Blázni do zvířat (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

koukej házet sekerky, pár banánů se dá koupit...

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nezatracujte nové výrobny, v liště mají místo a potom se v nějaké akci vynoří jejich produkty jako teď svíčky ,-)))) skunk a vonná svíčka to musí být odér ,-))

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak tohle vypadá nějak podezřele. Že ty o těch útocích něco víš.
    :DxD
    To, jestli do akce půjdu, se ukáže, až ten nápor farma ustojí.
    A není už v těch odměnách přeparfémováno?

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak ve stodole mám všechno i SK na šlechtění odznaků, ráda bych výrobny měla. Vždy nechám nějaké 2 - 3 měsíce novinku na ploše a po nasyslení 100 - 200 novinek jde do lišty k ostatním a pak čekám, kde novinky uplatním. Jára

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Radek stoji za prd, takze pro ten bych akci tentokrat urcite nedelala, ale cervene vyrobny na nasysleni produktu do ukolu, do stodoly a pak do sbirky... to je holt u mne nutnost - chca, nechca, udelam akci celou. Amen :p

6. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Oranžové mloky nemám a krokodýly do výrobny se mi házet nechce. Podle mě by měli přidávat výrobny tam, kde si každý může pořídit chlívek, nikoli k těm z tajemných stájí... Vynechávám.

7. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

no já do toho jdu,už se těším super

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Už jsem to Radkovi zdělil. Docela ho to sebralo.

9. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Ani světluchy a ani šlechtění mě nějak nechytilo,hned po královně se mi docela líbily kostky,chtělo by to nějakou oddychovku a ne se honit,uvidím,jestli do akcí půjdu,ale jak se znám,tak určitě začnu;)

maribeja, evainfo a myš59 tohle ocenili.
  10. Levlef

Levlef Baron fóra

@Mikeš :))) no, vzdycky kdyz spustili dve akce, tak to spadlo ... ted jim to padalo i pri jedny akci ... tak me zajima, jak chteji zvladnout hladky prechod kdy ve 14:00 konci Ingrid a zacinaj Svetluchy a šlechtění :D na to si vážně počkám :))) takže uplne o těch utocich nevim, ale tak nejak selsky rozum se ozval :D

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

RT mile překvapilo s kompenzací :) to si nechám líbit, napsala bych: to by mohlo být častěji, ale raději ne, snad to teď u těch dvou nebude padat. Mělo by to stále šlapat jako dnes, taková práce na farmě se mi líbí;)

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Základní udělám, zbytek je mi fuk. Stejně nemám krokouše, TCH od Ingrid jsem zatím nedal na plochu(stejně tam bude něco oblažujícího v podobě papouchů či jiné šepleti). Ty výpadky mi také sejří, ale zase den navíc - nu, dobrá. A teď jsem se také víc jak hodinu nemohl dostat na fórum a ráno po noční také ne. Tak jsem šel raději do hajan - tam vám bylo krásně...

13. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

Ahoj no niečo skúsim ,ale celé to naspravim ,ešte si to premyslím všetkým budem držať palce

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Do akce jdu jako vždy, SK mám 1389, co dám to dám. Mloky i krokodýly mám i když po 1. Krokodýlů nemám nazbyt, zatím je cpu do úkolů v družstvu, tak dílna počká v liště. :D

15. mituli

mituli Polobůh fóra

evoku57 o jaké kompenzaci to mluvíš?????omlouvám se-už jsem ji našla:inlove:

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

mituli O tehle: klik
    Jestli nestihate cist forum, dejte si technicke a ofi vlakno do vystrah ;)

GordonSargent, zejdy66 a babako tohle ocenili.
  17. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

No něco našlechtím, počkám na BB, ať se mi aspoň základní vrací :p. Jdu pro humra a zubné kefky, i když 2 krokodýli jako vstup se asi těžce nevyplatí..

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  18. iDavis

iDavis Baron fóra

No, teoreticky by to mohla byť po mesiaci prvá akcia do ktorej sa zase zapojím, ale prakticky to moc ružovo nevyzerá. Včiel mám málo a navyše podľa toho čo som videl že sa na budúci mesiac chystá za šľachtenie, si radšej SK ušetrím. ;) Avšak v prípade, že s víkendovým BB nakombinujú aj deň farmárskych mincí, pôjdem si aspoň pre jazierko pre homáre, nech to nedopadne ako krab ktorého nemám dodnes. :p

19. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

No, nevím, nevím. Nějaké SK v zásobě mám, ale nemám ještě krokodýla. Kupovat krokodýly do výrobny na trhu určitě nebudu a řádek mě taky nějak neoslovil. Zatím si to nechám projít hlavou a počkám, jestli bude BB. Potom se rozhodnu, jestli do akce půjdu.

20. myš59

myš59 Vévoda fóra

mloky, krokodýlky, a jiná havět se mi vyhýbá... ještě popřemýšlím,zda do toho půjdu, asi jen kvůli mincím a co potřebuji do družstva

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.