Blázni do zvířat (4.12. - 10.12.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Raddre: Ave Maria, ora pro nobis - ahoj, Mario , pros za nás, hříšníky, ochraňuj nás od všeho zlého... :music:Na YT Pavarotti - úžasné.:inlove::D
    Jo, text jsem si přeložil volně , co jsem věděl z latiny je takřka fuč... Ten Němec zatrachtilej bere i takovéto užitečné znalosti.
    Jdu do toho, na mýtině jsem založil žabí orchestr - můžeme si pak zanotovat, třeba právě toto.
    Ptáků dost, ryb také, žab sice také - ale jakožto jediný zástupce(šlechtitelný) , potřebuje extra přístup. HM, a na noc dám ryby, aby zase tak moc nezpychly...;):)
    (ty žáby)

2. vladca

vladca Stará škola

samá genetika ... sem tam +3, pár krát +2, zvyšok len +1 (cca 80%) :sleepy:

jindrasofr a vilm4 tohle ocenili.
  3. sslunce

sslunce Pisálek fóra

Dala jsem šlechtit kachny(jedno šlechtění) a najednou všech 132 míst obsazených kachnama , takže skoro všechno krmivo v pr..... :oops:, co to sakra je?

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. burds

burds Titán fóra

Akce hotová.Přeskoky nic moc.Co bych také čekala.

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jak jsi je tam dala, pomocníkem nebo ručně?
    Naházel jsem zvěř do úkolů a ani nevím jaké odměny jsem dostal xD zahlídl jsem červenou červenku.

6. libakos

libakos Titán fóra

Já jsem místo žab,dala anakondy,no aspoň jsem si zašlechtila:p;)Přeskok jen ob jedno, kdyby bylo aspoň nějaké překvápko když už sem to spletla ,bohužel jako vždy>:(Myslím,že to nastavili tak, aby to asi aspoń trochu přeskakovalo jen když dám delux>:(

Naposledy upraveno: 4/12/19
    evainfo, jindrasofr a vilm4 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo a nebylo to tak strašné na dodávky :p chlívek a výrobna na ploše

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

9. vladca

vladca Stará škola

Taktiež to už mám za sebou ... 8)

jindrasofr, vilm4 a burds tohle ocenili.
  10. -kopi10-

-kopi10- Zelenáč fóra

co šlechtíte obojživelníka?

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, přeskoky taky nic moc, jenom u papoušků mi vypadl ze základních shakespeare. Tak si postavím růžovku.

edit: -kopi10- ahoj, šlechtí se ptáci, obojživelníci a ryby

Naposledy upraveno: 4/12/19
  12. spuntka

spuntka Magnát fóra

Já jsem ale trubka :cry::mad: místo žab jsem nacpala chameleony :cry:
    Spousta SH je v čudu, co nadělám, za blbost se platí o_O

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak, tohle se mi líbí :) Šup, šup a hotovo. Přeskoky jsem nekontrolovala; protihodnotu u ptáků jsem nějak polískala z různých nižších šlechtěnců, u obojživelníků stačilo pár vodních dráčků a u ryb šly do placu chobotnice. A jdu lovit rukavice do vedlejší akce.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

3*44 prvni porce (papousek, zaba, ryba), do ukolu jen zakladni zvirata podle poctu a protihodnoty, ted druha cast slechteni (tam jsem naopak dal nejvyssi slechtence) a uvidime zda odznaky staci (nejak jsem to nepocital)...
    Daleko delsi cas bude s tim vysazenim novych chlivku, no a pochopitelne na krmivo jsem ani nevzdech!

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

žábu, žabku, žabičku;)jiný výběr není

16. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Taktéž hotovo, šlo to rychle, čtyřiadvacet odznaků nakonec zbylo. Při první várce zpravidla padl jeden odznak na každé šlechtění, při druhé várce se najednou "protrhly hráze"... . Přeskoky tentokrát nestojí za řeč, jdu sbírat rukavice... :music:

17. rentata11

rentata11 Pisálek fóra

tiež mám hotovo..a bez zbytočných strát na superkrmive..;):)

18. satelit

satelit Hvězda fóra

8) Doblázněno 8)

Hodnocení: 8)8)8)8)8) (5/5 - to mně baví když to odsejpá)​

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jj mám to už za sebou

20. danielka0000

danielka0000 Stará škola

To je super,pěkně rychle,žádný zdržení :music:.A ted hrr na časovky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.