Cestování časem (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Ja vim, proto jsem se sla podivat jinam a v DE FAQ zadna z tech dekorek tuto specifikaci nema nebo jsem uplne slepa 8)

2. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

tak jsem zkusila zapojit mozek :D a tohle z toho vyšlo, ti co mají otevřené celé vodopády na tom budou jinak. Já jsem ráda, že mám první část :D

1. sklizeň - celý úkol 1 + stříbrný z 2 (zůstane 69 + 398 na zasazení, dále už nepíšu 398 na pěstování)
    2. sklizeň - zlatý a diamantový z 2 (zůstane 69)
    3. sklizeň - 3 úkol + stříbrný a zlatý z 4 (-6)
    4. sklizeň - diamant z 4 + stříbrný z 5 (-6)
    5. sklizeň - 6 úkol (+194)
    6. sklizeň - zlatý z 5 + stříbrný 7 (+294)
    7. sklizeň - diamant 5 (-6)
    8. sklizeň - zlatý 7 (+444)
    9. sklizeň - diamant 7

třeba to někomu pomůže :) u všech sklizní počítám s využití MJS :)

Naposledy upraveno: 21/2/18
  3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pecuško a kde máš variantu +1 ? Jestli mám vůbec točit kolem.xD

4. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

tenhle bonus se mi ještě niky neopařilo vytočit takže s tím ani nepočítám :D

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Sakra, takze ty moje stromy co jsem tam dal moc nevydrzi...
    A k cemu uzit ty prebytecny napestovany v casovce ale jinak neni kam hodit?
    No a pozor ze behem akce musim mit na zaseti, tedy ne sklidit a zjistit ze vsechno je v ukolu :)

6. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, jsem rád, že kromě akce na plochách Farmeramy se bude něco dít i na Baha.... škoda, že takto to doposud nebývalo (čest výjimkám)... doufám, že to bude ona proklamovaná "Budoucnost na Farmeramě" - tedy akce promyšlené, vytestované na splnitelnost a akce, které nebudou jen založené na pěstování kvant rostlin a náhodě jestli to napadá či nenapadá. Trošku jiná akce než jsme zvyklí, ale my si zvykneme ( anebo na to hodíme guano) ;).... takže pořádně spočítat políčka na plochách Baha a udělat si nějakou kalkulaci musí každý sám .... děkuji Pecuška007 za prvnotní nástřel..... a vycházet ze svých podmínek, do toho trošku protáhnout mozkové závity a ono to půjde.Jen nezapomenout na ikonické:"Krát dvě to mělo být."xDxD Přeji všem hodně zdaru.

7. nevrona

nevrona Rádoby autor

Ahoj pajdo361 mám jen dotaz u 3 a 6 úkolu bude jen stříbrný nebo zapracoval šotek

8. lase2

lase2 Magnát fóra

u 3 tího je také jen stříbrný :)

9. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

tak tak bloumám bahamou, takže po dlouhé době poletí všechno do lišty a po akci udělám totální přestavbu. Akci využiju na mletí krmiva, které jaksi nestíhám mlít v počtu, který potřebuju.

10. ell1956

ell1956 Komisař fóra

časovky mám ráda, tak se docela těším, padátka tu nebudou, tak vše vyházím, nechám jen domečky a hurá na to;):)

11. coneznam

coneznam Osvícený autor

No jo. Tak zkusím. Trošku náročnější, ale uvidíme. Snad mimi ještě zůstane v břiše a já budu moci pěstovat

12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

mě čeká plesv pátek,teda do kuchyně-pracovní, nad ránem domů, vyspat se a po obědě co nejrychlejí dojet ke mě domů, zatopit a kdo ví jak budu vypadat ?;) Tak fakt nevím začít nezačít? Jdu přečíst ještě ty mušketýry;)

evainfo, milostivas a babina51 tohle ocenili.
  13. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, máme akci na ostrově - hurá. To jsme všichni chtěli. Je to časovka, tak tam už tak nejásám. Ne, že bych je nedělala, právě naopak, ale nemám je moc ráda, kvůli těm propočtům a pak jen jsem napjatá - vyjde, nevyjde? Doufám, že to vyjde pokaždé a dojdu ke zdárnému konci. A to nejen já, ale my všichni, kteří jdeme do akce.

