Bylinkové rébusy (27.2. - 4.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Konečne mám už aj ja komplet hotovo.Môžem do ďalšej akcie sadiť čo potrebujem;);).

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Hotovo :p
    Z kola neštěstí mám jen +1/6hod. Ostatní bonusy jsou z akce.
    Na padátka - úvodní sklizeň saguaro, pak krácený čajot apod (asi jako většina)....
    Na farmě co zrovna potřebuju (prostě různé dlouhodobky, co mi žere sezóna...pokráceno řemes. produkty a bobkama, využití řádků atp....) Pro mě naprosto super - nemusím lelkovat na farmě, stačí sklidit 2x max 3x denně.
    Odehráno 9 miniher, semínka zaseta na velká pole (bobky, SH, Zuzi). Pak odehrán celý zbytek miniher na jeden zátah (kvůli maximálnímu využití bonusů z akce) a zaseto na pidipole (s bobky, SH a Zuzi)
    Tož tak :)

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Kúpila by som bylinky na trhu, ale nejako nikto nechce zbohatnúť - ani chutne, ani nechutne. Tak to už len zo zotrvačnosti dokončím, koľko sa bude dať. Neviem čím to je, ale minule to bolo lepšie.

4. Skali

Milka66 - on by i chtěl leckdo zbohatnout, ale za prvé je ještě docela brzo - nejsou hotoví, bo je brzdí padátka, za druhé jsou (alespoň u nás) max prodejní ceny od 99 kr - 192 kr. A pak taky kdo zvolil špatnou strategii, přebytky moc mít asi nebude ;)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já to vzdala. Ono to bez myši vážně nejde, i když mi Peto poradil dobře, ale než přetáhnu kostku, vyprší časový limit, tak proč plýtvat?

6. maurehata

maurehata Osvícený autor

Já budu mít hotovo ráno. Chybí mi 95 kousků té bíločervené kytky. Ještě jsem tedy odehrála tři hry, (jedna byla ještě ta s bonusem, dvě už jen za 4 semínka) a dál i kdyby napadlo milion padátek, hrát nebudu. I kdyby ceny vylétly vzhůru a začalo se obchodovat, absolutně se nevyplatí sadit těch pár semínek. Vyplýtvala jsem zbytečně moc SH, tentokrát jsem moc nepřemýšlela a část odehrála už v pátek, načež mi došlo, že nemám na další hry a že moc pospíchám. Dneska jsem teda zvládla zbytek, už s rozmyslem. Na Baha jsem otočila dvakrát čajot se SH, jinak bych se nedočkala ani zítra. Přestože mám doma zase pár florenů (za což jsem RT vděčná), minule mně to teda bavilo určitě víc. Žádné velké nadšení prostě.

7. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No já jsem asi někde v polovině a navíc jdu zítra a pozítří na dvanáctky, tak to asi nebude žádná sláva....Skládání mi docela jde (dříve jsem hrával s oblibou tetris…) Většinou to zvládám za nejvyšší počet.... No pokud to nezvládnu nevadí... pokud nejde o život nejde o nic....

8. -migos-

-migos- Veterán fóra

Namleto na dalších 24 her. Teď mám všude hortenzii a na Baha saguáro. Jak nám RT dává pořád dekorace s pluskem (nic proti), tak je nemám kdy vysosat. Snažím se plnit úkoly v družstvu, tak na ně nemám moc místa. Ještě mi jich pár zbývá 8).

Hezkou hru ...

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Milka a Skali,uvidíme zítra, cena na trhu se od rána zvýšila.

píchavka : [​IMG] růže: [​IMG] bobule: [​IMG]
    když jsem to ráno zkoušela, tak nad nad dvě stovky krejcarů za píchavku se nedostala, tak jsem přes den občas po kousku hodila, abych zhodnotila jak se burza s akční plodinou vyvíjí...
    To je stejný problém jako se šlechtěnci. Omezený počet a o zbohatnutí už mně dávno nejde. Ale o to, zaflákat si pole akční, sbírat padátka, řešit rébusy a pak ještě narovnávat trh? Nemám potíž někomu z trhu AM pomoci, ale bude tak rychlý proti těm, co si pamatuji ještě proklikávání, enter a pod. ? ;)

-Migos- pokud u + není něco zajímavého, tak je postavím, nevysosám a zbourám... lepší mít obsazený řádek v nebi, než "zapomenuté" dekorace v liště. Vlastní zkušenost:)

10. Skali

GordonSargent - už jsem taky na burzu pár kusů vložila, ale ta cena šplhá pomalu. Je tam furt šedo, pusto, prázdno....Ale to se rozpohybuje, o to nemám strach. Jelikož jsem hezkých pár melounů rozházela nedávno za předražené šlechtěnce všeho druhu, budu ráda, když se nějaký ten grošík vrátí ;)
    Teď ještě to zvládnout na ml. farmě a budu spokojená. Jdu si nazout holiny a makat :p

11. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Ahoj, taky jsem se dívala na trh, ale zatím se mi nepokryjí ani náklady které jsem vynaložila na bobky. Ještě chvíli počkám a pak tam hodím přebytky Rozhodně nechutně nezbohatnu :)

12. stěby

stěby Polobůh fóra

Žádný stres :D. Namleto na 41 her, zítra to tam všechno hodím najednou a kam se dohápu, tam budu :p.

13. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

omlouvám se, samozřejmě jsem to napsala, protože se mi nedaří, strategie taky nebyla asi vzhledem programu a času úplně nejlepší.
    ale já předpokládám, že všechny hry na internetu mohou hrát náctiletí se souhlasem zákonného zástupce.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  14. stěby

stěby Polobůh fóra

No, a nejsme všichni dětmi našich rodičů? :inlove:;)

Spočítal jsem si, kolik budu potřebovat rostlin na všechny sezónní body a vypadá to, že na mě je systém skoupý s úžlabní růží :wuerg:. Jinak by to mělo klapnout. Asi budu během zítřka pozvedat obočí 8), ale cévky si prdnout nenechám, i kdyby to nedopadlo :p.

15. Skali

-družstvo- netřeba se omlouvat, nemáš vůbec za co ;)

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pšššt...
    Nerad ruším v tuto dobu ale víte jak se pozná blázen?
    Že ve dvě v noci právě dokončil řádek v akci!
    Tak a už nebudu rušit, nechci aby na mně někdo hodil síť na blázny!
    Dobrou...

17. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

...a druhý hráč to cca hodinu po napsání čte...:p
    Vítej v klubu! xD

18. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

První den jsem na trhu viděla jednu rostlinku. Od té doby NIC. Pokud tam někdo něco nedá. Většina hráčů to ani nedodělá, protože zvolila ten špatný postup co já kdysi při první akci tohoto typu.
    Hotovo nemám,ale od večera mám stonek, co jsem nějak nepostřehla, že tam jsou +, takže musí počkat až doběhnou + z minulé akce a budu je moci vymýtit z parku.

Občas bych potřebovala,aby ty dekorace + co vyprchali bonusy začali blikat, nebo něco podobného, jako když chlívek, nemá krmení.

19. burds

burds Titán fóra

No stonek mom ale hotovo na pravé straně ne.Rostliny napadaly trochu jinak a na trhu 0.Tak to nedodělám asi.

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kdyby sem někdo dal návod jak vydolovat víc semínek z jedné hry, byl bych spokojený, ale takové kouzlo dokáže asi jen RT.
    33/40

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.