Chatrč čarodějky (4.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

..:: Chatrč čarodějky ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Začátek akce: 4.10. ve 14:00 hod.
    Konec akce: 31.10. ve 14:00 hod.

Oficiální oznámení: obsahuje informaci o možnosti nákupu balíčků s upgradem pro Chatrč čarodějky

Popis jednotlivých stupňů Chatrče čarodějky naleznete v našem FAQ:
    Popis nových beden zavedených současně s touto dekorací:

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já uznávám jenom Babu Jagu.
    K farmě čelem. Ivanovy zády!

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když si nekoupím balíčky "I" a "II", tak budu mít 48 upgradů z 50, nebo pokud koupím tyto balíčky , budu mít upgradů 52 ?
    Jsem opět zmaten.

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Jonsdorf svätá pravda mal si to napísať po lopate.Nech by bola väčšia sranda:D:D.Pre mňa si to môžu strčiť za klobúk nekúpim a šmitec.Kúpim si iba to čo potrebujem a chcem.

maribeja, Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  5. pajda361

Ahoj Bezejmenný,

koupit můžeš až 10 ks balíčků, ale kolik budeš mít nakonec upgradů ti neřeknu, nevím kolik jich volně RT pustí do hry.

maribeja tohle ocenil(a).
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

V tom případě by se ty informace měly trochu líp napsat. Chápu že vy moderátoři s tím nic nenaděláte, ale pokud je tam že bude 50 upgradů a z toho jich bude "zdarma" v akcích dostupných jen 25, tak je ta informace dost špatně podaná.
    No a ještě ani vy sami nevíte kolik jich vlastně do hry přijde.
    RT začíná jednat chaoticky. Mám takový pocit že ztrácí pevnou půdu pod holínkama.

EDIT : už u továrny to začíná být zmatečné a teď se k tomu přidá další chajda.

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky,
    no tak proč né, je továrna, tak teď i chajda…
    mě spíše zajímá zisk z bedny M a L týkající se boostru +2... pokud tedy padne z bedny, zda se hnedle spustí či zůstane v liště k použití v příhodnou dobu.
    Jen zda si mám dávat pozor na otevíraní beden mimo děsivku či ne ;)
    Díky za odpověď :)

Edit: děkujííí :)

Naposledy upraveno: 3/10/18
    švestinka a milostivas tohle ocenili.
  8. pajda361

Ahoj Anickamalirka,

booster z bedny se ukládá do inventáře, takže se není čeho obávat.

9. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

+100% BZ při sklizni děsivých rostlin, stromů a zvířat ........je super, ale jak dlouho bude působit - pouze jednorázově při aktivaci mazlíka

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. pajda361

Ahoj mahira72,

u všech dekorací je to na 10 hod. Informace je již doplněna i k dekoracím ve FAQ.

11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak nová chaloupka to je krása líbí se mi doufám že ten bonus bude stát za to

12. doben

doben Ikona fóra

Čekal jsem tedy něco lepšího. BZ bonus nefunguje na dekorace, takže se tady nabízí otázka, jak moc půjde využít, když je děsivka pár dní v měsíci. Osobně bych byl pro, aby fungoval minimálně na dekorky na ploše strašidelný dům, jak je to u dekorace Dřevěný dům z topky.

13. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

čarodejnícka chalúpka je super,teším sa

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Chaloupka dobrá, ale kupované nástavby tedy neuvidí. Občas koupím pomocníky, občas floreny - to musí stačit. Hold nebudu mít bednu M, ale jen S.

-Kuteno- a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Trepíku, tak zoufale bych to neviděla.... oni ty akce budou, takže se časem dostaneš i bedně L, jen ji holt nebudeme mít hned, že... trpělivost růže přináší. ;)

16. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

chcem sa opytat,ked uz mam tu chatrc a dokupila som po 1 vylepseni so sh a renatkou,otazka znie mozem dat obidva vylepsenia na chatrc alebo budem potrebovat este jednu chatrc,kedze vylepsenia su rozne?
    diky za info

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. agoros

agoros Perspektivní autor

vylepsenia davas na jeden zaklad :)

Skali a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  18. maurehata

maurehata Osvícený autor

Na jedne z farem, kde uz nepestuji, ale obcas se tam zucastnuji akci, jako je tato - kde se nemusi pestovat - jsem odehrala uz 10 her, jelikoz jsem dostala 7 minci z beden. Navic uz nekolik tech vzacnych sazenic a jeden chlivek s morcetem plus spousta dalsich drobnosti. Myslim, ze snad s touto akci bude spokojenost. I kdyz samozrejme pocet minci zasadne ovlivni to, zda budou padat i z beden, ten, kdo nebude mit stesti, asi moc spokojeny nebude.
    Rozhodne to tedy bude hodne o nahode. Na sve farme jsem totiz zatim nic neotevřela a na te posledni farme, kterou jeste jakz takz udrzuji nazivu, mam jen 3 hry a zadna mince ze 16 otevrenych beden nevypadla.

Honzulka05, tydýtková a burds tohle ocenili.
  19. burds

burds Titán fóra

Tak nakonec kostěná královna velmi jednoduchá a určitě mě má radši než ta lakotivá.

babako, Honzulka05 a tydýtková tohle ocenili.
  20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

burds je stejně jednoduchá jako akce s dodáváním skleníků a akce poklad krále pirátů

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.