Chaos za úplňku (6.4. - 10.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jupííí, tak mi nehrabe :D Taky mi z rajčat napadalo diamantů daleko víc než z šípku. Jsem si myslela, že blbnu a nepoznám čísla :D

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

A to z akční kytky která roste jenom chvilku + nemám 200 minipolíček ale "jen" nějakých 150 (myslím) protože mám na hřbitově i chlívky a stromky.
    Je to divně nastavené.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

To je potom ale na palici, bo už fakt nikdo neví, jakou stategii zvolit, aby mu ty zatracený padátka vyskákaly. Pokud chce RT i toto založit na naprosté náhodě, tak ať jde k šípku -.-
    Bezejmenný - mně jich z osmihodinovky vypadlo tuším 20 :eek: Z krvavého kapradí 4 (roste cca hoďku)

Naposledy upraveno: 7/4/17
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

skalara : a to mám jenom z těch políček. Chlívky a stromy ještě nejsou hotové, takže dalších pár červíků přleze.
    Včera jsem si říkal že pojedu jen na políčkách ať napěstuju co nejvíc kytek, ale pak jsem z lišty vytáhl všechny stromky a chlívky.

Ráno mi vypadlo z celé plochy 29 červíků. Zasazená byla 8 hodinovka.

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Od rána dvě sklizně akční daly přesně 20 kousků, tak zlatý je taky hotový a blížím se do finále (zkrácená verze - jen stříbrné a celý pátý). Mě ten hřbitov nějak nebaví.

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Naprostý chaos :eek:
    Na skaláře mám červů 137 a na ml. farmě jen 82. A jedu obě stejným stylem. Od včera vlastně pěstim převážně jen kapradí a flekatou hrůzu, na noc dlouhou). Rozdíl 55 kusů za cca 24 hodin při celkového počtu 325 padátek mi přijde brutální -.-
    (rozdíl v ž. legendě pouhé procento)

Edit: janaj - to je víc jak třetina za 24 hod, to je dobrý :D

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Legendu mám celou, a červů 120. Nic moc... Ale snad bude líp.

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já mám ohledně vyskakování nevýhodu, že nehraju tak dlouho, s přijatelnou Legendou až cca od září-října, takže když jsem zaznamenala cca 3 akce zpět jiné chování vypadávátek, nevěděla jsem, jestli nejde o dojmy nebo oč jde. A je pravda, že co hraju a pokouším se o nějaké vyvození závěrů pro určení strategie k vypadávátkům, tak se mi opakovaně děje, že např. dvě plochy o 202 políčkách, se stejnou plodinou, sklízené těsně po sobě, dají o polovic jinak vypadávátek, takže nemám jinou možnost než to brát jako velmi nepředvídatelnou věc, kdy i předpokládaně dobrý krok (už vyzkoušená dlouhodobka na noc) se může ukázat úplně špatně a limitovaný čas akce už prostor pro nějaké změny třeba nedá.
    Ale vzhledem k tomu, že hraju při zaměstnání (prací i rodinou), zadávám si jeden každý kousek všeho do pomůcky - farmsčotu, protože přehled o tom, kde se v akci nacházím a kde je potřeba nejvíc zabrat, je pro mě dá se říct klíčový. A poslední cca 3 akce se padátka začala v procentním grafu chovat skutečně jinak, nebo ještě lépe řečeno - každou akci jinak. A viditelné to je, narozdíl od důvodu, proč to tak je...

Aktuálně mám 122 červíků (24 z toho je darovaných), akční mešká, protože jsem využila aktivní řádek a strašikytku k pěstování rostlin, kde se zkrácení využije. Už minulou bubu akci jsem pozorovala, že daleko nejvíce to u mě skákalo z 4-6 hod. plodin a zdá se, že tentokrát je to podobné, z noční osmihodinovky mi vyskákalo totéž, jako z denní krácené pětihodinovky - 17 červů. Takže pokud to tak zůstane (a to je největší slabost posledních akcí, že se věci mění často ze dne na den, nebo spíš mezi ránem a večerem), tak by mi kratší plodiny mohly hodně pomoci splnit padátka této akce. Uvidíme.

