Chaos za úplňku (6.4. - 10.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] pěkný večer na hřbitůvku, jsem tam měla nejdelší rostlinky + 10 stromků a vylezlo 30 červíků. Taky jsem uvolnila zlatý slot a nasadila strašikytku :oops: ale po zjištění nedostatku krátkých rostlinek - kapradí a houby - mi přišla vhod na bažiny a třpytivé stromky. Zatím po dvou ale zítra přidám, ať se naráz sklízí :p taky střídám rostlinky s akčními. V družstvu jsem už proběhla stříbrné úkoly a mlsně koukám u posledního po další třpytce a slizké bažině :D. Mlýn je na delší dobu ve výrobě SK, tak ty mazlavé potvůrky taky krmím tím nejlepším ... mi snad něco zbude pro moje zvířátka :oops: Akce se mi líbí, se nedá jedno bez druhého a ten chaos je vážně supr xD U nás na trhu je kadidlo za 85 000 ... tak všem hezkou a děsivou noc, čekám na sklizeň a ráda se vyděsím u hodně červíků co vypadnou xD

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

skalarko, nechci ti kazit potěšení, ale to se asi =, že vyhledávání nefunguje.
    Na takovou super rychlost nemám čas.
    To bych si také mohl u toho docela klidně i zdřímnout.
    :D

3. milostivas

milostivas Znalec fóra

skalara.v

já je mám u postele a každej večer na mě koukají..kamínkový dno přeskládali do kráterů a myslím že by si s chutí dali naše akční tlustý červy místo psích granulí kterýma je občas krmím když neseženu krmivo pro jejich obrovské tlamy :)

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

milostivas - zkoukla jsem na YT několik videí s krmením té dravé zvěře - to je mazec teda :D Těm by červi ze hřbitova nestačili.

Červů mám 92, na ploše kapradí, bo mi chybí na druhý stromek - jenom s jedním je to na prd. Ale to se poddá. Na ten stálý úkol peču, však on na mě počká (asi ještě hodně dlouho) ;)

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

zvykaj si ;);)
    čo si-.-, horšie, že ani darovať nemôžem [​IMG]
    neviem, čo je tlamovec, to naše je ocellatus, cichlida, ako píše milostivas, vrubozubec paví, také pekné malinké boli, keď sme ich kúpili, milostivas, dobrý nápad so psími granulami, náš má len granule pre koi kapre, malé ryby a obrezky z mäsa:D

sama neviem, čo je to, ono, muselo sa to vyskytnúť pri hľadaní 4. miestnostixD

červíci pribúdajú [​IMG], snažím sa8)

6. gereta

gereta Pisálek fóra

tak ted zase pro změnu voda funguje,ale na révu nefunguje funkce strašidelné kytice >:(:mad: na ostatní plodiny ano

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

DANKA722 - cichlidy z Afriky (Malawi a Tanganika). Trochu menší potvory, než ta tvoje :D
    Ve čtvrté místnosti jsem něco ztratila a nemůžu si vzpomenout, co to bylo o_O (jestli to nebylo KFC :eek:)

gereta - bohužel na tuhle akční kytku strašikytka ani řádek nepůsobí. Na ostatní bubukytky jo.

Naposledy upraveno: 6/4/17
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kam dojdu, tam dojdu, děsivku většinou časově nestíhám. Zatím 37 červů a vyšlechtěné růže si můžu dát při těchto akcích akorát za klobouk:)
    Danko, je to malý medvídek? Takového jsem jednou na Fatře potkala. Astrid připravila hádanku. :)A co ti brání zvyšovat cenu na trhu, zrovna jsem nakoupila ebenové dřevo na trhu asi za 1 2OO za kus a je jich potřeba na jedno kadidlo pouze 3OxD
    matlafous, jaké převlékání, podívej se na sebe, ten kožich už Ti také začíná pěkně pelichat a nesváděj to na jaro;)

Naposledy upraveno: 6/4/17
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent, tak to si ešte nevidela medveďa;), (ja tiež nie, chvalabohu) a neviem, či na Malej Fatre ich nemáme najviac, aj Tatry s Poľskom nám závidia8)
    ebenové drevo hybaj kúpiť, mám lacnejšie:p a času málo[​IMG]
    a takto sa predáva [​IMG]

10. gereta

gereta Pisálek fóra

děkuji za trpělivé odpovídání ;)

11. GordonSargent

Takové ouška má pouze medvídě, ale potkala jsem s ním na Velké Fatře, jen si tak kolem mě prošel... ale i na Malou mám vzpomínku, jen měšťák by si vzal na túru nové pohorky, hned druhý den jsem si jela koupit kecky o dvě čísla větší, aby se mně tam vešly zafačované nohyxD
    cena ebenového dřeva stoupá, u nás je teď na [​IMG] no musím si to propočítat, ale asi budu prodávat dřevo, než kadidloxD

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] tak akurát červíkov vypadlo z kravej paprade, meliem ďalších 10 krmív [​IMG]
    pohorky sú čo? ( turistické topánky?) a kecky sandále?

edit
    už viem - tenisky;)

Naposledy upraveno: 7/4/17
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak červíků by bylo 108, to je pěkné, ale na ml. farmě jen 48 - nechápu o_O To je rozdíl jak prase -.-
    Prodala jsem trochu dříví, další mi tam visí, bo kupní síla spí. Bych prodávala, ale není komu :eek: No je toto možné o_OxD

14. GordonSargent

V keckách jsem odchodila Tatry, dokonce i Ráj, to zrovna pršelo a to jsem měla mít spíš tzv. atombordel nebo potápěčskou výbavu jen na tu Fatru jsem si pořídila doporučené boty xD v akci jsem jsem hodně pozadu a nedoženu, třeba dodělám alespoň Draculu:)

Naposledy upraveno: 7/4/17
  15. myš59

myš59 Vévoda fóra

dobré ránko, jsem v pátem stříbrnem,ale čekám na červíky, ted ještě pár kapradí dopěstovat na nový strom a držte mi palečky,až budu v práci .aby má blondatá hlava s prtíkama správně v mobilu namačkala co má ,aby naskočil Puffin;)

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Od začátku akce teprve pouhopouhých 75 červů i s dárky, ale stačilo to na dodání do všech pěti prvních úkolů. Už jen 50 na ten poslední a pak - co bude, to bude :music:

17. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Dělám zlatý v pátem,to stihnu,než půjdu do práce, musím napěstovat 1000 korálu na ten sliz první a 10 světlušek, druhý bude z úkolu později. Venku pošmourno,tak počítám,že nebude moc lidí na papu,aspon bude čas zaučit novou silu a pohrát si s mobilem;)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně včera počítač naordinoval nucený odpočinek, prostě usnul a chrápal až do rána, takže jsem shédla několik tv programů, a které jsem týdny a měsíce dlabala. Tím pádem jsem ve skluzu s červíky a vůbec se vším. A uháčkovala jsem holčičce klobouček, aby ji beránek nepokakal a kolem půlnoci jsem se pustila i do šatiček.:p

19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Aktuální stav:
    107 červíčků a 915 hrůzné révy.
    Samozřejmě děkuji sousedům a přátelům za červíčky!

20. patuska307

patuska307 Pisálek fóra

ahoj, kde zoženiem jablko temnej kráľovnej? ďakujem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.