Chaos za úplňku (6.4. - 10.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

skalara.v..díky za návod na Puffin, já neměla čas, až půl hodky před koncem šichty, tak honem, honem a mám to.Sice mne to nepustilo do hry,tak dnes to zkusím, možná jsem zapoměla na číslo u nicka nevím, no prostě nebyl čas, No a tříbrné mám všechny+ celý pátý , 3 stromy+ 2 bažiny a odpoledne zkusím Puffina Venku mokro,škaredě nevlídno,neutulno...pěknou sobotu všem

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Prepperka, vůbec se neboj, ten řádek má přínos, i když se na něj 2x zapomene a používá se jen občas :). Já zrovna tento řádek řeším tím, že ho nemám označený jako oblíbený zelenou záložkou, a tudíž ho nesklízím automaticky, ale chodím na něj ručně. Nevýhoda je, že sem tam opravdu zapomenu a nemám tedy těch asi 1500BZ a 1200TBZ přesně každých 48 hod., ale oplátkou je řádek vždy připravený na děsivku. Jen nesmí přijít překvápko jako tuto akci, kdy dle údajů dlouhohrajících se úplně poprvé nevztahuje zkrácení řádkem ani kytkou na akční rostlinu... Je pravda, že po této zkušenosti budeme všichni veleopatrní a překvapený už asi nikdo nebude...

U mě se nerýsuje žádný výrazný problém s padáním, vypadávátek v této chvíli 214, pěkná řádka z toho je darovaných, za což opět ze srdce díky :inlove:, akční 1368 a zaseto, mám splněno 1-3 stříbrné, 4+5 i zlaté a po sklizni splním pětku komplet a pak půjdu sestupnou řadou, jako většina. Mně pokud nebude pěstování akční trvat příliš dlouho, bude stát celý úkol za splnění, protože stále sbírám hvězdičky a potřebuju jich dost a v úkolech jsou, takže počítám s úkolem celým. Mám koupený jeden nový stromek, jeden z úkolu a jsou na ploše, možná přikoupím třetí, víc zatím ne. Bažina bude ještě v liště a ven bude chodit na dlouhé mezipauzy do dalších děsivek, nový úkol plnit nebudu - ani začínat, mám dost co dělat i jinak. Pokud se mi podaří dopěstovat na šlechtění netopýrů, odemknu ho, nebo se tomu hodně přiblížím, plus by mi nevadilo přihodit jednu dvě dekorky 1x2, mám ještě řádeček, který na ně čeká. Víc asi nic moc nestihnu, budu doufat, že zase přijde i děsivka netematická, a bude zase v době, kdy budu moct hrát, abych s tím, co je rozdělané, taky trochu pohnula.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zakladni ukol splnen a uz se 3 trpytky snazi delat kulicky pro budouci kmivo, takze chlivek zatim odpociva... ted bude posledni akcni pro ostatni ukoly, pak uz jen to co potrebuje novy ukol a z toho napada zbytek cerviku...

Vypadavat ma 82 cervu/den, v tuto chvili ma byt 147 (nebo chybet 178 ), mam 222 (chybi 103 ), mam 68% hotovo.
    Stav revy : idealne 1640 kusu (907/den ), mam 3146 z 3625 (86% ).
    Zatim uplynulo 45% casu, zbyva 52 hodin.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pořizovací cena novejch věcí v obchodě je opravdu směšná.Většina hráčů tyhlety položky tam bude mít jen pro okrasu.:music:
    K akci: dojdu si jen pro novej chlívek se stromem a konec.Raději budu pěstovat kytky do stálých úkolů v družstvu,možna i na další příšeru a strom.o_O

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

hroudov:
    Úkol nevím, ale v Jackově obchodě je výběh pro temné světlušky. Pokud nesháníš něco jiného.

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

V úkolu Světluška je v posledním 4.stupni na stříbrném stupni odměnou 2x chlívek temné světlušky, jinak jak píše MatýsekKamilek výše, u Jacka.

7. -Anelinka-

-Anelinka- Zelenáč fóra

Ahoj lidicky muzete mi poradit jak to delate ze vam vse napada myslim jen padak rostlinky jsem napestovala to bylo lehke ale ty padatka mi nejak malo padaji. Mam policka 1x2 a pouzivam super hnojivo , vodu , hnuj , specialni hnojivo a jeste MJ mam sice dost rostlinek ale padak se mi nejak vyhybaji. tak zadam a prosim o pomoc nebo nejakou zlatou radu.

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mám 151 červů za dva dny i s "přípravou".Půl hodiny přemýšlím jak za stejné dva dny,ovšem bez první sklizně, získat dalších 170.
    Nakonec jsem vjel do úkolu,splnil všechny stříbrné,celý pátý a ještě mě červáci vyšli na 5 SK(zlatá 4.). Takže mám strom,bažinu, SK a po starosti.Až napadají další,vezmu 7 SK,nebo Ch.vrbu.Víc už není o co stát....

