Blázni do zvířat (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Hmm, od rána přemýšlím že to taky zkusím, aspoň z části :D, ajajaj, to bude vítr ve stodole :cry:xD, kolik je třeba SK na odznaky? Nebo padaj i z něčeho jiného? :music:

burds, evainfo a satelit tohle ocenili.
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

libakos :D Mrtvice me minula, ale to jen proto, ze jsem vubec nemela anung, co to na me skocilo, pac tohle zvire jsem na vlastni oci jeste nikdy nevidela xDxD

3. satelit

satelit Hvězda fóra

radyn.m
    Šlechtí se ptáci(80 odznaků),savci(70 odznaků) a obojživelníci(70 odznaků).Dodával jsem tučňáky,tuleně a vodní dráčky.

U obojživelníků musíš šlechtit žáby neb nic jiného zatím nejde.

4. martina19751

martina19751 Analytik fóra

radyn-m, odznaky padaji jen pri slechteni
    pri predpokladu, ze ti nevypadnou 2 odznaky pri jednom slechteni,potrebujes 440 SK, tzn 220 odznaku (70-80-70)
    ale nejake SK se jako odmena vraci, jen jsem se nedivala kolik
    jinak akce u me taky HOTOVA, nasazeny vsechny tajemnice a ted jen cekat co ze nam to vypadne

5. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

martina19751, satelit: díky, SK mám jen 304 ks, zkusím jít pouze do základních chlívků a výrobny, snad to půjde :music:, žel dráčky nemám čím krmit, a tuleň a tučňák nepřichází v úvahu, zkusím to s krokoušema :)

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám hotovo.Šlechtila jsem velbloudy,pštrosy a ty žáby.

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Hotovo, ani to moc nebolelo. Párkrát mi přeskočilo ze základu na pátého šlechtěnce. Zvládl jsem to jen s 5 odznaky savců navíc, tedy celkem 225 šlechtění z 220 potřebných. 450 SK fuč, ale naštěstí mám dostatečné zásoby.

A můžu si opět cochcákovat 8):D;).

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No slechteni bylo jasny, vrany do ukolu, zaby a pak neco z beznych zvirat... akorat nekde se mi ztratilo par odznaku pro savce, ocekaval jsem ze jich bude vic nez mam mit ale ne - tak jsem dal male slechteni... no ted jen dumat kam s novyma chlivkama...

9. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři tak už vyšlechtěno a hotovo ,šlechtit jsem musela jen k vůli odznakům ,jinak jsem použila na savce tuleně,na ptáky kolibříky a na žabky vodní dráčky a šlechtěnci mi zůstali na jinou akci ,kde se budou třeba hodit,všem přeji ať se zadaří a hezký zbytek dne takové akce se mi líbí.

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vše hotovo, ze všech šlechtění 1x přeskok na 4. a 1x přeskok na 5. šlechtěnce. Teď se pustím do doplňování zásob rostlin a plodů (zjistila jsem, že dochází ořechy a žaludy).

burds, tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  11. makak-magot

makak-magot Stará škola

Tak já jako obvykle nespěchám, teprve jdu dodávat.
    Přeskoky? V podstatě nevím, co to je.
    Ale zase se musím pochválit - myslím, že na dvě naplnění tulidomku jsem se trefil docela dobře, ne?

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zatím hotovi ptáci a obojživelníci. ;)Čekám na poslední sklizeň savců. Žádné mimořádné přeskoky nebyly - nejvíc o 2 stupně. Hodně pomohli dráčci z baha.

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo a ani to nebolelo, zvládla jsem to se základníma zvířatama, jen žabky jsem dala i šlechtěné a to ty nejnižší asi 50 ;)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vy jedete ,-)) ještě jsem nezačal ,-))

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže vlastně bys měla být vděčná, že nemáš takové přeskoky... RT vlastně chrání tvé zdraví! :D

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den, jsem si po příchodu z práce šla pro tu ropuchu :p. Savci brzy hotoví, protože byly veliké zásoby nižších zvířátek ... jak já tam ty šlechtěnce nechci dávat :(. U ptáků ještě chybělo pár odznaků a tak šla ještě šlechtit a docela jóó xD

U žabiček to šlo nejhůře a vznešeného jsem tam musela nakonec nacpat

Jsem překvapená, že jsem spotřebovala jen 390 SK, akcička tedy splněná, jeřáb je nazobaný a ropucha počká na ráno, protože mám nasazené dlouhodobky s nečekaným bonusem. Z tajemna vylezl místo chobotnice 2x oranž. tygřík :p

Naposledy upraveno: 12/9/18
  17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Přeskoky žádné jako vždy:Dale i tak hotovo během chvilky;)Škoda že nejde posílat zbylé odznaky sousedům jako dárek:oops:

burds a maribeja tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem tušila, že než přijdu z práce a zaženu první zvířátka do chovného chlévu, budou mnozí hlásit hotovo 8) Mám splněný první stupeň u všech kategorií ze zásob napadaných šlechtěnců z KŠ, stonku a beden, částečně doplněno základní zvěří. Teď se tulí dvacet skupinek na první odznaky... pak zase doplním ze zásob a dál pojedu stejným stylem. Času dost, SK na zemi nenajdu, tož bodo skópá... vlastně, tedy, budu šetrná ;)

19. olčaML

olčaML Vážený autor

Mám hotovo , ale nemůžu ve stodole najít jeřába !

maribeja, evainfo a satelit tohle ocenili.
  20. satelit

satelit Hvězda fóra

Jeřáb hledej na staveništi,jeřába na Baha.;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.