Blázen do rybaření na dírkách (15.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné sobotní ráno [​IMG]

Nějaké stromy byly ke sběru plodin dozrálý dřív a tak jsem je sklidila, semlela 3 návnady De luxe a šla rybyřit. A zřejmě je to nějaké "rozbité". Tři pokusy a tři čtverzubci. A pokaždé ten zásek byl v kruhu úplně jinde. Ne nedivím se tomu, je to o náhodě. Ale mít za sebou 3x stejnou náhodu? Nevadí, řádek ve stonku mám, tu novou dekorku ještě navíc a mám vybráno všechno z různých, i ty nepotřebné hvězdy, MJS apod. a jestli si pořídím květovanou záplatu do konce akce 2x nebo 3x zas až tak velkou roli asi nehraje.

Ale nedivím se vůbec těm, kterým se takového záseky vedou skoro pořád, že jsou naštvaní. Ono je rozdíl, jestli chytím merlína a za každého mám 25 hvězdičkových mincí, takže na 1 rybolov 75 a nebo jestli chytnu čtverzubce a za tři mám hvězdičkových mincí celkem 15!

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, no to musíš také zasadit někam stromy, abys měl nějaké ty kotouče. A nebo chlívky kvůli peříčkům. Zkusit to nějak vyvážit.
    S tím bojuje asi většina hráčů ;)

fany2020, kiki2305 a eli2006 tohle ocenili.
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Lyzarka : něco mi povídej o náhodě a o tom jak jsem překvapený, když trefuju přesně.
    Umelu návnady a ne jen že netahám ty velké ryby (což bych měl podle logiky a tabulek), ale dokonce z toho nemám ani jednu jedinou minci !!!

Náhoda je náhoda ale tohle je už trochu moc

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

V rybárskom obchode rôzne som vybral všetko a naviac aj dekorku moja loď môj dom.Ostatné dekorky mám z minula aj tak ich nemám kde dať.A na plochu vodopády som večer zasadil tých 5 tajných a vykľuli sa s nich iba dva druhy a to 3 tamarindy v prevedení 2 x xxl a xl,2 x amherstie xxl.Lepšie som ani nečakal na farmu sa neodvážim tie tajnáše zasadiť aby na mňa nevykukli oliva a mandľovník alebo môj favorit javor cukrový xl-kové.

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No právě, že je to o náhodě. Splněno mám už dávno, tak melu i obyč. nástrahy a teď 4x za sebou vyskočil z vody merlin a přesně to nebylo, jistě jenom jeden a ne tři jako u lux., ale když mám možnost tak chytám, zázraky nečekám.

eli2006, -Kuteno- a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky lovím za všechno, co jde pomlet xD Akorát netuchám, co za to budu kupovat, pořád čekám na zprávy od sousedů, co jim nevyjde. Snad to stihnem vykomunikovat do konce akce xD Pak už je mi těch pár bodů a krejcarů za výměnu šumák...

babako, GordonSargent a eli2006 tohle ocenili.
  7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Holky jak já vám závidím...

Já jsem ještě raka ani tu poslední mřenku neochutnal.
    :(
    Ale marlín a bláznivá chobotnice je na háčku pořád..!

8. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky zatím to jde stonek už valí vybrala jsem pár z různých jinak záseky neodpovídají je to o náhodě i když se trefím je to různé jednou se podaří za sebou 3x Marlín a z toho mě padne najednou Ploskozubec no jo asi by jsme toho chtěli moc že...aspoň se při léčení rýmy a kašle nějak zabavím :D:D:D ale na farmu tedy nekašlu to zatím nehrozí hold KFC je pořád tu
    mnoho zdaru všem ;)

švestinka a Lyzarka tohle ocenili.
  9. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Ahoj, já už si vzala úplně všechno z oddělení různé, stonek frčí už 3 den, mám všechny 3 - takže navíc nic nepotřebuji, není to kam dát - pokud někomu něco chybí pošlete poštu, koupím, do záplat se mi investovat nechce - na 3000 nemám.

