Blázni do zvířat (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Pri počte 180 SK možem len snívať :) Nejakých 50 kúskov mám v domku, tak snáď aspoň jeden nový chlievik zvládnem. Keby prišla v noci dobrá víla čo by mi darovala nejaké superko vobec by som sa nenahnevala xD xD xD

2. larelay

larelay Analytik fóra

Broskyňa: tak to chce sousedy, kteří kupují ve velkém, něco ti od nich "přiletí". Třeba koukni na trh, kdo hodně prodává šlechtěnce. Taky to chce nemlet ve mlýně např. krmivo pro zvířata, to jde koupit za krejcary.
    Tentokrát mi akce nepřijde až tak hrozná, ale myslím, že už ani nové chlívky nebudou pro řadu hráčů tahákem. Nicméně tyhle akce mám raději než pěstování a vlastně většinou ani mimo ně nešlechtím.

evainfo a Prepperka tohle ocenili.
  3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dala jsem do tulidomku první várku mixu 132 šlechtění, zítra při BB vyzvednu.
    Úkoly se šlechtěnci neplním, tak mám dostatečné množství zvěře, šlechtím jen kvůli odznakům.

4. mizska

mizska Pisálek fóra

pro mě hlupce není z tabulky jasné,jestli se budou dodávat jen základní nebo i vyšlechtěná zvířata - názvy jsou savci,ptáci a obojživelníci

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Honzulko, mám to chápat jako veřejný slib?

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tedy, že vy toho kluka nenecháte svobodně dýchat ,-))) končí, ale s akcí a šlechtěním ,-))))
    Mně je to šumák, co bude, to bude....když bude chuť hrát.

7. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Farmerama není co bejvávala pokud něco chcete strkejte jenom reálny prachy :D takže na to prdím :D

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. hullk1

hullk1 Stálice fóra

tuhle akci vinecham není možná šlechtit to budou patřit jen a jen zkušenějším hráčúm ja hraji jen pro radost a né šokovat

9. martina19751

martina19751 Analytik fóra

ašada01-presne moje strategie
    akci zvladnu za BB a nazdar

10. coneznam

coneznam Osvícený autor

SK mám dost, nové chlívky jsou lákadlo jak lízátko pro vosu. Se stálým úkolem rozhodně nespěchat, takových řádků máme 12 do tuctu. Ale proč ne, zase trošku jinak

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som do tuli domčeku nahnal kravičky lebo nemám dovarenú polievku.Dal som do neho ešte vrany a trocha žiab.Uvidím čo mi vypadne,lebo doteraz mi padala iba genetika.Na trhu nie je šľachtenec čo potrebujem.

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nevím, jestli jsem takový blázen, abych plýtvala SK na holou genetiku, se kterou akci stejně nemám šanci splnit. Na druhé straně, k čemu mi je namalovaná ošatka se zrním, když ne ke hře?

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Na slechtici ukoly v druzstvu nehraju, takze do tulidomku sla na tretiny zvirata s nejvyssi PH a uz jen pockat do 14 hod. na BB. Splachnu akci a vrhnu se na motyly, neb jsem ruzovy chlivek pri poslednim OaD obetovala. Tak at nam to hopsa co nejvys! ;)

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já šlechtící akce ráda nemám, ale zase uznávám, že se mi plní nejlépe - zkrátka nacpu tulidomeček, trpělivě počkám na BB a za pár minut je hotovo :p
    Tedy kromě akcí, na které se vykvajznu úplně :D

Honzulka05, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim farmari, tulidomek naplnen, akci splnim, musim ale hooodne pocitat, co delam, protože SK mam tak tak :) Chtelo by to zase nejakou stedrou královnu, zasoby zacinaji docházet :p Chvili jsem si pohrávala s myslenkou, ze bych jednou mohla SK i koupit, když uz kupuju pravidelne pomocníky, pak jsem se ale vratila do reality a uvědomila si, ze cekam na rodicak jako na smilovani, abych mohla koupit dceri nove tenisky, backory a boty na hazenou, takze tak :) Jen doufam, ze se mi podari nejake SK naskudlit zase do pristi akce, nejak jich pribyva :) Aspon ja mam ten pocit, neb jsem mela SK vždy ve velke zasobe :)

16. martina19751

martina19751 Analytik fóra

presne tak, za par minut hotovo a ja prave proto slechtici akce miluju, SK setrim jen na tyto akce a mlyn taky nemele nic jinyho
    takze tuleni zdar a cekat na 14h at muzem vyzvednout ty nase mazliky v tulidomcich

maribeja, evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Naplnil jsem nějakou kapacitu(ne celou) a čekám na večer, neb jdu na noční. Tam si hezky o přestávce zkontroluji ty zlaté a růžové šlechtěnce,hihi. Jasně, bude genetika, jak jinak. Ale tyhle akce mám rád, takže jdu do ní. SK nahamouněno, zrovinka jsem vyzobával jakýsik úkol s SK a na konci zjistím, že - no nemám růži,nebo co to je na Baha. Tak zase nic...

18. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

ak som si to zrátal tak ten kto má do tejto akcie našetreného veľa superkrmiva a má dostatok zvierat ma v podstate vyhraté
    teraz šľachtím asi 170 netopierov a 70 kráv takže si myslím, že akcia sa dá v poho zvládnuť. akurát či vystačí to superkrmivo, na začaitku akcie som nechápal, že treba dodať zvieratá v takom veľkom množstve, ale keď si človek uvedomí stači mu zopar vyšľachtených zvierat na vysokej úrovni a má v podstate hotovo :)

ešte otázka na admina farmeramy, tie odznaky budu vypadávať po 1 ks z každej vyšľachtenej skupinky zvierat? takže keď si dám vyšľachtiť napr: 4 netopierov tak získam jeden odznak? pretože ak áno tak ich potom budem mať asi 50 :D :D :D

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  19. agoros

agoros Perspektivní autor

neviem nájsť upgrade tovarny. ma este niekto tento problem?

maribeja tohle ocenil(a).
  20. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

ano pripajam sa tiež neviem najst vylepšenie tovarne, no ale teraz ho nevidim už ani v odmenach...mam pocit že tam bolo?

Naposledy upraveno: 12/9/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.