Blázni do zvířat (14.3. - 20.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj 70zinka,
    odznaky padají pouze při šlechtění savců a ptáků.

milostivas a ell1956 tohle ocenili.
  2. lase2

lase2 Magnát fóra

70 zinka : A copak jsi šlechtila, smím-li se zeptat ?? Odznáčky padají vždy, nejedná se o náhodné padání, takže pokud jsi opravdu šlechtila zvěř z kategorií, kterých se tato soutěž a tedy i odznaky týká (savci a ptáci), určitě by ti vypadli. No a pokud jsi šlechtila z jiných kategorií, vypadnout ani nemohli a doporučuji hledat problém mez klávesnicí a židlí ;)

3. myš59

myš59 Vévoda fóra

Může mi někdo vysvětlit,že z 105 ptáků a savců mám jenom celkem 3-slovy tři odznaky? Jeden tmavý a dva světlé modré? :mad:O víkendu jsem byla v práci a baby jsem nestihla, říkám si v pondělí to doženeš:(:cry:S takovou nemám šanci

4. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj myš59,
    pokud ti vypadly ty 3 odznaky navíc k těm, co vypadly při každém šlechtění těchto dvou kategorií, tak ti gratuluji. Mě stejný počet vypadl z plného tulidomku. Pokud ti však vypadly pouze 3 a nic jsi nikam nedodávala, tak ti nezbývá, než napsat o prošetšení na podporu.

ell1956 tohle ocenil(a).
  5. myš59

myš59 Vévoda fóra

Nezmarka ahoj, ted jsem došla z obchodu a ručně rychle odklikala ten zbytek do 105 a všimla si,že mi ani neukázalo, co jsem vlastně vyšlechtila, Takže ty tři kousky asi mám z pátku, soboty
    P:S já to tam mám zas zpět a můžu klikat znovu, a zas jsou řádky prázdné jen černý stín čápa,jak nese mimi

už sklízím, odhlásila jsem se přihlásila, sklidila polovinu a zas jen ten stín čápa, no nevadí, potrvá to,ale já se nevzdám, zvládnu to;)

Naposledy upraveno: 19/3/18
    ell1956 tohle ocenil(a).
  6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mám hotovo , šlo to dobře;):)

Apachie1 a milostivas tohle ocenili.
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mám dotaz
    Všiml jsem si ve mlýně ,že zařadili Jaka a kolibříka do "normální" zvěře.Znamená to že dopadnou stejně jako rys a půjdou koupit za krejcary ve farmářském obchodě? Nebo je jen špatně zařadili?:music:
    Předem díky za odpověď.

milostivas tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - vznesu dotaz ;)

Edit: Podle obdrženého infa je zařazení chybné a chyba bude odstraněna snad již zítra.

Naposledy upraveno: 20/3/18
    milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.