Bobulové účinky (4.7. - 10.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidhladky

davidhladky Pisálek fóra

Díky za tip, už jsou ve skleníku :)

Helena1313 a GordonSargent tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mě jednou "bobulové účinky" hezky prohnaly. Od té doby si na bobule dávám bacha - akci jedu v totální pohodě a je mi jedno jestli to dotáhnu do konce.
    Stonek není žádné terno.

myš59, Helena1313 a Pelé100 tohle ocenili.
  3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

myš59, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - neupozornil, jsi první. Díky

myš59, Helena1313 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

to bola rýchlovka, teraz na čas dovoleniek fajn, ináč, neviem, či by ma to bavilo;)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tssss, kdy spite? Pres noc jedu dlouhodobky i kdyz vlastne uz od druheho dne jsem padatka mel komplet, ale pochopitelne napestovani akcni brzdi smula na kole stesti... tak ale treti dekorka bude doma jeste dnes, ta pomuze zkratit cas a treba i vyjde vic sklizni, nicmene finis je za dvermi :)

Vypadavat ma 124 kvetu/den, v tuto chvili ma byt 285 (nebo chybet 455 ), mam 1079 (chybi 0 ), mam 145% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 4848 kusu (2100/den ), mam 7382 z 12600 (58% ).
    Zatim uplynulo 38% casu, zbyva 88 hodin.

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

davidhladký, trochu ochladím nadšení, ale bonus, který chceš Ti skoro vždy padne jako poslední... a tak jsem si i u skleníku vypomáhala, popostrčila SH a hlavně žádný neodmítala. Už tam moc nechodím, u barmana to bývala jiná jízda.
    Bezejmený, det jen ike, z toho se vyspíš;)xD

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

radyn.m - nemáš zač ;)

9. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Skali: díky za radu, já se na to už ptal, avšak nikdo zdá se neměl čas :)

GordonSargent: aji jaj, asi ten můj skleník RT pořádně vytunil, ani SH na zrychlení šlechtění nepomohlo, faktem je teda taky to, že jsem jej na skleník rychle přestal plýtvat, když výsledky byly nulové, bonusy jsem záměrně neodmítal žádné, tak nějak jsem měl bláhově za to, že až budu mít ty "nezajímavé", dojde na ty kladiva :music:, no zbytek už jsem napsal dříve xD:cry:
    Ps: u jakého barmana? ;)

myš59, Helena1313 a GordonSargent tohle ocenili.
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pekný neskorý večer vám prajem.DANKA ty si riadny rýchlikxDxD.Ja že ma nepredbehneš,keď som dnes vytočil +1 do stodoly .Ešte 1 x urobím otočku a budem mať tiež hotovo.Keby som búral stajne tak by som aj ja mal hotové a tak mi treba.

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

U barmana byly některé bonusy fajn. Škoda že odešel do důchodu.
    ------------------------
    Bobulovité bobule slušně přibývají. Možná to splním celé.
    --------------------------------

Gordonko : lerer du fremmedsprak? Chmmm ... hodně štěstí.

12. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

pojďme do toho a půl je hotovo. 12600 akční už mám no a květy 720 kusů jěště chybí,ale počítám zítra k večeru akce hotová

myš59, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Tydleta

Tydleta Pisálek fóra

Tak mi moje dnešní sklizeň bobulí z hlavní louky zmizela někde v černé dire. Sklidím a ve stodole naprostá nula. Ani po restartu se nic neobjevilo. No nemám smůlu? Nejsem pojištěná!!!! Ach jo , jednoho to pořádně zamrzí. Dokonce mám chuť s tím praštit.

myš59, Helena1313 a zahradnice4 tohle ocenili.
  14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Tydleta,
    pokud ti nesedí počet rostlin, napiš na podporu, tam ti mohou vše překontrolovat. Tady ti můžeme pomoci pouze radou.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  15. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Safra lidi, jak vy to farmaříte :), pole tůruju na plnej kotel, a stejně už dávno máte hotovo a mne zbývá ještě dost práce xD. A to jsem nasadil velkej kalibr MJS a předtím pár dýňovek :D. Dnes na to házím bobana, bo příroda a kolo volá. Bouřky odfičely za hory doly, konečně razím na celodenní toulku. Mezitím mi dozraje další dlouhodobka na květy. Přeji všem krásný víkend :)

16. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Byla to opravdu rychlovka, já mám také hotovo, jela jsem i přes noc akční. Napadalo to i z toho. V noci zásadně nevstávám, takový blázen nejsem;)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Peknú slnečnú sobotu vám prajem.Stonka je už aktívna teraz do rybačky sadiť do úloh a krmiva čo treba;);).

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce již delší dobu ukončena a zatím jedu akční i dále,když má zůstat ve hře.:p Momentálně ve stodole přes 7000 ks.:)
    To sem zvědavej naco nám bude.:music:o_O

19. sisinka

sisinka Pilný autor

ta bobulovka zůstává ve hře? Tak si jí taky napěstuju do zásoby tady na těch polích, místo to nezabírá. Díky za upozornění, dosud jsem všechno mlela na modré praporky, ačkoli většinu odměn už mám.

jo, mě už se to všechno plete xD mám dost. Každopádně si napěstuju bobulovku a děkuji za upozornění :D

Naposledy upraveno: 7/7/18
  20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

sisinka
    na praporky snad potřebuješ oléandr,nikoliv boubelku
    ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.