Blázni do zvířat (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Urpradge se mi už objevilo.Tajemničky mne mělý rády.Vylezl mi jeden výběh pro morče.Šlechtění žab se mi vyplatil.Mám růžovou výrobnu žebříků.Tentokrát jsem velmi spokojená.

2. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Poslední dobou akce moc nestíhám, došly kupony na kombajn i farmařské mince, za které jej pořizuji. Tuto akci jsem s radostí přivítala, mám splněno a ještě jsem vydělala na žabičkách :)

burds a maribeja tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dala jsem tulit 8 x různé ptáky, 6 x chameleona a 6 x různé savce. Odznaky za ptáky a savce mám, za chamíky pořád nic. Má někdo podobnou zkušenost nebo je problém na mém přijímači?

EDIT: níže vysvětleno - problém byl, jako vždy, mezi myší a židlí... ;)

Naposledy upraveno: 12/9/18
  4. martina19751

martina19751 Analytik fóra

Y-n-O, no jestli ono to nebude tim , ze chameleon je zarazen mezi plazy a ne obojzivelniky
    z obojzivelniku jde slechtit akorat zaba

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Celej den sem neměl čas,tak sem to teď sfókl komplet, ať mám pokoj.
    Jel jsem žáby,medvědy a kukačky...přeskoky nic moc..jako obyč.Co bude z tajemnic se uvidí ráno.

6. Y_n_O

martina19751: díky, dež so hlópá, tož to přiznám... číst sice umím, ale spojit oči s mozkem se mi tentokrát evidentně nepodařilo 8)

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

vsak v pohode, se stane, hlavne, ze to mas cas napravit

burds, milostivas a Y_n_O tohle ocenili.
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Akciu som komplet zvládol ale tá kravička mliečneho kokteilu nepadla iba 1 krasavica a ostatné ako vždy genetika.Kravičky minuté a 20 mega tak isto,ale blížim sa k nej ešte 2 mliečne alebo 7 krasavíc a bude polievka.To je ešte na dlhé lakte.

9. Y_n_O

Kocúrik, obdivuji tvou trpělivost a ochotu házet šlechtěnce do hrnce... úkoly, které žádají dodání šlechtěnců, nedokončuji, ty, které chtějí produkty, nechávám hodně dlouho čekat, než si rozmyslím, jestli tam ty v potu tváře získané faremní výdobytky vhodím ;)

EDIT: a ty, které mají vpravo nahoře kolečko s hodinami, neplním vůbec...

10. zmel

zmel Pilný autor

Hotovo aj u mňa, veľmi sa teším :)
    Prajem pekný večer farmári!

11. mituli

mituli Polobůh fóra

Hotovo,ani to nebolelo:music:(dělala jsem hned jak to začlo,dokud byl BB,odpo do ted v práci)přeskoky neřeším,páč žadné nemám:oops:

burds a Y_n_O tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y-n-O zlatúšik ale už mi chýba iba kravička ostatné mám uvarené.Vieš si predstaviť ako ma tá polievka straší?Úlohy zo šľachtencami nemám ani jednu hotovú.Najviac tak do 5 až 6.V tej polievke je aspoň SK a SH.

13. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

hotovo a ani to nebolelo, ale tie preskoky:cry::cry::cry:

14. milostivas

milostivas Znalec fóra

hotovo..začala jsem v osm a ted už se můžu šťourat v nose.. :) akorát ta ošklivá ropucha bude muset nějaký čas být hýčkána superkem bo po mě chce bobule a z 20 ji asi nenakrmím :p

15. Y_n_O

Kocúrik, já si SK raději namelu, SH naštěstí roste na šesti stromech z dávných dob a v dekoračních oblastech mám pár draků. A když nestačí, raději pohledám úkoly, kde jsou v odměnách ramamince a dokud stačí, nakupuju opakovaně zboží poskytované v obchodě...

EDIT: a kdybych se měla nechat strašit nesplněnými úkoly v družstvu, už jsem strachy za ty roky umřela... schválně jsem je šla spočítat: 117 xD A žíly mi to netrhá... jo, body, krejcary, hvězdičky, banány určitě chybí, ale farma mi zatím funguje i bez nich...

16. doben

doben Ikona fóra

Taky mám splněno. Tentokrát to celkem skákalo. Jsem zvědavý, jestli některé z těchto zvířat skončí jako oranžoví mloci, ale myslím si, že ne i když by se to vzhledem k tomu úkolu nabízelo.

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Gordonka myslel jsem tím že nemám moc savců ptáků a obojživelníků mám také málo SK mám sice 100 ks ale budu šetřit

18. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Už je to uděláno, už je to hotovo :D:D:D

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_O však aj ja si SK meliem a mám aj tie obrie stromy na SH,ponožky a vrtuľky,ale keď chodím na KO do FN a je dobrá akcia tak ho miniem.Ale teraz som zabudol kúpiť turbomlyn tak meliem pre zvieratká,lebo aj tie potrebujú papať však by bez nej boli ako mäkké I:D:D.Ako hovoril sváko Ragan že by sa dalo na ich rebrách aj hrať.A čo je doma to sa počíta.Ale kôli jednej kokteilovej kravičke ju nechám zapadnúť prachom?Vieš si predstaviť čo som do tých posledných šľachtencov dal?

Honzulka05, maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Drone_Spencer

Drone_Spencer Rádoby autor

Zase akce na rejžák peněz.... takže Sbohem udělam si jen ten výběh pásovců

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.