Bylinkové rébusy (27.2. - 4.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

šmarjá, moc to nechápu, no snad až to začne...

marketka47 tohle ocenil(a).
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ale jooo, zkusíme a uvidíme, že jo... Sezónní body potřebuji, takže se pokusím získat, co půjde.

3. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Doben nezklamal, díky za uvedení. Je prima, když budou tato videa uváděna rovnou v ofiku. Palec nahoru.
    Do akce jdu a uvidám kam až dojdu... Jára

4. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

Ach joooj, idem takúto akciu robiť prvý krát, tak to bude akcia " pokus-omyl". To sa načítam odporúčaní na fóre a hľadaní užitočných rád od Vás skúsenejších. Ale keď tu bude len to, kto už ste ako ďaleko, tak to budem plakať, ako ma ani mama nevidela :);)

5. 007lala

007lala Pilný autor

Zatím je tady převaha zájemců o nechutné bohatnutí, není tu taky nějaký zájemce o nechutné zchudnutí? Jinak nám ty plány nebudou fungovat :p:)

Naposledy upraveno: 26/2/20
  6. bačkora85

bačkora85 Dozorce fóra

Ahoj, do akce jdu a docela ráda. Co bude, bude... co dám, to dám.... už minule mě akce Bylinky bavila. Skládání rébusů bylo fajn. Takže žádnou honičku nechystám, kam dojdu uvidím. Nějakou odměnu také určitě získám :). Kdo do akce půjde, hodně hráčského štěstí. Ahooj

7. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

ankajanko1- rada od kaolína - Nehledal bych v tom vědu,budu napřed sbírat padátka a mlít mlýnské produkty.Odehraju 9 her a pak až budu mít dost mlýnských produktů,fláknu semínka na co největší pole.Před sklizní odehraji 10 hru,možná i další abych navýšil počet plodin.Takže bonusy na sklizeň budu mít celé před sebou! Dělala jsem to minule také tak a šlo to rychle;)

8. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Prosím, kde se budou získávat nová semínka? Zase se trochu ztrácím. Díky

-migos- tohle ocenil(a).
  9. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

ja-pe podívej se na video na prvni stránce, je tam vše krásně vysvětleno :)

alexandrakerulova00, Skali a -migos- tohle ocenili.
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je pravda,že semínek je mnohem méně než minule.O to větší cena bude na trhu.Myslím si ,že to vyšplhá i po 200.000 kr za kus a více. Kdo nepojede akci ,opravdu může nechutně vydělat.Asi strhám kolo neštěstí!o_O

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nechápu to vůbec jako vždycky-video nevideo- a hrát budu taky jako vždycky. Uvidíme co z toho vyleze:eek:;)

alexandrakerulova00 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

zejdy 66- vďaka za podporu, ten návodik skúsim, teraz idem ešte raz kuknuť video so slúchatkami na ušiach,

zejdy66 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143, psal to kaolín11: abys využila násobné bonusy ke sklizni po odehrání her, které hodně pomůžou, začne s tímhle:

"Nehledal bych v tom vědu, budu napřed sbírat padátka a mlít mlýnské produkty. Odehraju 9 her a pak až budu mít dost mlýnských produktů, fláknu semínka na co největší pole. Před sklizní odehraji 10 hru, možná i další abych navýšil počet plodin. Takže bonusy na sklizeň budu mít celé před sebou!"

No a pak už budeš mít rostlinky na dodání, další semínka z úkolů a už to pojede. Já odkládám kompletní plnění až na pondělí a úterý, to mám volno a snad to stihnu ;)
    A doufám, že bude fungovat křížek u minihry na opakovací pokus, jinak budu v zádeli jak Baťa s dřevákama 8)

Naposledy upraveno: 26/2/20
  14. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Dvacátý osmý dárek za denní přihlášení je též bonus +1 na 8 hodin ,tož to je taky dobré využít s ostatními bonusy ...ještě že je přestupný rok :)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Posledně jsem nechytil žádný bonus na kole, tož jsem se chytal na trhu a ke konci akce jsem toho měl zase dost, takže prodával. Ještě nevím, mám odpolko a dvě ranní, i když v sobotu kratší.. To bych mohl spustit, akorát ten bonus z kalendáře bude trochu na dvě věci. Ale odpoledne v pátek jsem doma(pokud nezvadnu:oops:) tak bych mohl alespoň část udělat. Nu, uvidíme a vyřešíme dle aktuální situace, nebudu stahovat gatě, do brodu daleko.:D Doufám jen, abych nedopadl jak Jimmy :p:);)

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Když gatě vyhrneš a nebudeš zpívat, třeba nedopadneš... :)

17. larelay

larelay Analytik fóra

Děkuji dobenovi za video, no jestli budou vycházet pravidelně před akcí, tak ani nemusím číst návod :) Takže nejdřív padátka, jestli jsem to pochopila dobře, to by šlo, líp, kdybych se nechystala na akci až dnes, to zase bude SH :(

doben tohle ocenil(a).
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kdo má dostatek SH,může na bahamce točit čajot.Za použití všech dostupných frajeřin, na normálních polích,bude čas kolem jedné hodiny!! Zatím mám odzkoušeno vše,i s jedním řádkem na SH a čas je 1:31 hod! Na farmě je to podstatně jednodužší!:)

Naposledy upraveno: 27/2/20
  19. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Akce dobrá, kaolín taky to tak jedu zbohatnout nechci jen něco málo vyhrát mám dlouhodobky zasazeny jen čekám na sklizen snad z toho něco napadá.

20. sirchose

sirchose Analytik fóra

Posledně jsem přebytky prodával po krejcaru,potřebným to pomůže a mé konto skoro dvou miliard krejcarů nezchudne,stejně se za ně nedá nic moc koupit,ani konzervy ze supermarketu:p:p:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.