Chaos za úplňku (6.4. - 10.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Preceja

Preceja Mistr fóra

Z 4hodinové akční 7 červů z 2 a půl hodinové rostliny hrůzy 17, nějak tomu nerozumím.:(

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD jsme na hřbitově a ještě k tomu v chaosu - tady není co chápat, ta duchařská společnost si prostě dělá co chce ... já to neřeším, pěstuju a chovám, co potřebuju a červi vylézají, postupně to dopadne

3. slootr

slootr Baron fóra

Akční hotová, to šlo rychle, ani nevim jak. Teda skoro hotová, poslední otočka zraje a bude kolem jedenáctý. Skoro si myslím, že jsem někde udělal chybu, ale fakt jsem dodal co šlo a chybí mi diamantové za 350, za 400 a za 450. To je celkem 1200.

SH jen na rozpěstování, ale na dvě otočky, tedy 10 na začátek a pak nějakých 35 na druhou otočku. Takže teď si budu pěstovat dle libosti, červi snad napadají. Pokud jsem teda někde něco nepřehlíd. Snad ne. Červíků chybí 167, z tý poslední otočky ještě něco vypadne. Bonus jsem včera zrušil, když se ukázalo, že je k ničemu. Možná ty kytky pozřu znova, uvidim.

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak dnešek končím s jedním novým stromem i výběhem, napěstovanou akční a hotovými stříbrnými úkoly a 3mi zlatými :) Jsem spokojená, teď jen pěstovat do úkolů.... Nebo na recepty.... :)

5. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak červi jako obvykle moc nepadají, z akčního vypadlo 11červů, z korálovky 1..na noc dám ponurý květ, uvidím, co bude ráno:p
    zatím dobrou noc

6. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jsem nějak mimo k čemu je kadidlo? Nečetla jsem správně popis akce? Nebo je to mimo akci? Akce hotová kus přes půlku, chybí červíci. Budu se muset zeptat táty jestli je nepozval na ryby. Zítra dopo nebudu doma, ale pak se na to vrhnu a to by bylo, aby červíci nevylezli.

7. tavos7

tavos7 Expert fóra

Katule008, z názvu odvozuji že by se mělo jednat o laxativum. Bylo známo již ve starověku. Jak víme ti tři jej přinesli Brianovi do Betléma aby zjistili že zácpou trpí nějaké batole z Nazaretu a tak nakonec ten balšám Briana nekousl :D
    Ve hře se jedná o podobný účinek. Z Temného světluščího doupěte při použití u sklizně ve stříbrném slotu vydoluješ místo jedné světlušky dvě. Jedná se o řemeslný produkt ve čtvrtém stupni Alchymistu. Recept získatelný v družstevním úkolu Mistr a učeň.

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tavos 7 Díky za vysvětlení, Alchymistu jsem tak trošku zazdila a jsem tam teprve v polovině 3.stupně, takže na Kadidlo si počkááám

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já jsem zase zazdila náboženství (takže nevím kdo koho kousnul nebo chtěl kousnout) :p Ale nechám to tak xD (už máme kadidlo, myrhovník - takže chybí jen nějaké zlaté pruty a batole ?
    Tlustých fujtajblů mám 198 a květeny 930 (nějak se mi do ní nechce). Zasetá flekatá hrůza a nic splněno ;)

10. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

vypadávátka nějak nevypadávají,ale stonek v této akci není tak jen v pohodě co dám nebo nedám.děj se vůle boží.dobré ráno a dobrou noc všem farmářům.já mám osobně ráno a hop do práce do oběda...:cry::cry::cry:

11. babako

babako Expert fóra

Hezké ráno,
    hlásím ze hřbitova že to jde nějak pomalinku..

12. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Na hřbitově už není kam spěchat babako.

13. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Já to beru jako trénink, babako... Alespoň jednou nezabloudím ;)

Aktuální stav:
    229
    červíčků a 1.673 hrůzné révy.
    Samozřejmě děkuji sousedům a přátelům za červíčky!

