková tohle ocenili.
  10. kaolín11

To je sice pravda,ale chatrč vylepšíš pouze 10x !!!

Honzulka05, tydýtková a makak-magot tohle ocenili.
  11. makak-magot

makak-magot Stará škola

Bezejmenný: Spíš čteš moc rychle ;)
    1 balíček stojí 25 Florenů a obsahuje 1 upgrade. Můžeš koupit max 5+5 balíčků, tj. celkem 10x upgrade.
    To, co jsi napsal ty, by znamenalo, že si můžeš koupit pouze 2 balíčky po 125 florenech, každý s pěti upgrady*.

*pozn.: fuj, to je ale hnusný slovo

Edit: Ale no táááák...

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Omlouvám se za svoji hloupost.
    Jsem asi mentálně zaostalý, tak se i projevuju.
    Ještě jednou se omlouvám.

enkeli a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. kaolín11

Náhodou by to bylo krásný,mít chajdu tak rychle na úrovni 50 !:)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Aha, vďaka všetkým - už sa v tom orientujem. Tak to vyzerá, keď sa ofiko preletí bleskovo. Každopádne je ešte čas si premyslieť, či sa oplatí až toľko florenov na toto vyhodiť.

milostivas tohle ocenil(a).
  15. miska006

miska006 Pilný autor

Ak sa niekomu "podarí" (tak ako mne..)odstrániť z plochy túto dekorku,jej názov v slovenčina po upgrade je:
    Záhrobná čarodejnícka chalúpka 4(to je číslo upgradu,lv)

P.s.Asi hodinu som ju hladal medzi dekorkami,proste jej slovenský názov som nikde nenašiel.

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Chaloupka zní pořád líp než chatrč ,-)))))

elbedna, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahoj chci se zeptat koukala se na melounovy hruzostrašní kočar chtěla bych ho mit jak na to děkují za odpoved

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

DračiHanka - až splníš 6. úkol, získáš za odměnu Designy hrůzostrašných kočárů (Vzhľady desivých kočov). Pak si můžeš tuto dekoraci sestavit.

zejdy66 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Aktuálně mám přízračnou chatrč č.6 a dle FAQ z ní má padat bedna S, která neobsahuje booster na 24 hodin. Mě ale dnes z této bedny vypadl, ne že bych si stěžoval, na blížící se děsivku se bude jistě hodit, jen bych rád věděl jestli není v FAQ chyba? Tam je psáno, že tento booster vypadává až z bedny M. Předem díky za info.

maribeja a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Neodolal jsem a sestavil jsem si kočár pro Popelku, já vím... Fakt jsem jen letitý čert... Zato UP jsem nekoupil.

Medvánek, zejdy66 a danielka0000 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.