Cestování časem (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kittenish

kittenish Pisálek fóra

:Dperfektní akce i pro nás lenochy

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky se mi akce líbila, při nepatrném rozplánování a možnosti využití všech 3 bahaploch to bylo pohodové. Kladně hodnotím i vynechání padátek (která mě začínají čím dál víc štvát).
    Kdyby tu byl smajlík s palcem nahoru, použila bych ho, takhle se mohu jen spokojeně usmívat :)

3. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Hezké mrazivé dopoledne, i já mám od včerejšího večera hotovo. Akce byla moc, moc pěkná a dávám velkou pochvalu. Nakonec jsem ji udělala v pohodě i bez bonusů. Nevím lidi, jak to děláte, ale já na +1 prostě nemám štěstí. Bonus se mi podaří vytočit tak jednou za dva měsíce a ke všemu v době, kdy mi je na kulové. Ale i tak si ho vážím. Jen obdivuji ty, co ho dokáží vytočit víckrát po sobě.

4. samec

samec Magnát fóra

Skvělá akce,ale,že by stonek byl až tak skvělý,to zas moc není--kolik toho obilí na Bahama máme? Lipnici a bambus--toť vše- už vůbec né 3-hodinové,že bych si zrovna po týdnu vzpomněl,že bych měl sázet právě to,když budu sklízet stonky kombajnem,tak to bych byl hodně dobrej---má to RT dobře promyšlené,proč nedali na ostatní plodiny--těch je vlastně většina na Bahama

5. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Já normálně na kolo štěstí nechodím a nechávám si pokusy jen když je nějaká pěstovací akce( a samozřejmě,když ji dělám) :)

Lišiak-Vuk, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

samec - ještě prosím cukrová třtina ;)

Lišiak-Vuk, MatysekKamilek a babina51 tohle ocenili.
  7. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

samec - a co cukrová třtina ( a ještě jde použít do slotu ananasono-mangovou masku co dává dalších +1 )
    já jsem toho za ty tři hodiny napěstovala a prodala za 30 mil .
    Neříkám, že stonek je supr ,ale když je třtina na trhu drahá tak to využít lze , jinak dekorky půjdou do parku
    ;)

Naposledy upraveno: 25/2/18
  8. stěby

stěby Polobůh fóra

Akci mám hotovou, ale dekorky nejdou nacpat do stonku :sleepy:. [​IMG] Haluz je šedá, dekorky taky, zkusím se mrtěkrát odhlásit a přihlásit, třeba to pomůže...

EDIT: tak jo, už si daly říct, mršky ;). [​IMG]

Naposledy upraveno: 25/2/18
    Lišiak-Vuk, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak hotovo pochopitelne je i se stonkem, ale dekorky na Baha, at se ukaze co umi - teda krome bonusu na obili...
    Zbylo mi pres 100 ale to bylo tim koncem, kdo by pocital posledni sklizen, co bylo to bylo...
    Akce by byla dobra, ovsem trochu narocna, kdyz cely den v praci koukam na cisilka :)

Lišiak-Vuk a babina51 tohle ocenili.
  10. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Časovka dokončena, odměny sesbírány.
    Derkorky trůní v nebíčku na stonku.

Příjemnou zábavu všem.

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tuhle akci jsem přehodnotila a pustila se do ní, asi ji celou neudělám, ale nevadí, vodopády nemohu otevřít celé, neb moje slabina je udělat právě ty časovky,(málo stromů i chlívů).

Lišiak-Vuk, evainfo a alena1480 tohle ocenili.
  12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hlásím dnes dopo. hotovo a přebytek jen 182ks. Trošku jsem počítala a chvílema sklízela ručně, ale i tak v pohodě. Stonek stonkuje a hlídat bonus, když sklízím stonek kombajnem většinou ráno a pak jdu do práce, asi nebudu, ale snaha zde byla.

13. martha7070

martha7070 Pisálek fóra

Nebyla jsem nadšená, když jsem viděla časový úkol, ale nakonec to byla vlastně pohodička. Co sklizeň to 2 úkoly hotovy. Zbývá mi sklidit posledních 750 a bude celé hotovo. Taky jsem ocenila pro jednou absenci padátek.
    Takže super ;)

14. spuntka

spuntka Magnát fóra

Úkol v pohodě ráno ukončen, stonek stonkuje a bonus hlídat nebudu.
    Hezký mrazivý den všem.

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

nu, nakonec jsem i z té 3. plochy stáhla stáje do lišty
    Přeci jen, poslední úkol s odměnou větve je potřeba vypěstit 1.500 akčních kvítků.

A časovky, to je pěkný nápad 8)

Lišiak-Vuk, evainfo a švestinka tohle ocenili.
  16. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Akci jsem taky dokončila celou, byla pro mě zajímavá, zas něco jiného.... a hlavně bez vypadávátek (u "myšketýří" akce na nich váznu....)
    Dekorky z bahamové akce jsem vždy hned po získání vysadila, daly mi docela dost bz, po dokončení jsem vyčkala na jejich sklizení, zbourala a dala do stonku. Hlídat ho taky nebudu, jak vyjde tak bude.

17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, už mi chybí jen poslední 2 úkoly ze 7. Jeden udělám asi za hodinu a druhý ráno. Dobrá akce bez padátek. Odměny celkem pěkné. ;)

Lišiak-Vuk, evainfo a Zoufálkov tohle ocenili.
  18. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak už mi chybí poslední 2 úkoly,ale to bude ráno a finito.Jsem spokojená pohodová akce.;)

Lišiak-Vuk, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  19. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

fany2020:
    Ahoj, jestli máš málo chlívků a stromů na časovky Vodopádů a máš skvělé sousedy, tak se zkus zeptat, jestli ti nezapůjčej chlívky a stromy? Já jsem díky své skvělé sousedce Vodopády za dvě nebo tři OaD dokázala otevřít. Něco jsem koupila, pak dobře propočítala a zbytek mi sousedka postupně zapůjčila. Za což jí ještě jednou děkuji! Nejhorší bylo sehnat ZB na otevření plumérie - to bylo šílený. Bez ní bych je ještě teď neměla otevřené. A důležitá věc, vůbec mne neznala, a přesto mi důvěřovala! Samozřejmě jsem vše vrátila.
    Dekorky z časovky jsem dnes prvně dala do stonku a použila je na bambus a cukrovou třtinu. Prima +1 na pole. Teď budou dlouho trčet ve stonku a pak zase půjdou na plochu.

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Můžu mít dotaz ohledně toho, proč dekorace Zóna ovoce nejde sklidit kombajnem ?
    Podle vyjádření pomazaných osob se nedají kombajnem sklidit jen ty věci které dávají bonus.
    Nevšiml jsem si že by tato dekorace nějaký dávala.

Lišiak-Vuk, zejdy66 a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.