Soutěž Borstyho bombastická soutěž / Diskuse

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem -Borsty-, 1/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 14087

14087 Polobůh fóra

xD To chce klid a dýchat zhluboka xD
    Hlavně žádné nervy :D vždyť o nic nejde ;) venku je pěkně :D tak pěkné Velikonoční pondělí ;)

.SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Neviem,2019 Borsty obsadil fórum, potom tu bol Čmáral ....... Neviem.

fujtajblinka, 14087 a lacrima tohle ocenili.
  3. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Peto121 , ;)
    opakovaně se točíš (chodíš) dokola.
    Znáš tuto dětskou říkanku ??

„Chodí Pešek okolo, nedívej se na něho.
    Kdo se na něj koukne, toho Pešek bouchne.
    Ať je to ten, nebo ten, praští ho Pešek koštětem."
    Tak pozor .... [​IMG] ... ať tě nepočmárá , protože koště nemá .

14087 a fujtajblinka tohle ocenili.
  4. 14087

14087 Polobůh fóra

Ako sa po slovensky povedá ,,přihořívá" :D

fujtajblinka a lacrima tohle ocenili.
  5. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Tak myslím,že se mi povedlo najít správný formulář a vyplnit jej... A upřímně říkám, že nevím jak... Ale teď říkám že zde je 100% nápověda jako blázen!!! A není daleko od mého příspěvku. Děkuji sousedko

lacrima a 14087 tohle ocenili.
  6. Srnečka

Srnečka Zelenáč fóra

Tak to mě po.... vyplnila jsem a že špatný formulář? jsem na tohle úplný tukan, kašlu na to,jdu si nalejt sklenku a půjdu raději ke koním. Jsem zvědavá, jak to tedy je doopravdy.
    PS: nesnáším apríl :)))

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,správny formulár som našiel a vyplnil,ale tak,ako tu píšete,že je to tu samá nápoveda,tak to nie je pravda. Nápoveda je len Borsty, Čmáral a súťaž,ale nájsť formulár aj tak nie je jednoduché.

fujtajblinka, lacrima a 14087 tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Srnečka: Hraj dál, podle nápovědy Borstyho a zde;)

lacrima tohle ocenil(a).
  9. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

To mi dává tohleto xD Místy jsem z toho zmatená xD

10. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Počet odeslaných formulářů se nám zvýšil, nicméně stále máte šanci získat garantovanou odměnu. :music:

11. Srnečka

Srnečka Zelenáč fóra

Já na to asi nemám dostatečnou nervovou kapacitu ,musím mít všechno hned a jestli mám hledat další formulář,tak už vážně nevím kde. Vzdávám to a děkuji ti :)

medved222 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Mrzí mě, když čtu, kolik lidí tady hází flintu do žita, jen proto, že se jim to "nechce" hledat. Někdo si s tím dal tu práci, aby pro nás vytvořil soutěž, kde se musíme trochu zapojit, trochu popřemýšlet, trochu hledat. Ale podle posledního Borstyho příspěvku formulář odeslali maximálně 4 hráči. Nedivila bych se, kdyby moderátoři ztratili motivaci vymýšlet pro nás další soutěže

13. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Formulář odeslalo výrazně více než 4 hráči. A zájem o tuto soutěž nebude nikdo hodnotit podle počtu odeslaných soutěžních formulářů. (Už teď převyšuje očekávání.) Dostat se až na konec v tomto případě není jednoduché. ;)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jasně Borsty, nenech se odradit, vždycky bylo při soutěžích více zúčastněných, kteří sem nepíšou a měli úspěch. Jen jsme potom koukali s otevřenou pusou na "neznámé". Na mě nehleď ani na ostatní, kteří z jakýchkoliv důvodů formulář neodešlou, holt jsme ukecaní a napíšeme svůj názor.
    Není povinnost soutěžit, jasná volba pro toho koho počítání, hledání atd. baví a inspiruje dál. Věřím, že jich není málo. A jasná volba pro Borstyho, v převlečení tuším koho, že ho vymýšlení a sledování soutěže baví. Jinak by to nedělal, dobrá práce.

15. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Rádoby autor

Tak som sa na to včera vykašľala. Bolo to fakt ťažké, myslela som si, že som na správnom mieste podľa indície od Peto121 - a nič. (A to aj k prvému formuláru som sa dostala len vďaka tomu, že tu bol príspevok označujúci presné miesto :music: ). Dnes som tomu tvrdohlavo dala ďalšiu šancu, vrátila som sa na to isté miesto - a našla. A prekvapili ma otázky :D Tak uvidíme. Súťaž veľmi zaujímavá. Náročná.
    Keď chodil Čmáral, nehrala som, ale potom som si prečítala aspoň starú diskusiu, a znelo to fakt super. Škoda, že som to zmeškala.

16. hansicek

hansicek Velmistr fóra

V prvom rade chcem poďakovať za odmenu - potešila.

V druhom rade chcem poďakovať tvorcom, za veľmi zaujímavú súťaž, ktorá nebola iba o hľadaní informácií na fóre, ale bolo treba zapojiť aj logiku a predstavivosť. Za mňa to bola určite jedna z TOP 5 najzaujímavejších akcií na fóre (starom aj novom), ktoré som tu za tých cca15 rokov zažil. Autor/autori - klobúk dole - dobrá práca. A to hodnotenie by bolo také isté aj keby som nič nevyhral.

17. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Borsty, moc děkuju za odměnu a též mě potěšila :) Zároveň gratuluji všem výhercům a odměněným :music: A před touto soutěží, kdo jí vymyslel fakt klobouček dolů... ;):music:

18. lacrima

lacrima Titán fóra

Borsty , moc děkuji za [​IMG] Potěšilo a mám radost .
    Šlechtěnců není nikdy dost :inlove:

Ohromná soutěž, vypečené otázky , skvělé odměny. Klobouk dolů . Prostě TOP .
    Výhercům gratuluji. [​IMG]

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Palec hore,klobúk dole! No,až tak veľa tých zúčastnených nebolo. Myslel som,že hráčov bude viac.Díky za súťaž.

20. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Mám radost, že účast nakonec byla vyšší, než jsem předpokládala, a klobouk dolů Borstymu, že všechny zúčastněné řádně odměnil! :inlove:
    A gratuluji všem, komu se podařilo najít soutěžní formulář :)

Děkuji moc za odměnu, z čoko králíčka mám velkou radost. Děkuji i za soutěž, byla velmi promyšlená, hledání jsem si užila a i jsem se při tom pobavila. Doufám, že nad námi nezlomíte hůl, a i v budoucnu pro nás připravíte nové kreativní soutěže :)