Bylinkové rébusy (27.2. - 4.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Letí, letí, nejen přistřihnout, ale jestli má křídla vydezinfikovaná :D
    Edit. netopejrku, to u mě nehrozí ,-))), ale netopýři jsou na černé listině ,-))).

Za 2 min. sklízím bobule a mizím ,-)

Naposledy upraveno: 29/2/20
    maribeja, Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
  2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kuteno, kocourku můj, křidélka si přistřihávej jak chceš, ale jak se přiblížíš k prodlouženému prstu kde je napnuta blána, tak Ti přistřihnu ostnyxD

edit:

Pitrýsku ? no co se týká dezinfekce, nejhorší jsou prý na tom chlupy... zvlášť u plemene mužského se nejvíce kapénkové infekce drží ve fousech...:)

3. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahooojky :) Tak ja nic nepocitam, nemam kedy :D Je u mna vnuk na prazdninach a dnes mam konecne zase narodeniny jupiiii je mi 14 o)))))

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pozbieram ešte ružičky a na dnes končím.Nemám už semienko ani jedno čo by som zasadil.Zasadím do rána nejaké kvietky a dúfam že vypadávatiek bude dosť.Ak nie tak ešte je hromadu času;);).

5. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Akce hotová, nebyla úplně špatná, ale bohužel tradičně upravená k horšímu a tak ji zařazuji mezi akce, které ztratily své jedinečné kouzlo.

6. CalamityJane0708

CalamityJane0708 Pisálek fóra

všem, kdo má hotovo, tak gratuluji, ale zároveň nechápu jak jste to mohli takhle zvládnout :-D já mám zatím celkem na 22 her a padátka nepadají a nepadají...

7. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Hotovo!
    Ani jsem nepotřeboval získat všechna semínka (vlevo)...
    Vlevo (51/60):Vpravo (hotovo):
    [​IMG][​IMG]
    Teď pojedu expertní dlouhodobky (i kvůli padátkům) a podle situace na trhu se rozhodnu, zda neobětuji něco ze svých pěstebních kapacit pro dopěstování zbylého akčního kvítí a pomoci těm, kterým se kombinace s bonusy dosažitelnými v levém sloupci nevydařily.
    Všem přeji, aby mé pomoci nebylo potřeba!;)

pro CalamityJane0708
    Na Farmě jsem pěstoval vytuněnou chryzantému (základní čas 22:30, po vyšlechtění a aplikaci veškerých řemeslných a stonkových bonusů čas něco přes 10 hodin), na Baha zprvu Saguaro (24:00), posléze zeleninu (Lablab purpurový - 19:00, podpořený Tiki
    totemem maskou, hnojem, vodou a dvěma alchymistickými proprietami). K dispozici 3+1 JC a nějaké ty stonkové bonusy na podporu vyskakování..
    Jinak nejprve sestaveno 9 skládaček a po dosažení dostatečného množství namletých "vstupenek" (jeden den 2x bonusy +1 z pole podpořené bonusem ve zlatém slotu +100% z rostlin na 24 hodin, druhý den jsem to dojel na zbývající bonusy +2 a +3 rostliny z pole. Vše akční pěstováno jen na velkých polích (kvůli těm +100%) s podporou hnoje, vody, SH a ZH a po vyčerpání bonusu +100% ještě obsazen uvolněný zlatý slot bílou nevinností + kaštánkový řádek v závěru).
    Je jasné, že ne každý má k dispozici stejné vychytávky (možná jsem zapomněl na jeden bonus +1 z kola štěstí na 6 h), nicméně to ber jako popis mého postupu za vytčeným cílem...

pro sovicka64:

Všechno nejlepší k narozeninám!

Naposledy upraveno: 1/3/20
  8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím 21 her no nic moc ale padátka prostě nejsou[​IMG]

9. bačkora85

bačkora85 Dozorce fóra

Ahojky, u mne také nic moc. Odehráno 24 her a stejný problém : padátka Pečetního prstenu. Na tom visím hodně. Tak snad ještě nějak popojedu. Pomalu, ale jistě :) . Pěkný sobotní večer všem

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vždyt děkuju!

11. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Tak už mám hotovo [​IMG] u mne na trhu nic není tak ještě počkám pak zůstatek pošlu do světa ;);).

12. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

Já teda už skoro tradičně nikam nespěchám, ale na trh bych nespoléhala, snažím se makat sama ;)

13. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

jan.svatek: Asi jsi měl na mysli tiki masku, tiki totem by asi moc platný nebyl, já jen aby někdo zbytečně nezmatkoval :D;)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak to tak počítám, když se mi zítra po ranní domácí sklizni povede i v práci ulovit signál k připojení, stonek doplním o další řádek. No a až budu mít volno, tak pojedu co to dá ;)

EDIT: sovicka64, gratuluji k narozeninám. Akorát já tedy mám stabilně už od roku 1985 devatenáct 8) Dál jsem se naštěstí nedostala... :)

15. -migos-

-migos- Veterán fóra

Už vidím konec. Neskutečně se to táhne. Odehráno 65 her. Na dvou plochách zasazena akční na pohopolích. Sem nějak podcenil Zigfrída a nedostává se mi píchavky, všeho jiného nadbytek. Snad ranní sklizeň dá poslední potřebnou akční a bude hotovo.

Hezkou hru ...

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Připraveno 43 anchů a až po 12 hodině sklidím, tak přijde kulový blesk, snad bude všeho dostatek :p

17. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Krásné nedělní ráno!
    Koukám, že všichni jste mnohem dál, než já - tentokrát jsem nezvolila žádný strategický postup, ale prostě jen sázím a sklízím co je potřeba, když je dost padátek umelu anch, odehraju minihry, zaseju semínka, dodám do akce. Ale teda bahama mě zrazuje - prsteny padají fakt málo. Času je však habaděj a stonek mám na dosah. Jen mě mrzí, že je opět nastavena cena akční kytky na trhu tak, že nikdo neprodá - všichni tam přebytky naházejí na poslední chvíli, kdy už o ně takový zájem nebude! Myslím, že tady mohlo RT nechat cenu "volnou" - ať si prodává kdo chce za kolik chce. Každý by zvážil, jakou cenu střelit, aby prodal.;)

18. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, tak u mě také začala akce kulový blesk. Vlevo jsem na odměně 58 a vpravo mám splněno 24 úkolů. Teda na KŠ nevytočen ani jeden bonus ale poštěstilo se a vytočeny 2 nové dekorace. Použit Jack, MJS, voda, hnůj, SH a vrtulky a tak na malém políčku sklidím 17 bylinek. Příjemný den přeji všem farmářům. A jdu něco pokuchtit, včera tu byl masopust, tak všichni spí.

edit: tak vypadlo přes 4 tisíce píchavek a růží a na hlavní jsem dala zbývající bobule již bez SH a vrtulek. Nějak u mě padaly všechny semínka skoro stejně.

Naposledy upraveno: 1/3/20
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

27/37, co můžu vypěstovat když mě pupen podaruje 2,1,1 semínek, ble ble, jsem znechucen prvkem náhody a trhem, kde nic není. Se nedivím, já tam taky nemám co dát ani u Zigfr. bych nepochodil.
    Navštiv trh by se mělo zobrazit zeleně jen v případě pokud je něco k mání ,-))))

20. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak já v levo 53 v pravo 49 trh prázdný žádná solidarita

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.