GordonSargent a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem vybral to co jsem chtel, dokonce jednu dekorku Potopene divy (podle myho nejlepsi vynos z tech co se nabizi), takze ted jen zvysit ty kovokola predelanim baha z akcni na stromovou... vaham zda mam dokoupit deky, udelat ten quilt a ziskat dalsi bedynky, ono mi z nich vypadly dalsi deky, takovy pomaly lakani... ale zase mi prijde lepsi mit dekorky, to je precejen jistota a ne nahoda odmeny z beden, ze?

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek už stonkuje ;)

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Základem je správná strategie zakrmení revíru ,-) No a pak už to jde skoro samo.... ,-)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Grrr... 8) Budiž ti přáno, jsem prostě lempl xD

GordonSargent a fany2020 tohle ocenili.
  14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Y_n_O: Zas taková výhra to není... víš co to dá práce vykuchat? Mražák už je taky plnej a to půjdu ještě 3x k vodě..... asi nechám pruty doma a vezmu si lehátko ,-)

k.vitek, Y_n_O a fany2020 tohle ocenili.
  15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Casey - kde se dají najít ty přehledy kolik čeho se chytilo?

doben tohle ocenil(a).
  16. doben

doben Ikona fóra

Prepperko najeď myší mezi rybu a mince.

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Doben díky. Jo to se musí na ukazatel. Já včera pořád klikala a najížděla jen na rybu nebo minci, ale to mi počet neukazovalo tak jsem zhodnotila, že na to bude někde speciální tlačítko. Hledat na ukazateli mě fakt nenapadlo.

Nevím co se to letos děje, za ten rok jsem se v rybaření tak posunula, že se musím pochválit a zhodnotit že jsem sama se sebou spokojená (minulý rok to byla bída s nouzí). Všechno návnady Deluxe:

marlín 32
    chobotnice 21
    čtverzubec 12
    ostatní 0

Jen je mi líto že to není o opravdových schopnostech, komu náhodné číslo nepřeje, držím palce ať se to co nejdřív změní.

18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, mně bylo teď úplně jedno co chytám, protože jsem šla po řádku v nebi a dekorace do něj, to mám a navíc vše co jsem mohla dostat ( SH,SK,chlívky, banány, mince, stromy atd...), jsem velmi spokojená, ať se Vám taky daří pochytat vše, co si přejete.

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Včera skoro o půlnoci byl ten správný čas na rybaření. Ze sedmi záseků byl 5x zásek na marlína, 1x na chobotnici a jeden opravdu nestál za nic. Dneska ráno po sklizni jsem umlela 6 návnad De luxe a výsledek rybaření byl celkem dobrý i když tentokrát převládaly chobotnice.

A protože nejsem z těch, kteří mezi akcema mají na ploše pole a pěstují plodiny, mám posledních 20 háčků a víc prostě nepřibydou. Ale z farmářského obchodu jsem vybrala všechno možné potřebné i nepotřebné a tak pro mě akce končí. Celkem byla dobrá, škoda, že některé odměny nelze koupit vícekrát než jednou. Takhle se pořizujou i věci, které člověk nepotřebuje.

Hezkou neděli všem. I když tedy dneska to na nějaké nedělní procházky přírodou alespoň u nás moc nevypadá [​IMG]

20. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Dobré ráno, poprvé od spuštění akce jsem po ranní sklizni mohla namlít celých 6 Premium nástrah, vždy jsem měla tak polovinu, no stejně se do nic jiného než do ploskozubce (26x), výjimečně čtverzubce netrefím, tak už ztrácím naději.
    Koupila jsem 2 řady na stonek s tím, že jsem ve stonku našla jen jednu....a nasbírat 250 krejcarů na Má loď je můj hrad je nereálné, která pak je ta druhá a kde je? To je pro mě záhadou.

Naposledy upraveno: 19/11/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.