Bobulové účinky (4.7. - 10.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sethlans

Sethlans Rádoby autor

Do akce se pustím,ale ten stonek, to je horší a horší teda :))

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Jen co pro mě skončily kostky, sepsal jsem si, co potřebuji vypěstit ze zvěře a stromoví. Papírek zase odkládám a hurá na boubelky :D! Nářadí mám, potřebné rostliny taky, takže nic nestojí v cestě :).

3. coneznam

coneznam Osvícený autor

Kostky jsem nějak nezvládla, občas jsem nestíhala sklízet, ale tohohle mi připadá nějak pomálu, takže zkusím, i když bych také potřebovala plnit expertní úkoly. Nu což, zase příště. Vzhůru za novým řádkem!!!

4. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

kocky som zvládla ,tak skúsim aj teraz zvládnuť další riadok do stonku​

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Copak novou plochu na pěstování nepotřebujeme. Co potřebujeme je plocha pouze na stromy nebo na chlévy - lépe by bylo obojí! Pak by člověk snad i stíhal té havěti vychovat dost do úkolů a výroben... Takto člověk nestíhá neustále měnit stromy za ty, jejichž stav je ve stodole více než tristní a o zvěři ani nemluvím - na co na výrobu čehosi, jsou potřeba 3 kusy? Nám také musí stačit dvě ručičky.;):p
    Stonek neřeším, stejně to klikám kombajnem - bych se musel po ránu picnout - číst a pak rozvažovat, zda spustit či ne.
    Jinak u mne je to jasné - na noc jdou vždy borůvky, bude z nich méně padátek, ale co se dá dělat. Při tom ,jak je neustále kdosi dlabe,není 1500 kousků zanedbatelný pakatel;mám jich jen přes 6600...:)))))

6. burds

burds Titán fóra

trepifajksle potěšil jsi mne.Já myslela,že nějak blbě hospodařím když mám jen přes 6500 borůvek.Vidím,že nejsem sama.Borůvky už jsou na ploše tak snad stihnu zasít něco delšího na akci.Borůvky jde získat od 3 lvl. ? Já myslela,že jdou získat o hodně později.Akce k plnění od 3 lvl.podle mne nejde plnit celá.Ve 3 lvl. nikdo nemá tolik nářadí ani ty plodiny co se mají dodávat.

Naposledy upraveno: 3/7/18
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Trepifajksle - ale já jsem si celou dobu myslel, že jsi čert.
    :D
    Vám někdo žere borůvky a kdo mi sežral všechny bezinky?
    Kočky jedny nemožný. Chtěl jsem jim namlít krmivo a u bezinek na mě civí 0.
    Mám rád akce, u kterých o nic nepřijdu, když je neudělám. Tato je přesně ona.
    Hurá, jde se na houby a na borůvky (do přírody). Bude mňaaum borůvkový koláč.
    Někde jsem četl, že dnes v noci v Krkonoších mrzlo. Rybičko, nezamrzla jsi nám o tomto létě?
    xD

8. myš59

myš59 Vévoda fóra

Mikešku na Kvildě mrzlo;)zítra mi sice začíná dlouhý prac. týden, tak snad stihnu na mobilu sklízet, všeho mám habakuk,tak s chuti do toho ,půl je hotivo:)

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

S tím bonusem v řádku si snad už vážně musí dělat z hráčů srandu. To přece nemůžou myslet vážně.
    Přečtl jsem, zítra zvážím a možná se na to taky vybodnu.

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

vše ve stodůlce, tak se do akce pustím;)

11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nálepka?Nálepka!A jinak nic!Nebavilo by mě to.

12. babako

babako Expert fóra

Pojďme jí rychle splnit ať je čas na pěstování..
    Přeji hezký den..

13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Možná jsem divná ale já řádek, který zkracuje růst, vítám. Řádek na zkrácení zeleninových dlohodobek přibližně o hodinu využívám skoro každý den. Snad bude dost padátek a žádné problémy a já k řádku dojdu.

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Xenie6161 - divná určitě nejsi, zkracující řádek vítá každý. Ovšem má to háček, tento zkrátí pár plodin. Kdyby to bylo souhrnně na kytky nebo ostatní, zeleninu, obilí, prostě na celou kategorii, to by bylo žůžo. Ale na pár dlouhodobek? Jestli toto je nový trend v odměnách (začalo to už u zvířat), tak potěš koště.

15. slootr

slootr Baron fóra

Tuhle akci začnu o den pozdějc. Vyhodil jsem ze slotu MJS a nahradil věncem na +3 květiny a snažím se trochu pohnout s expertníma. Bonus rušit nebudu, o den méně by mi na 12 600 akční měl stačit. I kdyby byly jen 3 sklizně denně, za 4 dny bude napěstováno. A to si myslim, že budu dávat i na noc a budou denně min 4 sklizně :) Uvidíme, jak bude pajdat.

16. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Zase pěstování, kdy mám dohnat ostatní na farmě a z čeho mám dodávat ze skladu? Asi jsem lempl, ale neumím to
    Všem hezkou hru ať vám to padá

17. cesilko1710

cesilko1710 Rádoby autor

jako vždy--jdu do toho a půl je hotovo;):D

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Borůvky od levelu 53 aspoň tak je psáno v bublině ... asi požili nějaké bobule ... i ostatní bobulky jsou od vyššího lvl než 3

19. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pitrysek47..hned s 3 levelu naskacu do 53leveluxDxDxDa naozaj im tie bobule uskodili..takze prava cast ide mimo..xD

alebo este pajda spal o 4 rano a zabudol dopisat tu 5..ved .....xDxD

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

preco je info len v cestine?
    slovaci aby zas hladali angrest???ostruzina???boruvky???
    viem,ze je to egres,ale aj tak by sa malo info pisat aj pre slovakov,so slovenskym oznacenim plodiny :wuerg:
    fakt ma mrzi,ze pre nas slovensky hovoriacich je info nedostacujuce,pretoze nie vsetky nazvy plodin .... su rovnake v oboch jazykoch
    starsia generacia to vie,ale mladsia uz ma s tym problem :oops:

Sethlans, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.