Bonbonová horečka (20.2. - 26.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Bonbonová horečka! ::..

Minimální level: 30 (část akce); 30 (na dokončení celé akce); Bahamarama
    Obtížnost akce:
    • střední (dokončení základní části)
    • těžká (dokončení celé akce)
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.

lacrima, nanyblacks a babina51 tohle ocenili.
  2. albína1927

albína1927 Aktivní autor

Tak jsem někdy první , do akce se pustím ať to dopadne , jak to dopadne :D Ale dost akcí najednou , to abychom se neflákali ,tak zaseju nějakou slunečnici a potom laskavec .Přeji všem pěknou hru .:p:D:music:

3. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Ahojte, to je jasný, že nevynechám :)

Nemám moc čas, na nějaké vypisování, tak aspoň rychlé počty, ona je to stejně stará známá akce, takže není co řešit ;)

[​IMG] - akční rostlina - Medová květina - 29.600 - (Hlavní louka, Divoká louka)

[​IMG]- padátko - Ovocný sirup - 810 - (Hlavní louka, Divoká louka) - dodává se rovnou do bonbónových soch

[​IMG] - padátko - Obal na cukrovinky - 960 - (Hlavní louka, Divoká louka) - potřebný pro mlýnský produkt

[​IMG] - mlýnský produkt - Medový bonbon - 6 správně je 12, ale na počty materiálu to nemá vliv - omlouvám se za chybu
    Snad je to vše a nikde jsem se nesekla...

Všem přeji bezva zábavu a zdárné dokončení ;)

Naposledy upraveno: 20/2/25
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce se pustím, když druhou nejedu ;)

5. papulice

papulice Hrabě fóra

ale dobrý,normál pěstovačka...

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte vespolek :)
    Zkontrolovala jsem potřebné zásoby pro dodávky. Chybí mi psi a skunkové. Až dozraje kopretina, jdou na plochu. Pajdátka zatím řešit nebudu, na hlavní jsou želvy, na divošce budou psi a skunkové, tudíž dlouhodobka nebude. Uvidím, jak to bude padat z akční plevele, okamžitý šafrán to vždy jistí :)
    Všem, kdo se do akce pustí přeji, aby to šlo jako po másle. :)

7. 14087

14087 Dozorce fóra

dinoalesi opět děkuji za výpočet a do akce jdu :D
    Do práce se chystám dle rozpisu (změna) až v pondělí, tak si to tu ještě užiju :D
    Pěkné hraní všem :)
    Mám všeho dost do této akce, tak snad bude i kolo schopné a pajdátka nebudou pajdat ale padat :D

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Snažím se dělat každou akci, takže i tuto. Na divošce už je nachystáno na padátka, hlavní bude až odpoledne. Ve stodole mám všeho dost, tak jen dopěstovat akční.

9. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak jasně, že akci nevynechám, jdu do ní ;). Řádek do stonku nesmí chybět do sbírky a odměna na něm se mi líbí :). Všem, kdo se do akce pustíte, přeji, ať se vám daří ;)
    dinoalesi ... opět děkuji za krásný přehled výpočtů ;):)
    Hezkou středu všem ;)

10. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,musela jsem dokoupit lasičky a skunky,jinak vše mám.Vzhledem k tomu,že nás celou rodinu přepadl nějaký velký morybundus,jsme zavření doma a je dost času na pěstování v klidu.Dianolesi-díky za výpočty.;););)

11. Y_n_O

Kocúrik, vyšlo mi to stejně, jako má dinoalesi. Na dodání do dvou sloupů v šesti kolech 25.100 ks, na pomletí 12 ks bonbonů ve dvou kolech 4.500 ks.

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_Očka až teraz som si to uvedomil.Čo urobí choroba a únava.Idem to vymazať.

13. Y_n_O

Nemaž nic, každý se může splést :)

14. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Také děkuji za výpočty :inlove: Komodit dostatek, včetně SH a ZH, takže plnit budu :)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Hmmm, medové bonbony - hned bych si dal. Kdysi byly ke koupi. :)Akci budu samo dělat, řádek na větší výnos z dekorací je vždy super. Navíc i sám o sobě přinese slušný počet bodíků. Já už se raději nedívám, kolik bodů potřebuji do dalšího levelu - páč by mně chytil psotník. Rostliny, zvěř - vše je . Lasičky jsem proháněl loni v listopadu, takže ty by měly spokojeně chrnět spolu se skunky, které jsem měl na ploše také. Veverušky a orlíci jsou také, ale na to , že mají výrobny - nic moc stav. Takže jejich stáje musím usalašit na mýtině. Co kdyby byla zase nějaká dílenská smršť, jak v lednu.:sleepy:

16. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Určite nie táto akcia. Riadok v poriadku ale nebudem míňať SH ani iné komodity len pre 150% na dekorácie... To skôr pre tých, čo chcú ísť postupovať vyššie v leveloch o sto šesť. Pre mňa tam nič nie je. Odmeny prevažne žetony zo sezony a body ale ja ju mám hotovú už dávno. Náradie absolutne o ničom odmena a žiadne piccolá. Je mi ľúto :)

17. eleanorelik1

eleanorelik1 Stálice fóra

Do akce jdu - minimálně pro větev. Sice mi až tak nezáleží na postupu, ale potěší. Hlavně ta naděje, že se z bedny urodí obřík.
    A zbytek se uvidí. Ještě si půjdu zkontrolovat ty řádky, co napsal Kaolín - díky ti. Jen ty dekorky - pokud jsou za peníze, tak je nemám. Ty ani hledat nebudu v mazlíkárně.

18. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pěkné středeční odpoledne. Na akci se těším, nenáročná (napěstovat akční, pochytat padátka, něco semlet a dodat), zásoby ve skladě jsou a co je hlavní fajn odměny (např. SK 95 ks když se vyberou správné sloupce) a řada na magickém stonku má ten pravý čas aktivace (23 hodin). Dinoalesi, díky za počty a všem přeji zdárné plnění akce.

19. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Na start akce jsem nachystaná, zda vše mám, nevím. Na inventuru nebyl čas.

20. 14087

14087 Dozorce fóra

Tak kdo bude dnes první? :D Ještě nemá nikdo hotovo? :D