Blázni do zvířat (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .stazi.

.stazi. Pisálek fóra

Tiež mám hotovo, jediný úspech som mala pri žabách - z akvamarínových vyšiel žabí princ. Ostatné len genetika.

2. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Akcia si myslím akurát tak na pohodu :D síce pravda. Tí, čo to hrajú dlho to zvládnu celú akciu, tí najschopnejší do pár minút. Myslím si, že táto akcia je trochu nefér voči tým, čo sú na farmerame zelenáči, vezmite si, že teraz sa všetci "strong" hráči nabalili jak prasata (netvrdím, že ja nie :D) ale voči bažantom na farmerame to bolo fakt nefér :/ Chcel by som dodať pre tých čo hovorili, že ich táto akcia naštvala, že majú málo zvierat v stodole a tiež majú málo SK (superkrmiva). Ja som tu akciu zvládol za 1 hodinu. Nechcem sa chvástať ani ponížiť slabších hráčov, ale tí z vás čo veríte, že aby ste takéto akcie mohli "dať" že musíte hrať farmeramu dlho alebo že musíte utrácať peniaze do hry tak vás chcem vyviesť z omylu. Akciu som dokončil podľa svojich možností a nemusel som vraziť do hry žiadne peniaze. Len som cca asi mesiac mal na farme chlievy s úrovňou II oražnové. chvíľku som si choval krávy a netopiere a WUALA za hodinku hotová akcia :) nazbieraných 7 tajomných chlievov, zarobených grošov do farmárskeho obchodu a zarobených cca 15 miliónov grajciarov :) Týmto tu, áno :) mojim chabým príspevkom by som chcel tak trochu povzbudiť/motivovať slabších hráčov nech sa snažia lebo je to naozaj jednoduché a stačí iba chvíľku čakať na to "ovocie" čo vám prinesie trpezlivosť. nemusíte vrážať žiadne peniaze ani mať vysoký level :)

Pozdravujem každého nového farmára na farmerame nech si toto prečíta aby vedel, že ak chce byť dobrý v tejto hre nemusí nič platiť a stačí mu iba jeho šikovnosť. Už idem späť lebo farma nepočká ;)

Ať se daří :) :) :)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

-Kuteno-, kocúrik, když není urychlovač, mají zvířátka přednost, na trhu je krmení kolikrát dražší než zvíře xD Bez turbomlýna jsem taky jednou byla... teď si pro jistotu nechávám floreny v nouzovém režimu, kdyby nebyla reálná měna na mlýn včas k dispozici xD

Tak jsem došlechtila ty žabky, když jsem předtím šlechtila chameleonovitého plaza místo obojživelníka, odznaky dodány a jdu se podívat do stodoly, jestli mám zásoby na další kolo xD

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Už jsem vás dohonil, rychlíci, hotovo ,-)) žabky se smrskly na minimum, sucho jim nesvědčí ,-)) ropucha je teď nahradí už se "těším" na neonovou až někdy bude ve hře. U ptáků a savců je při šlechtění výběr, ale u obojž. jen žába to je diskriminace ,-)))

5. Preceja

Preceja Mistr fóra

Vzhledem k tomu, že jsem v nějakém pomatení mysli usoudila, že želva je obojživelník, budu muset ještě dochovat pár žabiček na šlechtění na červenou ropuchu, počkám s tím asi na nedělní BB, ať z toho něco kápne navíc. Jinak mě přijemně překvapily rozumné počty odznaků, s SK v odměnách to šlo s počátečními 250 ks zvládnout. A nové stáje prostě neoželím, když jdou poměrně snadno získat.

Konečně nastavoval požadavky někdo rozumný. Základní baha druhy to zachránily, úbytek tukanů není skoro znát, dráčci byli vyloženě záchrana a tuleni u savců taky, přece jen bodová hodnota oproti normální farmě je výrazně vyšší.

Naposledy upraveno: 12/9/18
  6. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím ve spolek. :) S touto akcí jsem velmi spokojena, protože se tam mohly dávat i základní zvířátka, takže jsem tam nacpala vysokooktanové druhy a ušetřila si šlechtěnce. Trošku jsem měla problém s obojživelníky, protože jsem měla málo žab, ale chybějící odznaky mi napadaly z okolních druhů (jen jsem toho musela vyšlechtit více, než jsem původně chtěla). Ale mám hotovo, za což jsem nesmírně vděčná, protože v reálu jsem soustavně v časové tísni. Přeju všem hezký večer. :)

7. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

Zdravím, úkoly jsem splnila a jeřábi nikde, máte někdo stejný prob lém, obnovila jsem hru a stále je nevidím ani obyčejné, ani červené, prosím poraďte

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  8. Preceja

Preceja Mistr fóra

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného oslovit. Pokud použiješ tlačítko "odpovědět", citaci ze svého příspěvku vymaž. Děkuji Skali
    dorotea14
    *** odstraněna zbytečná citace

A hledáš je na Baha?

Naposledy upraveno moderátorem: 12/9/18
    burds tohle ocenil(a).
  9. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud potřebuješ něco do svého příspěvku dopsat, použij u něho tlačítko "upravit". Skali
    A aby toho nechybělo dost - tak upgrade továrny také nedorazil, ti ptáci jsou nějací zakletí

Máš pravdu, to mne ani v duchu nenapadlo, děkuji.

