Blázni do zvířat (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

V každém případě počkám na víkend.Předpokládám,že bude velký BB.Teď provětrám chlívky a doplním stav žádané zvířeny a ptactva.A o víkendu se uvidí.......:)

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja uz se tesim na odpo, akce bude hotova raz dva

3. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Tak mě snad picne xD ....... akce moc hezkááááááááááááá, ale musím si to přečíst ještě jednou snad to pochopím :p jdu do toho a půl je hotovo ;),,,,,,,,,,,,,,, jééééééééééé on je tam krabík no super teď ještě zjisti ten zbytek a hurááááááá na to:cry::cry:Tak vám všem přeji u této bláznivé akce hodně pohody a hlavně štěstí ke zdárnému konci8)

4. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky akce je zajímavá,ale uvidím kolik toho stihnu.Krmivo sem získala z akcí,ale zase toho není tak moc.A zvířata,hmm no uvidíme co vypadne z domečku :).Bude co bude

5. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky,
    Já dala nejdřív do tulidomku plnou nálož zvířat z kategorie ,,ptáci". Až podle toho kolik mi tam napadne těch odznaků z kategorie členovců a plazů. Pak dám šlechtit včely a chameleóny a doufám že nebudu muset šlechtit moc zvířátek na 140+85 těch druhých odznaků a ušetřím SK.
    No uvidím ;)

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Taky by RT ruce neupadly, kdyby hodili mezi odměny, jednu, pouze jedinkou vrtačku .... -.-

7. .macca.

.macca. Hrabě fóra

mě ten den pěkně začíná do tulidomku jsem místo v čel dala ryby kdyby aspoň kdyby s toho vylezlo něco pořádného aby mě to nemrzelo škoda sk

8. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

díky za odpověd

Helena1313, dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  9. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

boženkúúú:cry:nevšimla som si novú akciuo_O
    teraz som pozbierala farmu a posadila:cry:dhodobkyo_Oa kadečo iné......o_O

dana9494, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  10. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

krásný den všem farmářům a dobrým lidem :D
    tak jak to tak čtu, tak si opět říkám, že nemusím mít všechno, že se to časem bude dát koupit, že mám jen asi 350 SK, takže bych je musela kupovat, že chameleonů mám málo, protože vyrábím biolep...
    ale pak ve mě začne hlodat červík KFC a hlodá a hlodá a hlodá... a řekne mi, kurňa, to dáme, ne?
    takže já jdu do toho a uvidím, co stihnu :p:p:p

11. sirchose

sirchose Analytik fóra

Mě by zajímalo kdy se bude dát semlít krmivo pro kraba,jestli se začátkem akce nebo až bůhví kdy aby chudák nechcíp hladem,no a jestli je to krab palmový tak aby mi do té doby nesežral doma palmy,kokosy už zrají.:pxD

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak jak to tady čtu, je potřeba hodně SK, ale ty já nemám, tímto pro mne asi znamená, že nebudu mít chlívky, ani výrobny, ale do akce půjdu, doufám, že bude ještě BB o víkendu, jinak šlechtit pro mne nemá cenu, jsem dnes od 14.hod. do 22. hod. v práci (tudíž bez BB). Ať se daří všem, co chtějí splnit.

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky se na akci těším i když není řádek do stonku.Ostatní odměny jsou dobré.

Mimochodem-----pořiďte si turbomlýn.Taky už mi docházel

14. Levlef

Levlef Baron fóra

no a? to nijak funkci tulidomku neovlivní ne? :)

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jó, vrtačka (nebo i dvě) v odměnách kdyby byla, to by byla jinačí motivace.
    To bych se možná i já přetrh.
    :D

16. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak clenovci splneno, krab je uz na plose a jedeme dal
    tak uz stoji i zelvi tovarna
    cekam az se vytuli krocani, dosli parfemy, tak jsou jen po 2

Naposledy upraveno: 20/9/16
  17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Patří velbloud mezi ptáky, když má na zádech dvě koule?? Nikde jsem to nenašel, ofi zase napůl ... :p

18. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Zbytečné plytvání superr krmivem na slechtění tak tohle nedělám8)

petaM2001 tohle ocenil(a).
  19. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Tak s politováním tedy musím konstatovat, že na mojí farmě je nastavena náhoda na hodně mizivou úroveň při vypadávání dvou odznaků. Na šlechtění bylo 132 řádků, vypadlo 137 odznaků. Ach jo.

dana9494, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  20. Baroland

Baroland Ikona fóra

z 132 možných bylo 7 dvojkokard,3 pro členovce a 4 pro ptáky,ale pro plazy ani jedna

Trepifajksl, dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.