Bonbonová horečka (20.2. - 26.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. eleanorelik1

eleanorelik1 Stálice fóra

Kuchynak - ty dekorky mají dobrou hodnotu - lépe jim bude v nějakém parku. Já už si tam strčila bonbony na nervy, teď položím zloděje bonbonů a ráno se budu snažit strčit dekorku slož a leť do některého muzea.
    Tím dávám najevo, že akce hotova od cca 13 - 14 h. Jsem ráda, že jsem mohla osídlit divošku stromy, nějak moc jich kleslo pod mnou stanovenou hranici. A pokud nezapomenu, dám zítra do slotu bonus na stromy - nač se mají válet v zásobárně.
    Tak všem ještě makajícím držím palce, by jim napadaly obaly a podařilo se dostat do cíle:D

2. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Čekám na zlaté papírky na poslední bobbón. Jinak bych už taky měla padla. No tak holt ráno :)
    Všem, co už mají nohy na stole a pijou kávu, neb mají hotovo gratuluji a všem, co se ještě lopotí, přeji úspěšné dokončení akce.

3. papulice

papulice Hrabě fóra

Tedy s těmi padátky je to fakt opruz, na noc jsem dala šafrán (pardon laskavec)a vypadlo jich k pláči málo, to se můžu snažit jak chci.:cry:

Naposledy upraveno: 24/2/25
  4. babina51

babina51 Hrabě fóra

Ještě dvě sklizně laskavce a mám také hotovo.Časově jsem zjistila,že mi ještě fůra hodin zbude.Zelených mám dost,ale proč plýtvat budou se hodit.Přijede královna a třeba se od minule polepšila a bude házet samé super věci.Necháme se překvapit.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

papulice, kdybys ještě třeba měla ten šafrán vyšlechtěný na okamžitou sklizeň s SH, pajdátka by byla vcukuletu, jako na mé farmě. Stálo to sice nějaké kapky, ale od nedělního rána mám hotovo a na farmě si můžu pěstovat, vyrábět a chovat co chci, lépe řečeno, co potřebuji :)
    Ale ono to dopadá, času je dost - na ukazateli píšou, že do konce akce je ještě šedesát hodin ;)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Řádek vyšperkovaný, funguje, bonbóny na nervy by mohli přidávat ke každé akci a již delší dobu si všímám slonice v dekoracích, už by ji mohli převléknout a dát jiné triko než pruhované ;).

7. polacka

polacka Baron fóra

Hlásím hotovo, ale byla to fuška.

8. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Tak, také jsem dofinišovala,ale nepoměr padajících sirupů versus obalů vcelku obrovský cca 515 kusů rozdíl.....nemusela sem,ale nechtělo se mi čekat na obaly,takže šlo SH a okamžitá sklizeň.Všem kteří ještě nejsou na vrcholu přeji zdárné dokončení.

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Všechny tři farmy od včera hotovy, tak teď honím na hlavní šeřík a na divošce jsou stromy. Nutně potřebuji plody do krmiv... Zítra budu v Praze, tak nevím, kdy se dostanu ke sklizni. Dám dnes večer tedy něco dlouhého.
    Držím palce těm, kdož ještě pěstují a honí padátka po všech sakrech.
    A my ostatní už blaženě oddychujeme...

10. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pěkné pondělní odpoledne. O víkendu bylo dokonáno a teď jen sleduji mravence, jsou prostě "boží", už jsem viděla zelené, fialové a červeno-oranžové. Teď můžu říct, že to byla prima akce.

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

to je za trest ještě 60 papírků druhé padátko už v počtu 680 opravdu nepoměr
    :eek:

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ještě mi chybí 159padátek na 2 bonbony tak mi držte palce.;):)

13. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Co je na nich tak dobrého? Na pole 1x1 dávají mezi 14 500 až 15 000 BZ. S časem sklizně 30 hodin jdou sklízet jen obden, takže max 7500 na 1x1 pole za den. Na přínos BZ jsou to snad letos nejhorší dekorace. Nebo jsem se někde spletla?

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jo... kytky by byly.... nejspíš i dost přes... protože co? Dodávala jsem průběžně.... a rozhodně to nepočítala...
    A obaly od bonbonů, tak víc jsem jich měla asi z Mon Chéri, kterým mě zásobuje můj chlap... No snad dopadají, ještě 4 bonbony... když ne, věšet se nebudu, je to jen hra... BTW, stonek mám :) tak není, co řešit.

15. L.Lady

L.Lady Vážený autor

No bezva, přesně tohle jsem věděla.....po večerní sklizni mi chybí 8 obalů na umletí posledního bonbonu. Mohla jsem mít hotovo, ale budu si muset počkat do rána. Padátka jsou tedy pořádně přiškrcená. Ale SH nedám a nedám xD

16. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Aj moja bosorka sa konečne doplazila do cieľa ;)

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Asi chyba FAQ, ty moje získané ve hře mají sklizeň 23:00.
    ---------------

Ještě asi 180 obalů. Kvůli nim jsem dala 200% do diamantu a 100% do zlata + 100% z kola, a od včera mám napěstováno, abych měla dost času na dlouhodobky právě na obaly. I tak tam nebude moc velká rezerva, dřív než zítra večer jich dost mít nebudu. Přinejhorším bych spustila okamžitý šafrán, ale to případně až ve středu kdyby se klasicky nezadařilo. Na druhou stranu bych měla poprvé důvod okamžitý šafrán vyzkoušet, a to bych taky někdy ráda. Ale tentokrát by to ještě být nemuselo. :p

18. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky činčilka12 ,
    pravděpodobně jsi si to spletla s levelem dostupnosti .;)
    Dostupnost těchto dekorek je od 30.Lv , ale jejich sklizeň je co 23 hod , tak jak je uvedeno ve FAQ.
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

19. olčaML

olčaML Znalec fóra

Konečně taky hotovo !:D

20. 14087

14087 Dozorce fóra

Dobré ráno,
    chvíli jsem čekala na jeden obal, ale už mám také komplet hotovo :)[​IMG]