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Napestovanú akčnú mám a 4-5 úlohu mám komplet hotovú.Podľa červíkov uvidím či si ešte budem môcť zobrať SH.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký den ze hřbitůvku ... mám trošku čas, tak ještě zlato a diamant u 4-tého úkolu a bude padla :p Teď jen více stromků a příšerek ... flekatá hrůza a krvavé kapradí. Mě dochází i cerebrokolice pro sliznatky. Zatím jen 5 stromků a 4 bažiny ... snad ještě něco přibude :p Držím palečky a ať ty červy hodně lezou ven xD

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Napěstováno a chybí 64 těch tučnejch, ale už jsem vyzvedla vše potřebné, zbytek dodělám asi zítra, nemám ráda nedodělané úkoly ;)
    Spuštěný opět stonek a jde se pěstovat do dlouhodobého úkolu, jsou tam třeba ty samé straširostlinky jako na nový strom a chlívek, tak to ubývá o 106.
    Na ploše už bude 5 stromků a 3 chlívky, přidám i světlušky, těch je taky třeba hafo.
    Jak jsem měla vše v družstvu uklizené, tak je zase co dělatxD

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, už mám taky akční napěstovanou, pěstuju do úkolů a sbírám červíky ;), do 2 dnů to snad napadá. Je super , že to dali zase na víkend, tak mi zase pár úkolů z družstva zmizí. :)

13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Padátka v téhle hře záleží hlavně na stupni Pohárů (či Živoucí legendě). Na kolika % je máš? Pak taky můžeš dostat až 20 padátek jako dárek od sousedů, což je už hodně znát.

Sovinka - a když nemáš ten řádek označený jako oblíbený, ukazuje se ti v čísle, že je třeba ho sklidit? Jakože když ostatní sklidíš kombajnem, zůstane ti tam ta jednička, že tento ještě klizen není?

Naposledy upraveno: 8/4/17
  14. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Tak mě ještě chybí 110 červů, což by mělo napadat, ted už budu pěstovat plodiny jen na svítící strom a na bažinu slizké příšery... zatím mám jen 2ks od každého.
    Jsem ráda , že je novej stálej úkol, jelikož pro hřbitov mám všechny úkoly v družstvu splněné
    Jinak jedu pohodově, tlusťoši padají jak se jim chce,..jednou více, jednou méně:wuerg:
    na poháru to vůbec nezáleží..já mám 100% a zázrak se nekoná;):p

15. myš59

myš59 Vévoda fóra

Tak za hodinu bych mohla mít strom z Jackova obchodu Z úkolu už mám pátý hotový a dodělávám čtvrtý, Na druhou bažinu ještě chybí trošku brokolice, tak si budu pěstovat co potřebují do stálých a pokud vypadnou tustoši, tak je pak dodám;)

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jj jde to jedu si rostlinky do družstva a pěkně to přibívá zejtra snad dorazím komplet pajdátka

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Prepperka, mám teď bohužel řádek sklizený, tak to není tak názorné, ale zobrazuje se to ne v zelené záložce, ale mezi rostlinnými řádky, tady:
    Přesně vím, který řádek to je, protože jiné si takto nevyděluji. A když ho chci sklidit, musím si nastavit u kombajnu tuto kategorii, takže omylem se to téměř nemá jak podařit. ;)

EDIT: Prepperka, na místě zelené záložky se mi hotový řádek nezobrazuje, ukazuje se právě na této záložce rostlinných řádků, tam se rozsvítí červená jednička a je to dobře vidět. Je ale nutné rozkliknout roletku řádků, aby je člověk viděl všechny - nebo mít zvolenou kategorii rostlinných řádků, potom ve "tvém" okénku není zelená záložka, ale znak rostlinných řádků a tam se potom zralý řádek ukáže.

Naposledy upraveno: 8/4/17
    milostivas, petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

zázrak - co je zázrak? Muška jenom zlatá.... :p

Sovinka - myslela jsem to jinak - jestli se ti ten řádek po "uzrání" zobrazí na mnou vyznačeném místě, přestože není mezi oblíbenými:

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Tak já si pěstují do řádku, ale nikde v Jackově krámu nemůžu najít "čarodějnickou kuchyni",prošla jsem si řádky v nebi, park i baha,jestli náhodou není někde usazená- není Kde ji teda získám, abych měla celý řádek? Poradí někdo? děkuji Jinakpuffin funguje a dodělávám čtvrtý úkol diamant

milostivas, petaM2001 a babako tohle ocenili.
  20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

bursuk59 - Jackův obchod

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.