Blázni do zvířat (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

margaretka54 - jestli jsi si jistá, že jsi tyto dekorace nadala někam na plochu nebo do některého z řádků v nebi, budeš se muset obrátit na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu

2. margaretka54

margaretka54 Zelenáč fóra

Skali, ďakujem za odpoveď, ale moja chyba. Všetky dekorácie z oboch polí som zrušila a v lište som chýbajúce našla.

Skali tohle ocenil(a).
  3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ten stroj času musí furt zavazet u Vodopádů,nebo ho mohu přesunout na Ostrov,či do Parku ?

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj dej si ho na hřiště pro mazlíky, mám jej tam:)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jestli máš na mysli Stroj proti konci světa z akce Velké zatmění, mrskni ho třeba i na hřiště.
    :DxD

6. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Tak akci jsem splnila, ale totálně jsem si zruinovala konto kvůli žabuchám... Musela jsem nakonec obětovat skleněnou žabičku což se oplakalo... Chudinka, nechtěla jít do jiného rybníčku...
    Baroland, můžeš si ho dát kam chceš třeba, aby Ti překážel jinde a více...;):music:

DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

A to je prosím moje manželka .....:cry:

PS: dáše a Mikešovi děkuji.

8. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Baroušku, tak já Ti ho uklidím z cesty ano? Dám ho někam, kde Ti překážet nebude, ju... A neplakej, utři si slzičky... ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.