Chaos za úplňku (6.4. - 10.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmárky a farmári.Ja si idem len tak lážo-plážo.Vyberiem si najprv čo chcem a potom sa uvidí koľko bude tých červíkov.Stálu úlohu si urobím iba po rastliny.Predsa nebudem tie obludy napchávať zo SK a tá úloha nie je zajac nikam mi neutečie.Aspoň neskôr budem mať čo robiť.Patuska307 to si musíš v Jackovom obchode kúpiť jabloň temnej kráľovnej.

2. flexka

flexka Hrabě fóra

mám na ploše 5 světlušek, 5 jabloní a 5 vrb, jinak pidipole
    v noci ponurý květ a z toho všeho 24 červíků
    takže to moc na celý úkol nevypadá, ale to je jedno, hlavně poslední (a předposlední s vrbou xl by se taky šikl), pak už to nechám na náhodě
    teprve začínám s akční, včera jsem jen rozpěstovala, neseděla jsem u toho, tak uvidím, jak z té to bude padat

3. milostivas

milostivas Znalec fóra

DANKA722

taky jsem dávala granule pro koi,ale prodavač mi řekl,že koi nejsou masožravci jako vrubouni a tudíž to koi krmivo je rostlinné a tudíž ti moji ubožáčci jsou hladoví..takže dostávají mražené malé rybky..no a když dojdou tak vlastně psí granule jsou z masa,že ááno...tak dostávají ty :)

akce: zatím stále nejedu,jedu rostliny na nový strom a chlívek abych jich měla co nejvíc a pak to odsýpalo...odpoledne jak dojde řádek tak přejdu zase na akční..to půjde :) červíků mám 96.

u nás na trhu stále kadidlo není,stále je na 43,40 a eben 550

4. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Ahoj,
    pěstuju na hřbitově akční hrůznou révu a nevím proč - nefungují na její pěstování urychlovače. Tím myslím strašidelnou kytku a 24 hod bonus ze stonku na zkrácení pěstování o 10%, jenom voda. Je to chyba nebo úmysl?

petaM2001, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, není to chyba, řešilo se to tady, myslím, včera - jak jsem pochopila, je to tak u každé děsivkové akční, minule to snad byla výjimka, že fungovaly i na ni.

6. hroudov

hroudov Vévoda fóra

koupila jsem si velký koš, ale nemám z toho ani strom ani bažinu, nevíte proč? snad jsem četla správně, že zakoupením to získám:cry:

petaM2001, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Možná, že se to schovává v jiné kategorii, než hledáš. Ale kde - na to jsou tu chytřejší.

8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj hroudov,
    strom by měl být na hřbitově v inventáři stromů, bažina tamtéž u stájí. Možná si zrestartuj hru, aby se ti to načetlo. Pokud ani to nepomůže kontaktuj podporu

9. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Kiki 2305
    Díky za info, vrátila jsem se k včerejším příspěvkům a je to tam, jen mě to překvapilo, protože při minulé akci (boltcovitka) vše normálně fungovalo i na akční...
    Jem si myslím, že pokud RT přichystá nějakou změnu, stálo by za to hráče informovat.

10. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj červolovci. Taky se mi nezdála doba rostliny a zkoušela jsem si z hlavy vypočítat zkrácení o 20% ale vzdala jsem to, páč jsem mezitím zapomněla jestli jde o 4 nebo 6hodinovku. Vyzobu SK, jednu bažinku už mám a 4 stromky na krmivo, a pak si vyzobu co budu chtít ale budu muset napěstovat něco do zásovy protože moje stodola na bubu plodinky je skoro prázdná. Krčí se tam halda 8 hodinovek a jinak kde nic tu nic, musím změnit přístup nebo na hřbitov můžu vyhlásit bankrot. Červíci lezou poměrně dobře, ale daleko lépe mi je posílají sousedíci a za to jim patří velký dík a je poznat i těch pár kouzelných stromků, 13 červů je jedna sklizeň akčního v průměru. Hop hop hop ať vám to skáče a já jedu zase domů, čeká mě cesta na pěkných pár hodin a zítra na noční. Co jsem chtěla to mám, vím. Ale mohlo by to být lepší. Mejtě se fanfárově, počasí s každým práská a sanitky hučí v dáli jako o život, tak se obejděte bez nehod a kolapsů. Martina

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Že jsou potřeba na jedno nakrmení toho růžovýho slizouna tři koule z toho novýho stromu, tak to považuji za nebetyčný podraz o_O

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Akci jedu jak to jde-teda nic moc.Chybej mi na hřbitově plodiny tak sázím co mě napadne.Hezký den,u nás leje:(

13. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Proč se neukazuje vrbové chapadlo ve stodole. Je označeno jako Děsivý předmět, ale tam neni.

14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

aamperzg: Zadej si kategorii "Všechno", tam se ti objeví.

edit: Proč to tak je, to ví jen... RT :-D

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Dalo by se říci že finišuju.
    Chtěl jsem jen stromek a chlívek. Ostatní odměny si ještě rozmyslím ale nepotřebuju je.
    Využiju otevřenou děsivku na navýšení počtu skladových zásob.

16. Levlef

Levlef Baron fóra

Chválím za plnění akce stylem úkol, tedy možnost neplnit celou ale vyzobat si co chci - na strom a bažinu mi tak stačilo napěstovat něco přes 2000 akčního a teď jedu do stodoly a do úkolů. Ale otázka je zda se k bažině a stromům doplazí s červama - ty mrchy ne a ne padat, po noci celých 8 kusů považuju za dost málo ... padátka se tak jako vždy jeví jako největší problém, tak zbývá doufat, že se povolí kohoutky - protože tímhle tempem je akce nesplnitelná :))

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Levlef : to jsem měl při minulé akci. Z plochy Cibule mi vypadlo nějakých 8 padátek (nebo tak nějak) a z celé farmy kolem 25, zatímco jiným vypadlo 30 kusů z jedné plochy.

Teď při děsivce to mám nějak opačně. Z plochy akční kytky na minipolích (jen voda) mi vypadlo 22 kousků.
    Je to celé jakési postavené na hlavu.

18. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj, již jsem zkusila vše , teď musím zkontaktovat podporu, díky ;)

19. flexka

flexka Hrabě fóra

To padání se mi zdá v poslední době zcela náhodné, nezávislé na tom, co pěstuju. Z akční teď 11 třeba, minulou akci se mi zdálo, že mi padá stejně z 4 hodinové kytky, jako z 15 hodinové, dala jsem kukuřici a 2x padl jeden diamant a pak náhle asi 8, dál už jsem to nezkoušela. Těch 8 pak z cibule je fakt na pováženou.
    Takže udělám jen zajímavou část akce a hlavně pojedu rostliny na ty nové stromky a chlívek. Tam se mám co otáčet a flekatou asi dám i na noc, protože mám v podstatě jen ty 8 hodinovky.

20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Flexko nezdá se ti to, mě to totiž připadá taky tak a jako by tam byla nějaká prazvláštní regulace, která podivně reguluje vypadávání. Už minule sem nějak nechápala počty podátek vzhledem k zasazené plodině. Když se ale ptám, tak sem neustále konejšená, že je vše v pořádku.

danda :--

PS: hlavně teda v děsivých akcích sem to sledovala důkladně a nezdá se mi to vůbec normální

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.