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Sovinka, aha, vidíš - já zapomněla že v tom jsou i darované. Takže to padá vlastně i míň než jsem čekala :sleepy:

10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový start do víkendu,
    po prvních 24 hodinách to u mě vypadá takto:
    Hrůzná réva: Má být 3625. Mám 1191. Ideální stav 903. Plním na 131.9% Hotovo 32.9%
    Náměsíčný červ:
    Má být 325. Mám 110. Ideální stav 81. Plním na 135.8% Hotovo 33.8%

Zatím v zelených číslech, a to to nijak nehrotím, plochy hrůzné révy kombinuji s plochami korálové houby a flekaté hrůzy a krvavého kapradí, chtěl bych udělat obě akce najednou a podstatě obohatit své děsivkové portfólio stromů a chlévů alespoň o 4 - 5 kousků.
    Tak ať se všem daří. Je už někdo hotov - tedy hotov v tom smyslu, že by měl některou z akcí ukončenou?

11. slootr

slootr Baron fóra

Po 24 hodinách 114 červů (z toho jen 6 z dárků). Dárky většinou chodí až odpolko. Snad se nějaké přiřítí. I tak zatím nad minimem, splněny všechny stříbrné a plním odzadu postupně zlaté a diamantové.

Tak ať se červi hemží!

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Zatím stále v zelenejch takže spokojenost;)

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Protože mám podobný plán jako pár dalších, kteří tu psali, že splní jen stříbrné body a pouze 5.část celou, myslím, že po příští sklizni mám prakticky hotovo. Akční už je napěstovaná a čekám na 15 červů. To už by dopadat mohlo. Ale i kdyby ne, od dalšího setí už budu doplňovat běžné Děsné rostliny :) Stejně je ten růžový smrkanec dost nenažraný, takže než přijde na plochu, ještě si počká :p

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Na tom krchově je mi ale neveselo až truchlivo, když čtu, kolik už má kdo červíků.
    Nechci ani domyslet, kam na ně chodíte. Já se zatím motám něco málo kolem stovky.
    A to mi občas nějakého červa vyplivne ten slizoun z bažiny. Zřejmě mu nechutná.
    :(
    A také je tu dnes studeno a chladno.. Kdyby se našla spřízněná duše, která by si chtěla
    loknout něčeho na zahřátí, zvu ke světluščímu doupěti.
    :DxD

E:
    Možná, že by stál za řeč i ten 4. úkol v pořadí. Je tam hrst SK.
    :D

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Kytky hotové z rána, dopěstováno na jeden výběh, ted jedu na strom... hodně pomohlo + 100% ke sklizni... jen červíci by mohli padat víc, mám 99 tuším. Stříbrné úkoly hotové, první zlatý také...

16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym aj ked uprsany u nas a chladno..ale prajem krajsi vikend:p

tak u mna hotova cela 5 a uz to pojdem len lazoplazo do konca...nech sa vam dari vsetkym...

17. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, taky jsem se rozhodla to vzít pěkně odzadu, zatím mám ten stromek, zítra bude i chlíveček, a pak snad to ostatní, tyhle akce se mi celkem líbí, protože můžu přeskakovat podle potřeby, ať se všem daří získat také, co chcete.

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

červů 66, včera jsem trochu experimentovala pro sousedku s cibulí a bonusy a zapoměla jsem na hřbitově zasadit. Shrnutí: cibule s dostupnými bonusy roste bez SH něco přes pět hodin, vyšlechtěná na poho půl hodiny, kytka kterou nezasadím nevyroste vůbec.:music:

19. iDavis

iDavis Baron fóra

Akcie spojenou s desivou nocou sa opäť nezúčastňujem, príde mi lepšie túto dlhšiu desivku využiť na dokončovanie stálych úloh v hale. ;)

A ten nový desivý tvor mi nie je moc sympatický, pripomína mi nejaké strašidlo z hororu, ale snáď si naň raz zvyknem..o_O

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

... ten růžový smrkanec xDxD
    ... kytka kterou nezasadím nevyroste vůbec... - To je dost divný :DxD Mě chcete zabít, normálně xD

Já sleduju jen rozdíly v padátkách na dvou farmách a jsem z toho dost zmatená. Ale stejně to nechci dělat celé, jen to nutné "zlo", tak si musím sčotnout, kolik čeho bude třeba. Zatím mám jen rozpěstováno, bo se snažím napěstit tu hrůzu a kapradí na stromky. Zatím mám jen dva (za chviličku bude třetí). Nějak to nepřibývá. Jestli mi to nežerou ty hnusný, vyžraný červi :eek:
    Edit: sčotnuto - na krátkou verzi mi stačí 1375 kytky a 125 červů (to je v poho) ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.