Cestování časem (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

makak-magot teď jo, ale tak za dva dny to bude brutus, věř mi

u nás 120

bursuk59, milostivas a makak-magot tohle ocenili.
  2. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Pochopil jsem dobře, že jsou dvě akce Myšketýři a Cestování časem najednou? o_O

3. makak-magot

makak-magot Stará škola

lalaX21: ano

maribeja a milostivas tohle ocenili.
  4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Stonek chci, ale jak budu dělat v pracovním procesu časovku, když nemůžu k Farmě?? To teda ví bůh?

milostivas, tykadlo a bursuk59 tohle ocenili.
  5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak napad dobry, jen ty tri skupiny co delaji hry chce upozornit, ze vseho moc skodi a tedy jedna akce potesi ale soubeh dvou uz je narocnej, kdyz jedna z nich je casovka... a treti dobiha, takze ted dumam zda teda musim trhat vodopady nebo ne (uz i ten prales nastve) kdyz jsem je pred par dny vracel a davat stromy misto jednim polozenim XXL tak ted abych furt prepisoval pocet zakladnich (fakt slozity vzit zaklad k XXL?)...
    Ale spis jde o to kolik predpestovat k sazeni, at pak nekoukam ze nemam s cim zacit, no chce to cca 10 000 osiva, kdyz to vezmu kombajnem tak vzdycky zbyde, ale zase ten cas se prodlouzi a u kazdeho se ztrati 5 hodin a to pak nestiham a riskuju...
    Uvidime, asi pujdu kombinovane, tedy strojem kdyz chteji hodne a rucne kdyz malo, tim zbyde na osivo...

6. makak-magot

makak-magot Stará škola

Katule008: Zasadíš a zařadíš se do procesu. Až kytka dozraje a ty se dostaneš k PC / tabletu / mobilu, sblajzneš MJS, spustíš časový úkol a sklidíš. Tím ten úkol hned splníš. Ze začátku (pokud budeš mít zaseto na pidipolích) nesklízej kombajnem, ale ručně => na jednu sklizeň splníš klidně i víc úkolů.
    Jen bacha na to, že ti vždycky musí zůstat dost kytky na další osev, abys pořád nezačínala od 5 kousků :-D

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

makak-magot.... pokud bude časovky dělat jen na plantáži a děštném pralese.... mohou semena jistit vodpády... :) teoreticky by to dát mělo .... na ten poslední je to jedno....

milostivas a bursuk59 tohle ocenili.
  8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Co furt máte s tím ručním sklízením ? To je takovej problém si +- spočítat potřebnej počet sklizně (pár navíc není žádná ztráta) a sázet
    strojem 1/4 ? Po 5-10 min. zasadím zbytek a sklízím kombajnem mezi úkoly.
    :music:

9. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Škoda že neni děsivka mohli jsme mít akce tři.

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Baroland: Máš samozřejmě pravdu, jenže ono v praxi to nikdy nevyjde - tedy alespoň mně ne. 20 minut skluz u mne není nic zvláštního a to už je opět vše zralé. Takže ruční sklizeň to jistí :p

11. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

no myslela som ,že nebudem robiť muškatierov,ale časovky nemám moc rada ,tak uvidím

12. jana895

jana895 Perspektivní autor

Koukám dobře,že 3 a 6 úkol jsou jenom stříbrné?

13. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

Já do toho jdu mám rád takovéhle akce

14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Hezký den všem :) Tak se snažím si to vše srovnat v hlavě - a mám dotaz:
    Když sklidím kombajnem plochu na které je víc plodin než ve spuštěném časovém úkolu, nasype se přebytek do stodoly, nebo zmizí (jako u některých úkolů už bylo že prostě to co bylo nad požadovanou hodnotu zmizelo)....
    A ano, čtu že to budete řešit ručním sklízením...... taky to můžu udělat, ale se stroji je to jaksi uživatelsky příjemnější.....

milostivas, bursuk59 a malanek70 tohle ocenili.
  15. makak-magot

makak-magot Stará škola

Spočítat to není problém. Ale trefit pak tu správnou dobu už ano - ne vždy mám na farmu čas tak jak potřebuju (přeci jen mě šéf platí za něco jiného). A nechávat si třeba 2 hodiny rezervu už je mimo, to to radši naklikám ručně.
    Ano, přebytek ti skočí normálně do stodoly. Ruční sklízení budu používat proto, že tak budu schopen po dozrání kytek splnit dva úkoly hned za sebou (použiji MJS, spustím první, sklidím ručně co je potřeba, spustím druhý, sklidím zbytek).

16. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

A já nic dělat nebudu, chci dopěstovat resty a mít klid.

bursuk59 a arget31 tohle ocenili.
  17. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Vypadá to zajímavě,uvidím,jestli se mi to podaří uhlídat časově.

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Máš Renza, tak nerenzej.

19. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Lidi probuďte se, co má, proboha, společnýho Baha s obilím??? :(:oops::wuerg::eek:

bursuk59 tohle ocenil(a).
  20. kája53

kája53 Expert fóra

Řekl bych, že cukrovou třtinu, bambus a lipnici. Farmaření zdar!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.