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Na DE foru se píše něco o jakési dekorce, kterou všichni hráči obdrží po dosažení lvl200 (má to tedy být uvedeno do ofi vyjádření - zda a jestli bude, uvidíme), tak třeba ji všichni hráči děěsně touží mít :p.

Panejo, časovky... když jsem začínala, psala tu myslím Čarodějka007, ať jsme tiše potichu, aby to zase někoho nenapadlo odstartovat - tohle je časovková celá akce, jsem zvědavá, jak to bude uhratelné a je to výzva, pro mě neohraná věc, docela se těším, i když moc nevím, jestli to vůbec budu stíhat. Vynasnažím se, bod mají za akci bez padátek, další za akci na Baha, ode mě bod dolů za souběh dvou akcí, auau v tom budu mít zmatek.
    Tuhle akci vítám. :)

15. burds

burds Titán fóra

Pokusím se to udělat.Časovky nemám ráda.Pravidelně zapomenu sklidit.A když si nařídím čas na mobilu tak to zamáčknu když zazvoní a řeknu si dodělám co těd dělám ta chvilka to nezachrání a pak to sesbírat zapomenu.Prostě časovka pro lidi co dělají nejméně 3 věci najednou moc není.

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Časovku já ráda. Sbírat ručně mě ani nehne, takže počty do 600 pojedu každý úkol zvlášť na plochách. Dopředu si určitě něco předpěstuji, protože dodat 10 000 kytek je docela dost a nerada bych rozpěstovávala. Ono něco bude zbývat z kombajnových sklizní, tak to půjde dobře.
    Při dodávkách za 750 dám na pár políček zuzanu, ať to nemusím brát z vedlejší plochy. No uvidím, těch 10 kousků bych ručně mohla sebrat. Taky by mohlo být řešením, přes den vždy osít jen určitý potřebný počet políček s odstupem třeba 5-10 minut, aby se to dalo v pohodě sjet kombajnem. Jo, tohle určitě vyzkouším. Ale chce to mít dopředu dostatečnou zásobu.
    A další možnost je ta, do akce sbírat pouze ze dvou ploch a na třetí pěstovat jen na zasetí.
    Vůbec mi nebude vadit přepěstování, horší by bylo znovu a znovu začínat z pěti. Výhodou je, že nejsou padátka, takže noční dlouhý prostoj nevadí.
    Při souběžné akci na farmě pojedu nejspíš taky šestihodinovku, ať mohu sklízet obojí najednou a neběhat k PC každou hodinu.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nechal jsem si bonus z kalendáře,tak jen nezapomenout jej dneska večer aktivovat!:eek: Akorát mě u těhle akcí vadí,že se musí sklízet ručně.o_O

18. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No potěš dvě akce najednou a časovku jsem ještě nikdy nedělal.... Uvidím, jestli něco nebo obě nevypustím. Hraju pro zábavu, nechci hře otročit a sedět u toho neustále....

19. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Jardo to se dá, byly už horší časovky....

víc mě zajímá na kolik vyletí na trhu bobky, to bude masakr.....;)

20. makak-magot

makak-magot Stará škola

Zoufálkov: U nás zatím klídek, cena 100-105 kr/kus :)

Co se týče výhodnosti dekorek na ploše nebo ve stonku, tak
    - dekorky dají z jedné sklizně 154*level BZ/TBZ (=22+44+88 )
    - pokud se mi je podaří sklízet naprosto ideálně, tj. pokaždé 2x denně, tak za 7 dní (=168 hodin) získám 14 sklizní, čili 2156*level BZ/TBZ (=14*154)
    Takže mi vychází, že ze stonku získám "skoro dvakrát tolik", protože tam je 2000*level BZ a zároveň 2000*BahaLevel TBZ.
    Za mě volba jasná, dokud se nedohrabu do levelu 200 - pak upřednostním ten bonus na obilí. Teda pokud si na to vzpomenu, což pochybuju :)

Naposledy upraveno: 21/2/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.