Blázni do zvířat (3.9. - 8.9.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanči57

hanči57 Aktivní autor

mija.kecka nikde jsem nenašla,že se mají dodávat šlechtěnci-savci:1 110 000-250 plus minus tulen.,členovci:944 000-100plus minus vážka

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mija.kecka, i v této akci bude možné dodávat jako protihodnotu základní a vyšlechtěná zvířata, tentokrát savců a členovců.

Označení savců a členovců v chovné ohradě
    upload_2020-9-2_22-14-40.png

Ať vás síla provází na všech cestách

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Skali já vím, to byl pokus o vtip-asi blbej-:) já jenom čekám na šlechtění za 1SK. Bohužel plnej tulidomek nemám:cry:

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa114 - ahoj, tak trochu jsem si to myslela ;)

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Rozhodnla jsem se BB ignorovat a ma to hned nekolik vyhod: 1) za sve 1 SK dostanu mince, 2) usetrim SK a dalsi slechtence, ktere bych pri BB obetovala s vidinou nejake dalsi ruzove vyrobny, 3) budu mit hotovo, 4) novy chlivek mi zacne driv tvorit paradni PH a 5) usetrim si zklamani z nepreskoku.

EDIT: Peto121 U me jeste nekvoka... obcas i ze clenovcu vypadne odznak savcu, takze jsem ted nacpala do baraku poslednich 64x motyle a nakonec doslechtim savce, aby nemela zbytecne prebytky.

Naposledy upraveno: 3/9/20
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tiež som už všetko otvoril a stihol napchať druhý krát! Teraz čakám....;)

PS: Quokka už vystrája na baha!

7. satelit

satelit Hvězda fóra

To jsem první kdo má hotovo? :p

8. matlafous123

satelit Uz jdu po tobe, neboj! Nemam ve slotu misto na zele, tak mi to dyl trva, ale za 2 min. te mam ;)

EDIT: Hlasim hotovo bez prebytku a rovnou hodnotim (jako ve skole): 1
    Za tyto odmeny tech par vazek stalo!

9. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - Želé mě nějak zkejslo při tom množství, ani pes to nežere. [​IMG]

EDIT: Jj vážky to jistily a ještě nějaké zbyly.

... a quejky už si lebedí.xD

10. matlafous123

satelit

O te nezratelnosti mi neco povidej... xD;)

EDIT: PS: Usetrenym SK za odlozeny BB jdu nakrmit toho kvokala, pac mam spustenou kuklu a RT utre! :p

davidson00 a satelit tohle ocenili.
  11. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky vespolek :music:,

poslušně hlásím , žádné zbytečné mazlení v tulidomku a mám také hotovo .
    Ještě toho trochu , aby se mi zvířátka v době "coronáče" shlukovala a v tulidomku provazovala nějaké orgie a tetle-mechtle.:D
    Přebytky 0

12. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak mám či nemám čekat na zítřejší Baby Boom? Toť otázka! :music:
    Nepochybuji o tom, že bych mohl být mezi "expresy"... on mi ten vlak s Blázny do zvířat ale do zítřka neujede a dozajista na mě, coby kandidáta s jízdenkou do blázince, počká...
    Takže, milí rychlíci, nebojte se, zítra se zase shledáme v cílové stanici další bláznivé akce...:D

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem došlechtila, quokka už kvoká u vodopádů (vlastně, jaký zvuk vydává takový klokan?), ostatní odměny jsou někde v liště, časem pohledám xD Akorát jsem si já blbaňa nevšimla, že jsou občas dvoje odznaky, teď mám těch savčích osmnáct navíc, sem mohla ušetřit superko. Ale mince napadaly. Sice nevím, za co je utratím, když nám zatrhli neomezené nákupy SH a dalších komodit. No, asi budu šetřit na hřiště, tam mám málo mazlíků, ostatní jsou rozstrkaní na jednotlivých plochách a jsou k užitku jen tam...

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to já si počkám na BB a pak to bude za pár minut hotové ;), dnes jsem jen vyměnila ryby za motýlky, aby to zítra naskákalo, tak nějaké mince byly, ale vůbec je nepotřebuji, co jich mám

goldedawn a matlafous123 tohle ocenili.
  15. raddre

raddre Baron fóra

uznala jsem, že toho mazlení už bylo dost a tím pádem mám hotovo

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

17. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Hotovo

18. Mantichora

Mantichora Pisálek fóra

Hlásím plagiátorství, klokana vodního, neboli QUOKANA, který hopsá ve vodě a dělá qok qok jsem letos v létě vymyslel pro dceru a ejhle, je po prázdninách a quokkan je na farmě.
    To se mi ale vůbec nelíbí :(

evainfo, matlafous123 a duna.duna1 tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mantichora - ahoj, asi už ho nebavilo hopsat ve vodě, tak se rozhodl přestěhovat k nám na Baha ;)

Mantichora, evainfo a raddre tohle ocenili.
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

satelit - nič podstatné,akurát som si v Tvojom príspevku všimol,že u nás na SK máme -Výbeh pre quokky- a u Vás to je -Výber pre quokky-. Aj ja chcem tie výberové!;):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.