Bobulové účinky (4.7. - 10.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Zlatá bedna - 3 FM xDxDxD

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG]
    ja poctivo pestujem s SHáčkom, ale doteraz neviem nastaviť smartchladničku, čo mi dnes prieviezli:music:, zlatá, stará calexka:inlove:

3. elbedna

elbedna Znalec fóra

Dekorka už sídlí v parku, zítra by mohla být ta s č 3. Samozřejmě myslím tu na urychlení růstu.
    Uvidíme jak to půjde,

Naposledy upraveno: 4/7/18
  4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, novou ledničku jsem si nedávno pořídila, není chytrá, ale stačilo ji dát pouze do zásuvky, zato pokusy s horkovzdušnou fritézou nás už zaměstnávají 14 dní. No a mám obavu, že mlýn nám taky vyměnili za nový model, než nastavíš ,že růžové pštrosy nechceš i tak dostaneš místo 200 do stodoly toto, [​IMG] vždyť já ty krocany kdysi kupovala za 9OO tisíc, ale to byla poněkud neobvyklá situace na trhu AM. Poctivě pěstovat, co si pod tím představuješ?;) Kytky mám zatím na druhé otočce na velkých,vypadávek přes 2OO nějak si lépe dokáži poradit se střední a vysokou obtížností, než nízkou :)

5. babča2011

babča2011 Pilný autor

heč, ze zlatý bedny 15 ponožek. Já se ale mám!

6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

no, čo asi, bez ružovej farbiarne, bez 200% do stodoly...:D

niečo pribudlo[​IMG], taký ročník, to by som bola ešte fešandaxD

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Než se dostanu k bonusu z dekorací,budu mít dávno po akci.o_O Momentálně jsem 12/15.:)

8. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Akční 2220, květů - 375.
    No a z tajemných mám:
    plameňáka, oranž. slona a krokodýla.
    Přeji pěkný den a ať Vám to padá.

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Dobré ránko myslím si že nejdůležitější je vzít hlavně dekorku Transformus netopýrus ten by se mohl hodit kdyby byly horší časy myslím že se to vyplatí ale když to dáme do stonku bude to fungovat úplně stejně stonek přidává Rychlejší produkci a platí nejen pro bobuly dobrý stonek to je a pokusím se ho splnit zatím mám jen 2 políčka nejsem úplně dost výkonný jako většina z vás např:doben
    a od včerejška mám na ploše 6 sazeniček planná růže tak doufám že to bude něco slavného všem přeji hodně štěstí

DANKA:moc dobře si asi nezačala když máš skoro 2 tisíce nebo je to pro tebe dobrý začátek ?

Helena1313 a herda21 tohle ocenili.
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... hezký sluneční dník :) boubelaté květinky rostou jako z vody a brzy ráno jim začal pomáhat i bonusek z kola, tak jsem drobet přihnojila :p. Začala jsem plnit, došla si pro šťávu z bobulí, ale nasadila na plochu až po rostlinkách - já hlava dubová v domnění, že všechny bonusy se dávají vždy před sklizní, nebo nasazením - a přesto zkrácení růstu funguje xD ... paráda. Zítra mi už nepomůže, večer akcičku dodělám, tak šup s ním do lišty ... no mohli ho dát za odměnu dřív, že jó ;)

[​IMG] .. [​IMG]

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

8 z 15 ale teď už se to bude táhnout jako smrad, trvá dlouho, než bobule bobulatá uzraje a padátek taky málo, kaštanový řádek ale v záloze ;)

12. Arči1000

Arči1000 Pisálek fóra

Ahoj všichni!Nevím,kam se honíte,času je dost.Pak se divíme,že nám dávají do akcí tolik tisíc pěstování,když jste brzo hotoví a pak se nudíte.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Arči1000 ... třeba si už chceme zase pěstovat do družstva, úkoly jsou tam vážně nekonečné :p

14. slootr

slootr Baron fóra

Tak za mě velká spokojenost s pajdáním. Květů už mám 397 ze 740, za hodinu dozraje várka akční. Za prvních ai ne 24 hodin mám přes půlku pajdátek. Nechce se mi tomu věřit a čekám nějakou zradu :)

15. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Pěstuji akční dokola jako ostatně skoro u všech akcí málo kterou vynechám jen mi je líto proč je dekorace
    co 23:00 hod. 4200 BZ/TBZ a bonus o 15 % rychlejší růst boubelatých bobulí po dobu 1 hod., velikost 1x2
    k získání jako třetí od konce - vždyt by to hráče motivovalo, dalo dekoraci na plochu a ne že budu čekat až budu mít stonek a dám do stonku - ale o to asi nejde

16. herda21

herda21 Expert fóra

Honzulka05
    ...a od včerejška mám na ploše 6 sazeniček planná růže tak doufám že to bude něco slavného všem přeji hodně štěstí

Hm, já od sazeniček naštěstí nic neočekávala, takže klasika (nezajímavé lištovky) mě nemohla překvapit a nejsem tudíž zklamaná :) Snad budeš mít, stejně jako další farmáři, více štěstí :)
    Ze zlaté bedny 10 SH.... Báječný dlouhý víkend všem :)

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

4 políčka v akci to je dobrý začátek tak ještě 11 políček a je hotovo

evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  18. davidhladky

davidhladky Pisálek fóra

Odměny z pravého stonku jsou fajn, ale obě strany byly docela drahé. Zejména mě mrzí kladiva, ty se dostávaj málo a slušně jsem se vycinkal na plodinách při plnění pravé strany. Nejsem si jist, zda je vůbec možné pěstovat bobule a zároveň požadované plodiny. Doporučuju mrkvovo-jablečnou směs.

bukotesko, evainfo a Zoufálkov tohle ocenili.
  19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

davidhladky, pokud stále ještě nemáš dostatek kladiv, tak ideální jsou na ně skleníkové jahody:

[​IMG] chuti nevalné, ale těch kladiv, stejné je to i u jiných rostlin, květák na palice, růže na pírka... a jdu poctivě pěstovat, včera mě mlýn trochu semlelxD

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ja pestujem nepoctivo. Inak si nevěm vysvetliť moju nízků hladinu akčné bobuľe :music:

Tak nějak jsem do toho šťouchnul a teda asi akci plním. Moc mě to nechytlo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.