Naposledy upraveno: 8/4/17
  14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový den, akce se začíná táhnout jako sliz (původně mě napadlo jiné slovo). Za oknem tma, šedivo a nevlídno, dnes mě čeká cesta do Českých Budějovic, Tábora a zase zpět, takže přehled bude trošku kratší než včera. Takže ať se daří a červíci lezou v půdy ven v dostatečném množství.

DneČasPlodina (počet polí)Počet vypadávátek(celkový počet )Poznámka
    8.4.2017 05:17 flekatá hrůza (166) 13 náměsíčníků (187)+2 padátka od sousedů
    přepis z minulé tabulky
    8,4,5017 08:083x chapadlovka 1 červí náměstek (188 ) pořízen 1 noční třpytivý strom
    8.4.2017 10:26 hrůzná réva (166) 9 kousků rybí návnady (198 )+1 padátko od souseda
    8.4.2017 16:14 2x bažina slizové příšery 2 náměsíční červíci (200)
    8.4.2017 18:23 hrůzná réva (166)14 červíků Pepíků (214)splněn kompletní2.úkol
    8.4.201719:36 3x temnostrom1 obězní žížala (215)
    8.4.2017 21:41 hrůzná réva (166) 7 měsíčňanů (227)+ 5 padátek od sousedů
    8.4.201722:05 korálová houba (166)2 červíci (229)
    8.4.201722:30 korálová houba (166)1 červík Pepík (230)
    8.4.201723:13korálová houba (166)2 červíci (232) a pro dnešek toho bylo dost, zítra je taky den.

Naposledy upraveno: 8/4/17
  15. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte,,Tak ja desivú akciu robím pomaly pretože odmeny sú len v 5 úlohe čo sa mi oplatili a dnes ked červíci napadajú tak zajtra sadím akciovku a dorobím..
    Všetkým držím paľšoky a prajem peknú sobotu;):)

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Krásné ráno všem, tak ještě splnit diamantové úkoly a mám hotovo, tj. 150 červíků. Jinak už si pěstuji do úkolů, akční mám cca 200navíc.
    Snad dokončím úkol "Strašidelné nákupy", pak zkusím stihnout oba recepty... Ať mi ta na tom hřbitově odpadá.. :)

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

vinea05 - ten 5. úkol je samozřejmě nejvýhodnější, ale i ten 4. mi nepřijde k zahození, přece jen SK skoro zadarmo, to se vyplatí.

Já už jen 2 otočky akční a 130 červíků a budu mít hotovo. Odměny nic extra, ale SH se hodí, tak aspoň něco, a u téhle akce si cením hlavně toho, že je hřbitov otevřený dýl jak 24 hodin a já si můžu pěstovat co chci. Doufám, že než mi ho zavřou stihnu ještě získat poslední dekorku do stonku, už mi do ní chybí jen 4 otočky různých rostlinek a budu moct zkracovat děsivky, tak se těším. Jen se bojím, že mě bude zrazovat paměť a budu pak zapomínat si stonek aktivovat až při otevření hřbitova. Zatím stonek sklízím bezmyšlenkovitě, co je zelené to jde. Asi si pak budu psát na monitor: Nesklízet!, ale jak se znám, nebude mi to nic platné.

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

skalara.v: No že jsi zazdila náboženství, to ti nevyčítám, ale Monty Pythony? To jsi teda neměla! Mám dva srašistromy a jednu příšeru, kdybych nebyla lama a nezahodila plodinu, mám už dvě. Ovšem zas nemám čím krmit, protože melu SK.

19. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Nestíhám sem jít pajdátek zatím 206 do pondělí se to snad nastřádá:):):)..

20. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

Prepperka----jasne že sa oplatí ,,ja aj tak robím že začnem od strieborných a potom všetky úlohy dorábam od poslednej,,takže už v 4 diamant a potom ostatok...
    Zatiaľ sa mi darilo s týmto postupom..;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.