Blázni do zvířat (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Tak až na ty upgrady to určo zvládnu :)
    Z tajemnice jestli nebude šestnácterák, tak se večer nemodlím xD

marcipánka74 velké díky !!! SK vždy potěší :)

2. maxikov

maxikov Aktivní autor

Hlásím hotovo.Akce super,díky.

3. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

kdo má zásoby, tak akce je hotová raz dva (kdybych tedy u jedné dávky chamíků nezapomněla na parfémy :/ )
    Nicméně, stačilo celkem 297 šlechtění, tedy 38 odznaků padlo navíc - chce šlechtit postupně, ať zbytečně neplácáte SK.
    Včel stačilo 284 základních, dodala jsem vyšlechtěné 1. stupně a ještě jich dost zbylo... u chamíků to bylo podobné... ptáky jsem šlechtila od každého trochu a protihodnotu zaplácla kukačkama (tady měli výhodu délehrající, kdy se daly kukajdy pořídit za hubičku...)
    a

4. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Opět rychlá akce, za chvíli sklidím a je hotovo. Takové ,mám ráda. :D

5. anvan

anvan Dozorce fóra

Levlef - to ti skáčou určitě i za mě, páč já už dala tolik všelijakých kombinací a přeskoky skoro žádné, naprostá tragédie. Fuj. Tak jak jsem akci chválila, tak jsem ze šlechtění totálně vyléčená snad navěky....

6. Levlef

Levlef Baron fóra

anvan - já právě po x zparchantělých akcích na BB už kašlu - viz můj příspěvek po oznámení akce, byla jsem rozhodnutá jít jen pro nálepku. Přeskoky žádné, jen genetika - ale dneska teda mi padá huba až d sklepa.

já zas nevim, jak vložit obrázek, ale příkladem:

4x kukačka = kukačka stavitelka
    4x huňatý kukaččí čumák = punková kukačka
    4x chameleon = ninja chameleon

akorát na koně to nefunguje no :((((

7. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak som to nakoniec dala..nech sa vam vsetkym dari....

8. karbar

karbar Vévoda fóra

jitulecermakova pokud jsem si to dobře napsala tak je potřeba dát 75 šlechtění včel, 95x ptáků a 60x chameleonů ale musíš počítat krát čtyři.Ale také Ti může z nějakého šlechtění vyjít plus jiný odznak.
    Jinak u mě akce také hotová celá protihodnotu jsem měla.

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jitulecermakova - přečti si první stranu diskuze, kde je úplně dole napsáno, kolik je čeho potřeba

10. anvan

anvan Dozorce fóra

Levlef - jen si to náležitě užij, kdo ví, kdy se zase poštěstí. Já dosbírám nejnutnější kokardy a půjdu zamáčknout slzu někam pryč. Přeji všem, ať mají více štěstí.

11. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Hurá mám kraba, alespoň něco jsem z této akce ukořistlila - moc SK nemám a jak jsem psala nemám finance RT dotovat, tak alespoň malá útěcha v podání kraba xD možná se zadaří želva, ale to by museli mí sousedi koupit superkrmivo a já dostat alespoň těch 10 kousků xD nejlépe od každého xD

12. citajeny

citajeny Zelenáč fóra

Hotovo bezva zábava

13. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

Z práce jsem doma tak cca hodinu a polovina je hotovo.
    do večera snad dám.
    hezká ace, oddychová

14. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky všem tak akce hotová je to super když, je všeho dostatek xD Přeji všem krásnou hru. :D

15. janakad

janakad Pisálek fóra

Tak tuhle akci odpískávám. Tolik SK nemám a taky mi u všech šlechtění nepadl odznal. Jinak všem co mají hotovo gratuluji,

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Konečně název akce odpovídající mentálnímu stavu hráče (mě samého)... Blázen do zvířat sice dvakrát nejsem, ale každou krátkodobou akci chci splnit, i kdyby čert na koze jezdil. Dnes sice čert nejezdil na koze (savec), ale spíše kutálel kukaččí vejce, poletoval společně s pilnými včelkami a snažil se najít ty plazy s mimikry, nicméně nakonec uspěl a já mohu též jako jiní "blázni" hlásit Hotovo.
    Teď ještě zjistit, jaké škody to napáchalo v mých zásobách...

17. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Díky, už se v tom orientuji, ale je to nářez chce to moooc SK a chameleony i včely a toho mnoho nemám, tak hurá na dílo at' je aspoň něco hotovo. Jsou tu tři novinky a krásný jsou všechny, kéž bych je získala.

18. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Úkoly 1. - 7. hotovo, dál nevím, nevím je to moc hnojiva :(.

Naposledy upraveno: 20/9/16
  19. johanka58

johanka58 Zelenáč fóra

Hlásím taky hotovo.

20. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Tak jako většina hlásím hotovo,BB propadák jen genetika kdybych nemusela šlechtit k vůli mašlím ,tak bych se na to už dávno vykašlala,no ale nevzdala jsem to mašle padaly většinou po jedné,jinak hotovo,na kole vytočena klasika a nyní jsem zvědavá co bude z tajemna.Všem kdo ještě šlechtí držím palečky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.