Bonanza deskových her (9.1. - 15.1.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/25 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..nič som v obchode nenechala:p
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Nech sa vám darí;)

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky,mám jen dotaz,chtěla jsem si nahrát nějaká padátka a on skleník neplatí? Děkuji za odpověď
    Prosím co mám špatně,že mi ukazují jen 10+5%? nemělo by ukazovat víc?
    Tak jsem se šla podívat co se děje a on nefunguje ani skleník? Nezobrazují se plodiny,nic,je to jen u mě? Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 10/1/25 v(e) 7:19 PM
  3. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marketka47,
    upload_2025-1-10_20-3-36.png

na okamžitý zber šafránu bez riadku musíš mať v skleníku aktívne 2 bonusy zušľachtenia s SH.

edit

teda tak ako píše kaolín11, dovolím si citovať

4. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

+ pri okamžitej sklizni rastlin nemusíš použiť vodu ani hnojivo len SH.

lacrima a albína1927 tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vanda
    Na okamžitý sběr šafránu ti samozřejmě stačí dva aktivní bonusy na SH. Neutuchající láska k SH a láska k SH!;) + vánočka s nevinností.

6. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

A ještě doplním + runa na stromě moudrosti Efektivnější hnojení ;) Ale tu nejspíš marketka47 zprovozněnou má...

7. Vanda

lacrima, albína1927 a dinoalesi tohle ocenili.
  8. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem, na desce Hrad Dračí skála 1.část je 1x Zuzino ultrahnojivo (předposlední políčko) plus odměna 1.000.000. BZ :D
    Ať se všem daří :)

lacrima a Vanda tohle ocenili.
  9. Vanda

marketka47, musíš obnoviť hru, aby sa skleník zobrazoval správne

a ešte poznámočka, pri okamžitom zbere sadiť na komfortné polia (pohopole)

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky Vanda,děkuji, po restartu skleník chvíli fungoval,na stromě runu moudrosti mám,řádek,dožínky 2014 jsem také aktivovala,jinak vypínám, jindy mi to normálně funguje ihned,jen dnes to nereaguje ani na šafrán ani na laskavec.Tak skleník už funguje,zkontrolovala jsem,jestli šlechtění nezmizelo,je tam,ale čas stále nefunguje na okamžitou sklizeň.Zkoušela jsem to na ten šafrán 3x a čas to sníží,ale na okamžitou sklizeň né.Dnes se na to už vybodnu,stačí a jindy uvidíme,třeba se to umoudříxD Ještě proč na pohod. pole? Jindy to fungovalo i na normálních,už mi to došlo ,úspora,promiň už si sedím na vedení z toho všeho

lacrima a Vanda tohle ocenili.