Cestování časem (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Podivná akce. Doteď jsem vlastně ani nevěděl, že na Bahamách pěstujeme i obilí a dokonce 3 druhy.
    Stonek 1x za 168 hod. je velmi "užitečný", takový miluji a výběh s bažantem v odměnách už po xté taktéž.
    Rád bych RT upozornil, že tu máme i jiné novější podivuhodno.
    Akcím zdar!

2. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Hmm,super konečně trochu něco jiného už se těším :music:

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to chce dobře rozmyslet a spočítat a ono to půjde. Myslím si, že by mohlo jít splnit (ruční sklizeň) i několik časových najednou. Už se těším, tentokrát zase nebudou vypadávátka, která někdy brzdí v rozjezdu. Fajn hru a zítra ve 14. ;););)

4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, zajímalo by mne kolik velkých polí se vejde na vodopády? Na ostrov je jich 40 a na plantáž také? A je rozdíl v ukládání za pomoci pomocníků nebo je lepší ručně? Nějak jsem to nenašla nikde. Ale možná, že blbě hledám.
    Na akci se docela těším, bude to výzva pro hlavičku. Alespoň, že tady nejsou vypadávátka. Hlavně pak nesklidit kombajnem a zapnout časovku.
    Stonek byl pro mne úžasný jen do té chvíle, než jsem si všimla času do další aktivace - 168 hodin - týden?!? Uffff

eli2006: asi to bude chtít oblepit monitor papírkama;)

krtekradek73: Děkuji, tak to je o jeden víc na ostrově a plantáži než stavět stavitelem? Ten mi tam dá vždycky jen 40 polí! Nenajdu tady někde od někoho obrázky s rozložením jednotlivých polí? Děkuji za radu.

Naposledy upraveno: 21/2/18
    milostivas, danielka0000 a eli2006 tohle ocenili.
  5. eli2006

eli2006 Vážený autor

Do akce jdu,padavčata 0,a sklízení ?No tak procvičím ruce.Velké plochy mám volné a na Křišťál se taky něco vejde(některé stromy asi nechám).Hlavně nesmím zapomenout napřed spustit časovku a potom teprve sklízet!!!!!!!!Raději si udělám poznámku.Člověk nikdy neví.
    FA109....BAHA371

6. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Asi se mi nechce bourat... ještě si to rozmyslím. Jen pro připomenutí - stonek je pouze pro :
    Třtina (0:15), Bambus (4:20), Lipnice (4:40)

7. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

časovky já nerada, ale jsem ráda, že to je něco jiného a hlavně že je využitá baha, takže hurá do toho :p

8. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

zahradnice4 - u vodopádů jde dát 31 velkých polí, v pralese a na plantáži po 41.
    Líbí se mi tip Matlafousky, u vodopádů budu mít 125 pidipolí na další sadbu a časovku budu sbírat na plantáži a v pralese.
    Akce se mi líbí, protože je na Baha, je to časovka a musí se trochu přemýšlet, nejsou padátka a zdá se, že ušetřím kupony.
    Vzkaz pro RT: Byl by to velký dar hráčům, kdyby stonek působil na obilí i na farmě (ne jen na Baha)? Jednou za týden se moc nenapakujeme.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

zahradnice4 Jestli ti to pomuze, u me to vypadalo ze zacatku takto:

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Další dekorace, u kterých je hloupost dát je do stonku .... na ploše dají mnohem více než ve stonku 1x za týden.

Proč nám je nedali 2x? .... :p

11. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Tož když jsem na to koukala, tak úplně to nejlepší bude akcičku udělat, nechat stonek šedivý a dekorky dát na ostrov, tam mi bude dávat bonus na obilí sice o hodinu kratší, ale zase bude k dispozici 2x za den a nemusím čekat celý týden na aktivaci stonku :)
    a když ještě navíc vezmu za základ level 100 na farmě, tak budou dekorky dávat 2 200, 4 400 a 8 800 TBZ také 2x za den a s každým dalším lvl to bude víc a víc bodů :)

12. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Mě se akce líbí, tentokráte mi nezáleží na odměnách, hlavně že konečně můžu zapojit mozek a pěkně se vytáčet, až zjistím, že jsem blbě zasela, blbě sklidila. Bude legrace :D.

13. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Můžu se zeptat na co kupovat koše, když je to časovka,tak to jsem nepochopila. Jen kvůli superkrmivu,kytky stejně nemohu použít.

milostivas a maribeja tohle ocenili.
  14. matlafous123

superdanuska.7777 Ja teda kose nikdy nekoupila a nekoupim, ale nevidim duvod, proc bys je nemohla pouzit? Kytky z kosu pouzijes na oseti a nemusis cekat, az rozpestujes.

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pajda361 - TBZ se počítají z lv farmy jen u té dekorky 1x1 (je to u ní napsáno) nebo u všech? A u stonku podle skutečných lv nebo taky jen z farmy?

milostivas, maribeja a danielka0000 tohle ocenili.
  16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Už se těším, až si tady někdo bude stěžovat, že mu ta akce žere kytky .... xDxD že se mu nepřipisují do stodoly a tím pádem
    nemá z čeho sázet.

17. papulice

papulice Veterán fóra

jejda takže s mým věkem je pro mne časovka opravdu náročná....:cry:

milostivas, maribeja a Xenie6161 tohle ocenili.
  18. matlafous123

krakoramaja Koukala jsem pres plot do Nemec a tam o tom, ze by mely dekorky davat BZ/TZB podle lvl farmy nic nevidim.

EDIT: Btw jsem se musela pochechtat nazvu dekorky Zona ovoce, ktera se v Nemecku se jmenuje Ovce ve skle xD

Naposledy upraveno: 21/2/18
  19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - toto je psáno u nás jen u té jedné dekorace: "co 12:00 hod. 22x BZ/TBZ (při umístění na tropických plochách se zisk TBZ vypočítává z levelu na farmě, nikoliv Bahamaramě), velikost 1x1"
    Raději se ptám, protože s připisováním bodů je poslední dobou trochu zmatek, jak sama nejlépe víš.
    Pokud stonek opravdu dá 2000x level TBZ z lv na Baha, pak je výhodnější to dát do stonku než s tím zaplácat pole a mít TBZ podle farmy.
    Asi tím farmařením začínám blbnout, ale zdá se mi, že je to ne úplně přesně v infu popsané. Nu což, akce dělat budu a dál se uvidí.

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kuželko,nerad tě zklamu,ale sklízet dekorky 2x denně nebo jednou za týden ve stonku je na BZ prakticky to samé.Maj to kluci vychytané. xD

Asi budu poprve bourat Vodopády...

milostivas, maribeja a Xenie6161 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.