Chaos za úplňku (6.4. - 10.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Nezmarka nemám rád když ze mne někdo dělá vola. Za prvé nikde není napsáno, že hrůzná réva je akční plodina. V ofi i v na první stránce diskuze je napsáno plodina. Za druhé vlezu do stodoly a kde najdu hrůznou révu - překvapivě v děsivých předmětech. (chapadla nekomentuji kde jsou ve stodole - to je chaos). Původně jsem chtěl napsat, že RT jsou šašci, ale nenapíšu to, protože bych šašky urazil

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bropyk: Ahoj, není postatné kde je co ve stodole, ale do jaké kategorie je plodina zařazena. Podívej se do secí tabulky... hrůzná réva je vedena jako akční rostlina a ne jako děsivé předměty. Vím že minulou akci stonek i kytka fungovaly, ale opravdu ti neřeknu kategorii zařazení. Pokud ale zajdu ještě více do dějin, tak nikdy tyhle věci nefungovaly na hřbitově na akční rostlinu, pokud se nejednalo o novou děsivou rostlinu a ta poté zůstávala ve hře. Řekl bych, že spíš minule se jednalo o chybu a už to tak nechali ,-)

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Smarjaaa, jeste neni ani prvni den akce za nami a tady uz je 10 stranek a z toho snad polovina stiznosti na nefunkcnost toho ci onoho. Precetli jste si vubec nazev akce? ;):pxD

4. gereta

gereta Pisálek fóra

může mi někdo prozradit,proč se nezkrátí doba růstu hrůzné révy,když ji zaliji,ale hnojivo funguje ????

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Matlafous, my za to nemůžeme, úplněk má být až 11.4., tak někteří z nás ten chaos očekávali až o něco později :p.

Akční mám 450 a odkládám až po doběhnutí řádku, červů nyní 50, zatím se nenudím, i když původní plán jsem měla úplně jiný.

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

gereta - zkus odejít na jinou plochu a pak se vrátit zpět na hřbitov ;) (dneska mi to taky občas zlobí. Když to nepomůže, zrestartuj hru)
    matlafousová - tahle hra je jeden velký chaos xD
    Edit: matlafous - a prodáváš ? xD

Edit2: matlafousová, někdy je lepší se neptat :D A nejsem uhranutá, jsem na bobulích, bo tak chrchlám, že si klidně místo spuštění kombajnu zavřu NET xD

Naposledy upraveno: 6/4/17
  7. matlafous123

Sovinka xD To mate z toho, ze chaos neni vasim nejlepsim pritelem :p.
    Btw nejak nedokazu pochopit, ze na trhu AN se da prodat kadidlo za celych 45,17 kr? o_OxD To je opozdeny april nebo chyba v Matrixu resp. nastaveni zakladni ceny?

skalara.v Tebe dneska nekdo snad uhranul, ne? xD;) Ja vim, ze obcas se tvarim pomerne nepricetne, ale fakt az takhle? :D

Mohl by se k tomu, prosim, nekdo kompetentni vyjadrit nebo mam jit prudit do jineho vlakna, neb to sem nepatri? :) Tedy vyjadrit se k zakladni cene kadidla, ne k me nepricetnosti 8)

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

na AR už niekto predal, cena je vyššiaxD [​IMG]

9. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak chaos je to nekontrolovatelný v mém případě.. to je tak když natajnačku klikám jinde než ve svém volném čase :music:
    Nějak jsem si myslela, že mám potřebné vše na novinky po 1 kuse.. Bažinu jsem dala na plochu ( jsem obětovala SK) Jenže se nemůžu dopátrat Nočního třpytivého stromu, v liště žádné ani na hřbitově ani mimo něj.. No takže -na ten mi chybí ještě krvavé kapradí - když napěstuju 1300ks, tak teprve pak budu mít na ten 1 kus stromu :cry: už jsem chtěla psát na podporu xD poprvé..
    Tak nic, to fakt bude na dlouhou trať, když na krmivo potřebuju zrovna ty třpytivé koule a já nemám žádné lol
    Takže končím se stavem 874 / 52 a doufám, že to je v normě.. ale chtělo by to pohopole .. zítra budu ve skluzu protože musím celý den pracovat a jestli to stihnu, tak přesadím max přes oběd.

10. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak přátelé, já začínám s čistým štítem. Jsem furt dodělávala úkoly, ať mi tam nestraší a nedávno jsem nacpala všechny světlušky do družstva, zbyly 2 (a úkol stejně ještě není hotový). O plodinách nemluvě, krčí se ve stodole a bojí se samoty.

