Bylinkové rébusy (27.2. - 4.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

nemám semínka-padají po otevření 3-4 kusy-běžte do háje.A to mi chybí 10 ůkolů

lalaX21 tohle ocenil(a).
  2. stěby

stěby Polobůh fóra

Tak už mám taky komplet hotové obě strany. Jak dozrává ta poslední akční šepleť, vracím tam postupně potřebné stromy a zvířenu. Vyhrabal jsem ještě nějaké postarší tajemno včetně nákladů, ať mě to rozseká najednou :D.

Kdyby někdo na trhu BC ještě během dneška chtěl pár desítek všech tří akčních kytek (cca 300 od každé by to mělo dát, jinak to asi ani nenasadím), můžeme se domluvit a zkusíme to procpat systémem ;):).

evainfo tohle ocenil(a).
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Může mi někdo vysvětlit jak může být prodáno ještě dřív než se to pořádně objeví a klidně 10* pod sebou? Pokud je jedna nabídka tak to chápu ale 10?:cry:
    Skali to vím ale já číhám zodpovědně už od 11,00 a nic-dvakrát jedna pýchavka a 5 růží-:(:p

Naposledy upraveno: 3/3/20
    maribeja, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - víš co lidí tam číhá a klikne :D

radyn.m, zejdy66 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143, to stejné jako s Pitrýskem: kdybych mohla, zabalím krabici s velkou mašlí a posílám... :inlove: Hrála jsem jednu hru s draky a tam šlo přímo určit, kdo komu co posílá. Tady by se to hodilo taky. Ale když programují přechod na novou herní platformu, tohle by byl nadstandartní požadavek... ;)

Apachie1, Peto121 a GordonSargent tohle ocenili.
  6. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Náhodné vypadávání semínek je od RT trapárna,chybí mi od začátku bobule,teď z posledních šesti her mi vypadlo 6 semínek, tak jak to ovlivnit ........tím,že je to poslední tato akce co dělám ať si jí RT strčí za klobouk. Nakupovat stovky SH to je jediné co RT potřebuje.
    Čekat několik hodin až na trh někdo foukne 10x za sebou po deseti kouscích? Kdyby je tam dal aspoń všechny najednou tak ten kdo je získá tam mu aspoň pomůžou,takhle jak píše Skali,číhá tam hodně lidí a každý vyfasuje deset kousků....tak že je to každýmu víte k čemu.
    Děkuji Skali ale nemám jich tolik abych měnil,co dneska stihnu stihnu a večer před noční dám na trh třeba to někomu pomůže.

Štika a evainfo tohle ocenili.
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG]... hezké bylinkové rébusy všem :) mě tedy po práci to čtení tady moc nepřidává xD ale jsem konečně doma, teď chytla jeden bonusek na rozvrzaném kole ne-štěstí, sklidila plochu pohanky, směnila po domluvě u držgroše Ziegfrieda všechno co šlo za chybějící bobule a dál plýtvala SH s vrtulkami a to jen pro 25 FL, wolemii + červené kamzíky což už vlastním vícekrát :wuerg: ale teď se mi konečně podařilo poprvé chytnout na trhu 1 kus - slovy jednu bobuli :music: no jsem fakt dobrá :p xD...

Tak čekám na poslední sklizeň 13-ti políček 2x2 [​IMG] a mělo by to vyjít k ukončení celé akce :p

Hodnotit akci raději nebudu, těch náhodných a hlavně nevhodných semínek ze hry bylo víc, než dostačující, no možná se pletu (ráda) a sama něco zanedbala během akce :p Finišujícím držím jasně palečky ;)

Tak už sklizeno a hotovo :p ten nepatrný zbyteček jdu naházet na trh po jednom, ať mám dobrý pocit, že se dostalo na všechny xD :p

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zdarsky79 - ahoj, pokud máš přebytky jiného druhu semínek, můžeš směnit u Ziegfrieda ;)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A jinak hlásím konečně hotovo i na ml. farmě :music:

radyn.m, Peto121 a evainfo tohle ocenili.
  9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Mě to vůbec nejde, tentokrát je to hrůza hrůz... trh prázdný... záchranná berlička nikde... lístků protočeno tři hmm… no zádele, jak párty, tak volných ... hnus velebnosti... no jestli tohle dokončím tak fáákt nevím..

