Cestování časem (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Docela to odsejpá .... :)

Tu druhou akci mám za hodinu napěstovanou v modrých kytkách a pak jen nalovit padátka ... není čas ztrácet čas :music:

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

150 krouceni kolem a zadny +1, co se da delat... sklidil jsem do stodoly a casovky muzu delat jen rucne, ty pocty fakt nesedi ale doma je to OK... v praci jen otocim na jednu casovku a zbytek do zasoby, doma zase co nejvic zuzitkuju...
    No neni to idealni ale bezpecny, doufam...

DANKA722, maribeja a krakoramaja tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Na 14 zamotani se povedlo +1 a jako bonus se muzu proletet vrtulnikem, takze spokojenost a ted uz to jen spravne napocitat pri sklizni a nezmotat ;)

4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak co tam máte dál ?? :p

Skutečnou Královnu by jste mi mohli zapnout :music:

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

bbowling Ty jsi mel, koukam, poradny abstak xD

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

bbowling: kolik tě to stálo SH?
    o_O

maribeja tohle ocenil(a).
  7. slootr

slootr Baron fóra

Hodil jsem dvě plochy. Mám 188 polí na každý, dokopy 376. To je jedna sklizeň 1128 (když si schovám 376 na další osetí). Takže to plánuju takhle:

1. sklizeň = 1 úkol komplet, z druhýho stříbrnej, celkem 1125 kytek, 3 zbydou do foroty
    2. sklizeň = zlato a diamant z dvojky, celkem 1125 kytek, 3 zbydou do foroty
    4. sklizeň = celej třetí (má jen stříbro), stříbro 4 a stříbro 5, 950 kytek, 178 do foroty
    5. sklizeň = zlato 4 a 5, 1000 kytek, 128 do foroty
    6. sklizeň = diamant 4, 1000 kytek, 128 do foroty. Tím mám dost ve stodole na osetí (440) a můžu jít na plnej výkon 4 kusy z pole
    7. sklizeň = stříbro 6 a stříbro 7, 1350 kytek, ukousne mi to ze zásoby na zasetí 154 kusů. Příští sklizeň musí být zisková.
    8. sklizeň = zlato 7, 750 kytek, na zasetí mám hafo
    9. sklizeň = diamant 5
    10. sklizeň = diamant 7

Možná prohodim 7. a 8. sklizeň, vlastně je to fuk, v jakým pořadí to udělám. Každopádně mi to vychází na 10 sklizní, bohužel ručně. Vlastně ne všechno. Poslední 3 můžu klíďo kombajnit.

Jedna bude dneska, zejtra sice jezdim po Slovensku, ale nejsou pajdátka, tak to dám na noc, ono to počká zralý. Dvě v pátek dám, o víkendu doklepnu. Bude to fajn

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Lehce přes 900 .... :) Vytočil jsem 5x +1 a 1x 100% do stodoly, pak to dá z jedný otočky skoro 5.000 kytek

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

bbowling: slušný, ale taky by mi to stálo za to :)

10. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Přišla jsem až po páté a nějak jsem nečetla a nepostřehla, že je to časový úkol :D Aspoň mám rozpěstováno na setí :D

evainfo a sisinka tohle ocenili.
  11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po první komplet sklizni na 1x1 mám hotových 5 stříbrných a v 1.úkolu i zlatý. Vodopády jsem na čtyřikrát vyzobala ručně, plantáž i prales brala kombajnem. Z ranní sklizně udělám kombajnem šestý a sedmý stříbrný. No a pak uvidím, jak to dál budu kombinovat. Ale vždy tak, abych nemusela sklízet ručně. V sobotu by mělo být hotovo.

12. anculilinka

anculilinka Pisálek fóra

Určitě budu zkoušet své štěstí a začnu pěstovat, protože Baha bodíky se mi stále hodí.

13. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Sklizeň první plochy jsem zvládla bez zapnutého úkolu. Měla přijít návštěva, tak jsem rychle chtěla sklidit, Nejdřív farmu a pak automaticky šup na baha. Naštěstí mi to hned došlo a další plochy už šly do úkolu. Po dvou sklizních mám hotové 5 stříbrných a první dva zlaté úkoly - mám 100% do stodoly.

14. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Kód z videa mi zatím neposílejte.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.

Já s akcí čekám na zítřek, protože plánuji koupit a protočit celkem dost párty lístků,
    takže doufám, že se ukážou nějaké zajímavé bonusy a akce půjde hladce. :D

herda21 a kiki2305 tohle ocenili.
  15. slootr

slootr Baron fóra

Dle plánu hotovo 1 a stříbro z 2. Zjistil jsem, že kombajn můžu použít víckrát, když to dělím na víc úkolů, tak ten poslední vždycky můžu poslat do háje jedním klikem :) A to je pozitivní a radostná skutečnost, se kterou můžu jít spát.

16. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak krom toho, že jsem na kole štěstí promrskala hromadu lístků, a Let vrtulníkem jsem chytla až asi na 53 pokus, tak se mi podařila i báječná věc, a to vytočit si mezitím 2x 100% do stodoly. Tudíž mám nyní z jednoho pidipoole čistý výnos 7 kousků. A protože jsem shodila všechny plochy na Baha, tak ještě 2 otočky, a mám celou cestovatelkou akcičku hotovou :)

Na farmě budu mít všechno potřebné napěstováno určitě do večera, ale ty vypadávátka jsou zas brzda :)

17. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Hotovo ještě nemám, nehoním se, času je dost. Akcička se mi opravdu líbí, tak si jí vychutnávám a zatím vše vychází tak, jak jsem si naplánovala.

18. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Za 2 hodky sklidím a potom jednu plochu vyseji a když správně sklidím, bude hotovo. Vytočila jsem bonusy a s marmoškou pidipole dalo 9. to to potom skáče. Jára

evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám zatím hotovo 1 + 2 + 3 + 4 stříbrný ůkol. Ještě dodám do 5 úkolu a končím.
    Stonek nechci a dekorku chci jen DeLorevan (možná ještě vyberu pár věcí ale asi spíše ne)

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Postupuji nějak pomalu, dokonce i s jednou chybou oproti plánu, kdy jsem si nepotvrdila časovku. A tak teď nemusím zatím hlídat, aby mně zůstaly akční plodiny na zasetí...
    Ale večer bych měla snad mít hotovo, jestli se tedy nevloudí zas chyba jiná. Jedu krom rozpěstování jen s vodou a hnojem, ale o ten jsem ráno musela na trhu zabojovat....[​IMG][​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.