Bylinkové rébusy (27.2. - 4.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. larelay

larelay Analytik fóra

Tak u mne budou problém padátka na Baha :( Necelých 90 ze dvou ploch, na jedné byla paprika, na druhé citronová tráva, sbíráno s 29 JC. Padá to prosím někomu lépe třeba ze zvířat?

Veselka a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  2. libakos

libakos Titán fóra

Nasazené saguaro,stromy i chlévy,po 3 JC -260prstenů

3. vladca

vladca Stará škola

namlel som 8 egyptských krucifixov ... presne 208 prsteňov padlo o niečo viac skarabeov
    do večera krátke kvety, uvidím ako to z nich napadá ...
    Pozn.
    vodopády plné stromov dali iba 30 prsteňov, takže (zelený aktivisti nečítať!) ekológia-neekológia vyklčujem prales a idú polia

4. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

Ahojte kde najdem Záhadný pupen..neviem kde ho mám hľadať..

5. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, Na hlavní louce jedna plocha hořce (šlechtím kvůli prkýnkům) a na lesní mýtině mix super stromy a stáje. Na baha stromy a stáje. Padátek vypadlo celkem dost, tak snad to půjde. Prvních 10 kusů namleto. Hned odehraju 9 miniher a zasadím na velká pole a posílím vrtulema. Před sklizní dám 10 hru, kvůli bonusu +1. Pak se uvidí. Kaštanový řádek mi dojde v sobotu, tak zkusím kolo štěstí a snad bude brzy hotovo.

Hezkou hru ...

6. vladca

vladca Stará škola

stefan.h ... dostaneš ho za splnenie rébusov ...

EDIT: aha ... skús tlačítko "Otvoriť" pod "navštív trh" v okne minihry

Naposledy upraveno: 27/2/20
  7. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

Dakujem za odpoveď práve že ho mám a neviem kde ho mám hľadať..

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já jen, aby ten, kdo je koupí za krejcar, je vzápětí neprodával za statisíce. I takoví se najdou a zbohatnou.
    Co ty na to?
    :DxDxD

9. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Na Baha saguaro - 258 prstenů, na farmě většinou hortenzie - 289 zlatých , snad to dopadá.
    Budeme si držet palce, pěknou hru přeji.

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Na Baha saguáro, 5 velkokapaciťáků, u vodopádů většinou XXL stromy a 2 arboreta (většinou vodopády nebourám), posílené řádky a 11 želváky (mimo vodopádů) = 465 zlatých brouků 397 prstenů
    Na Farmě hortenzie, mýtina 8 velkokapaciťáků, 2 arboreta a stromy, posílené řádky a 11 želváky = 397 prstenů. 465 zlatých brouků
    Namleto na 15 her + 1 darovaná.
    Také přeji všem spoustu padátek!

Edit:
    alexandro
    - děkuji za upozornění!

11. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Apachie1 mas tie padatka prehodene ;)
    na farme padaju Zlatý skarabeus a na baha Pečetní prsten :p
    zatial namlete na 9 hier :oops:

Apachie1, -migos- a vladca tohle ocenili.
  12. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Drahá sousedko,ty si teda šikovná ;).Já zatím namleto na 7 her

13. -migos-

-migos- Veterán fóra

Až odehraješ minihru "puzzle", tak budou ve spotřebním zboží.

Sem byl nějak zapálený do skládání, že jsem odehrál všech 11 miniher co jsem mohl :oops:. Ještě že je bonus +1 na 8h, tak to stihnu sklidit než vyprší . Pokud nevíte jak složit, tak funguje křížek a můžete znovu začít skládat s jinýma kostkama.

14. CalamityJane0708

CalamityJane0708 Pisálek fóra

Ahoj, nějak přemýšlím zda je lepší pěstovat na pidi polích nebo klasika....co bude výhodnější? :-D

teď jsem to ještě propočítávala a ze 120 pupenů při využití zuzina superhnojiva MJS je na pidi polích 840 rostlin a na klasice 1200,takže odpověď je jasná :-D

ještě jeden dotaz - ty bonusy +1, +2, +3, když aktivuji najednou, tak se bonusy sčítají na +6 a nebo se jen prodlužuje doba platnosti a postupné snižování výnosu?

15. evik.chemik

evik.chemik Aktivní autor

-migos- předběhl jsi mě :), právě jsem chtěla napsat, že křížek funguje bez ztráty pokusu, takže super :)

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Pozdě;)Jednu minihru mám za 3 a jednu za 1:p;) Odehráno 9, dál už nehraju, čekám na padátka.:)

17. Michaelapolacka

Michaelapolacka Pisálek fóra

evik.chemik, takže pěstovat na velkých polích nebo na pohopolích?

18. evik.chemik

evik.chemik Aktivní autor

Michaelapolacka já moc pohopole nepoužívám, ale máš pravdu, asi se vyplatí je použít na zasazení semínek a pokrátit SH, ale na získání padátek jsou nejlepší pidipole, aspoň moje zkušenost.

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dnes končím nie sú prstene tak že pokračovať budem až zajtra.Ešte mi zostalo s každej rastliny niečo.U mňa to vyzerá takto ĽS-8 a PS-18 tak to pôjde.Zasadím dlhodobé rastliny aby boli pajdátka.

20. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

To já jsem v klidu ráno sklidila baha,že se hry netýká.Jak jsem se divila odpolko,že to tak není.Rovněž jsem ráno vytočila na kole štěstí všechny kupony.Snad to nějak stihnu,neřeším to.
    Tak dnes: vlevo 14her a vpravo 15-tá pozice.

LV 219

Naposledy upraveno: 28/2/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.