minule jsem celá šťastná dosáhla na poslední královniny koše a pak jsem je z důvodu nutného vyzvednutí syna nestihla protočit a přišla jsem o stonek...

akce typu na téhle ploše tohle, na tamté tohle... nutnost přikovat mě židli... omezení a tak dále mě čím dál více nutí k zamyšlení zda po 8mi letech si nedám pauzu.... chjo…

10. stěby

stěby Polobůh fóra

Zdarec, sousedko anickamalirka ;)! Škoda, že ses neozvala - místo házení na trh jsem ti ty rostlinky mohl hodit přes plot a bylo to rychlejší i jednodušší ;). Teď už vyškrabávám poslední dozrávající zbytky a vracím na plochy, co jsem tam měl předtím. S hrůzou jsem zjistil, že jak jsem byl na začátku akce v laufu, vyrval jsem skoro všechny šmajchlkapaciťáky, výrobny a spol. a teď jsem to tam sázel po jednom chlívku a divil se, jak mám na plochách málo místa xDxDxDxDxD.

Edit: nevíte, co s přebytečnými anchy? Skládat se mi už nechce, asi si je půjdu někam vystavit -.-.

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

[​IMG] konec bo nejsou[​IMG]

12. CalamityJane0708

CalamityJane0708 Pisálek fóra

Stále tomu nemohu nějak uvěřit, ale před malou chvilkou jsem dodělala pravou stranu úkolů 8) sice jsem asi o 15 mil. chudší, ale moc děkuji, že jsem díky ostatním mohla akci dodělat :)

radyn.m, vladca a maribeja tohle ocenili.
  13. elen45

elen45 Magnát fóra

tak ze 2 skorohavýšů oranž. delfínice a panda červená

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Súsede, tak to nakonec zvládnu, sice o prsa korejské plavkyně, ale dám to :))))

15. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj farmáři ,přeji pěkný večer ,tak jsem i myslela ,že akci dodělám ,ale ,ale budu končit těsně před koncem chybí mi bobule a růže ,zkouším lovit na trhu,ale bobule jsem vůbec neviděla a co se týče růží tak jednou byly vidět ,ale už jako prodané,prostě bobule a růže ke mně nechtějí ,tak to vypadá ,že pravou stranu nedám ,nemám štěstí v těchto věcech co jsou na náhodu,,levou stranu už mám hotovou od neděle odpoledne ,všem kdo ještě hrají a jsou na tom stejně přeji ,aby se jim zadařilo.

marketka47 a lalaX21 tohle ocenili.
  16. ašada01

ašada01 Titán fóra

Dopoledne jsem odehrála naráz 78 skládaček, pupeny jsem otevírala po 100ks a počty jednotlivých semínek byly celkem rovnoměrné. Po celodenním pěstování mám konečně hotovo.
    Zbytek semínek jsem ještě zasadila a ráno je kolem sedmé hodím na trh AD.

evainfo, fany2020 a radyn.m tohle ocenili.
  17. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím, ještě jednou nabízím přebytky, než je hodím na trh. Od všeho přes 2000 kusů. Pokud by měl někdo na trhu AZ zájem, ozvěte se holoubkem.

18. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

na trhu stále prd-takhle ůkol nesplním.

lalaX21 a dasa1143 tohle ocenili.
  19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tassi a nám podobně postiženým. I když je to mimo akci. Nejdříve jsem se domnívala, že je to jen můj problém, protože si nikdo nestěžoval. Až pak se začali ozývat další. Naštěstí mám souseda, který nedává obvyklé "ajťácké" rady ... zkusilas to vypnout a zapnout...? Nakonec pomohlo Chrome odinstalovat a znovu načisto nainstalovat zpátky. Nevím proč... všechno ostatní mně v chromu fungovalo bez problému.
    K akci: těch pár stovek kytek co jsem měla navíc, jsem hodila na trh, o zbohatnututí nemůže byt ani řeči xD

20. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Chtěl jsem něco chytnout na trhu, ale nepodařilo se. Dost dobře nechápu, proč prodáváte po 1 ks. I kdyby se mi zadařilo něco urvat, tak mě 1 rostlina nezachrání.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.