***příspěvky sloučeny

Naposledy upraveno moderátorem: 12/9/18
    ldivacka tohle ocenil(a).
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dorotea14 - zrestartuj hru - odhlaš se a znovu přihlaš. (upgrade továrny hledej v dekoracích)

Nevkládej více příspěvků pod sebe. Můžeš ten první upravit tak, že použiješ tlačítko upravit. Příspěvek se otevře a ty tam dopíšeš, co potřebuješ.

burds a maribeja tohle ocenili.
  11. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou! :D:D:D nakoniec tá dobrá víla ku mne asi naozaj zavítala :p Pri 180 SK a cca 50 už naložených domkoch som ani nedúfala. Spravila som cicavce po základný chlievik krajčíra a vtákov začala a kašľala na to, že veď sú to len kresbičky. No ale hodinu pred koncom BB-čka ma osvietilo, čo takto pozrieť bedničky, pretočiť lístky, mrknúť do úloh. Takže ADRENALIN - 21:56 získaná voliéra aj ropuchy, samozrejme základné. Teším sa ako malé decko xD
    Samozrejme v stodole ako po tornáde že Nič ani stodola xD

12. rijkax

rijkax Aktivní autor

Také hotovo :) Oceňuji rozumné množství odznaků, které po nás tato akce chtěla, dala se tím pádem udělat s rozumným množstvím SK. Ke splnění obojživelníků mi hodně pomohli dráčci, padlo jen pár vyšlechtěných žab. Na noc dám stavět nové chlívky a krmivo pro novinky už se mele :) Jen přeskoky při šlechtění spíš nic než moc a doteď moc nechápu jak funguje deluxe parfém - přijde mi, že lepší výsledky při šlechtění mám tam, kde jej nedám....

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) šlechtění dokončeno - jen tolik, aby byly odznaky, dodávala jsem vodní dráčky, tuleně a kolibříky, takže šlechtěnci zůstali hezky doma ...

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Odchovny a výrobna jsou doma. Tož už mažu do hajan xD Pokračování na přilepšení zítra... 8) Vlastně dnes později vpředvečer xD

15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Mám málo žab,tak jsem přikoupila pár stájí a čekám.Doufám,že bude BB v pátek.Potřebuju ještě 32 mletí na získání posledního úkolu.Opět marné čekání na morče - zase ježek atd a z chobotnic opět panda,slon atd.Takže zase lišta.Úkol v družstvu neplnín,stonek a jednotl. odměny nestojí za nic.Šlechtit pouze žáby a pak je ještě dodávat do úkolů je pěkná pakárna.Na co máme chameleony?

LV 146

evainfo, Pitrýsek47 a Borek51 tohle ocenili.
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem ještě dnes odkryla TCh/TS - nejspíš to ale nebylo všechno z této akce, ale zůstaly tam i kdoví od kdy - standardní smečka lišek, 2x krtek, guanovač a ještě, myslím, medvěd (vše oranžové). Ze stromů až na 1 výjimku celkem nic, co by stálo za zapamatování (proto už taky nevím, co to bylo :p). Výjimkou je ořechovec, který udělal velikou radost, protože je teprve druhý.

17. mituli

mituli Polobůh fóra

JŮ,já mám z tajemna první morče,já jsem tak štastná:music::music:

18. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak se pripojim k vyctu tajemnic
    me osobne moc potesily, protoze jsem ted mela delsi pauzu, takze spoustu poslednich chlivku nemam, dostala jsem CERVENKY,BIZONY a SOKOLA, jeste potesil i oranzovy cap
    a oranzove kralikove vyrobne se v mem levelu jen smeju, ale treba udela radost nekomu pri OaD, nejakemu zacatecnikovi

evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Eh, tak mám ze začátku akce, kdy byl na pár hodin BB, splněné 2 úkoly...
    a 3. už jsem včera nestihla.
    A to Zelené - Žáby.
    Tak zas až bude BB.
    Žab je dost a SK jdu vydolovat plněním úkolů v Družstvu ;)

EDIT: Jo, a co s těmi 3 dekorkama? o_O žádná větev na Stonek nebude?

evainfo, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - stonek získáš v družstvu za splnění úkolu
    ale jelikož ty dekorky, co jsi získala dávají mj. i bedny s krmivem, tak si je dej někde na plochu - lze sklidit 20x. Teprve pak je dej do stonku (nebo můžeš dát do stonku ty druhé - které získáš v družstvu - ty bedny s krmivem dávat nebudou).
    Řada na magickém stonku 2 "Blázni do zvířat" (Zbláznený do zvierat - Rad zázračných výhonkov 2) - umísťují se předměty Mývalí lumpárny (Pestvá medvedíkov čistotných), Rybí útok (Útočiace ryby), Hbitý jazyk nestačí (Snímka od boku) a jeden libovolný velikosti 1x1

kouzelná moc: 10000 BZ, 10000 TBZ, 1x bedna s krmivem (debna krmiva pre zvieratá), další aktivace: 23:00 hod.

Naposledy upraveno: 13/9/18
    Honzulka05 a k.vitek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.