Moc děkuju všem, kdo mi poslali kadidlo (za tu cenu to nikdo na AZ neprodává), mám 5 chlívků světlušek, tak aspoň jednu růžovou sulcovou chobotničkovou líheň postavím, spolu s akční napěstuju snad na ty nové stromky (chapadla a jabka mám na 3, tak to snad zvládnu s MJS ty běžné bubu kytky).
    Dnes jsem se k tomu ještě moc nedostala, musím na to vlítnout zítra, červů zatím 57, ale kolik je z dárků, které plodiny a světlušek, či stromů nevím, zasazeno jsem měla od minula to oranžové ponuré. Každopádně pojedu jen první úkoly a pětku a ostatní, jak červi dovolí. Pořád toho mám moc v plánu :)

11. gereta

gereta Pisálek fóra

-.-děkuji,ale nepomohlo zatím ani jedno ani druhé,tak uvidíme,jak to bude zítra.....:cry:

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

gereta - zkontroluj to ještě, v nejhorším asi nezbyde, než pročistit počítač.
    S vodou je akční za 3:12, s vodou i hnojem za 2:53

13. matlafous123

DANKA722 A dalsi, kdo prevlikl kabat! Holky... tenhle akcni chaos uplne staci, nedelejte mi to jeste tezsi 8);) Btw mooooc hezky se to zviratko chyta za hlavu - povedene! :D

EDIT: skalara.v Joooo, bobule... to mas rict hned :D
    Do haje, ja se zeptala? Nj, fakt ze jo.... ze by zbytky sebereflexe? xD

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Alice - buď nákup na trhu, nebo výroba u alchymisty ve 4. stupni (ale musíš mít recept a otevřené potřebné plodiny) a nebo ti ho někdo může poslat jako dárek
    kuk tady

Edit: tak tohle už není bobulema, ale fakt se tady ta dotyčná ptala, kde sežene kadidlo. Já jen, abych tady nebyla za totálního toho, že jo...mimoně třeba:eek:o_O

DANKA722 - a prodáváš ? :DxD U nás takhle: [​IMG] Neprodávám :p

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jo kuk tady a to může někoho zmást, je tam napsáno Ďáblův dráb ,-)) toho bych spíš poslal na RT, dyť se to nedá ručně hrát, já vím, že je v řešení, ale je to pěkná otrava.
    U nás na trhu šedo a prázdno... kadidlo se stříbrným plamenem (no to je bomba) ,-))) to nevím, jestli jsem v kostele nebo v krematoriu ,-))))

Edit: DANKA co je to za zvíře? Svišť, nebo mutant krtka, sviště, medvídka a bobra? ale jinak milé zvířátko ,-))

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Najít vrbové chapadlo na skladě ve "všem" je také celkem slušné dobrodrúžo.
    Klidně bych prodával kadidlo, ale za možnou cenu 44,27 krejc. na mém trhu
    bych sa musel najprv z višně zošmíknuť.
    :D

Edit
    Jo, jo, rybičko, o to se marně pokouším, ale to by to muselo nejdřív fungovat.
    Je to marné, je to marné ...
    To musela být, panečku, hlavička, která tohle to vymyslela.
    :cry:

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mikeši - pokud to chceš bez adrenalinu, tož použij vyhledávací okénko :D. Jinak je to dost podobné masochismu :eek:
    Mně úplně stačí sadismus RT při ručním sklízení a setí :cry:

DANKA722
    - pěkné hovádko. To je tlamovec?

18. ezzra

ezzra Hrabě fóra

kadidlo na trhu BC ,,140.159gr...tak som si poriadila dalsie disco gule..a tie ruzove bublinkove zuvacky si poriadim az zajtra na noc 8h sumracny kvet....prajem krasnu desivu noc..xD

Matlafous najvysia cena,aby sa ti lepsie spaloxD

19. milostivas

milostivas Znalec fóra

u nás stále 43,40 :p neprodám ...
    pěstování jsem také přerušila,jsem na stavu 900/61... a pěstuju, dokud mám aktivovaný řádek, potřebné do úkolu a na další stromy a chlífky- zatím mám po třech. A stále rozmazluju superkrmivem :)

skalara.v

Omlouvám se,že se vměšuju... to je vrubozubec paví..vlastním stejné tři kousky téže velikosti :) jsou úžasní.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

milostivas - a ták :D Klidně se vměšuj :D Takhle velké potvory jsem nikdy neměla. A nebudu. Bohatě mi stačí skaláry. Ale jdu si o těch potvorách něco naštudovat ;)
    Mikeši - mně to funguje, ale musím nechutně dlouho čekat, než se kategorie "všechno" otevře a pak ještě déle, než se to vyhledávací okýnko zaktivní. Máš pravdu, je to děs ;)

petaM2001, DANKA722 a milostivas tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.