Blázen do rybaření na dírkách (15.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

DANKA722 xD Toho ted zaprahnu v lese xD;)
    Hacku mrak, pirek se nedostava, ale farmu prestavovat nebudu, toz abych snad oskubala nejakou sojku -.-

Y_n_O, -Kuteno- a DANKA722 tohle ocenili.
  2. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Jak to všichni děláte, že už máte tolik hvězdiček? asi špatná karma :D mě to nepadá a nepadá :( de lux návnady vzdává jelikož je málo kotoučů, pírek taky není moc... skáč si tam co chce a dobrý to není, no snad se ještě zadaří

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak stonek stonkuje, v rybí bedně byla kupodivu ryba :), vybrala jsem v obchodě hnojiva, SK a party lístky. Z toho, co ještě nachytám, hodlám pořídit Pinkie a jinak už nevím. Možná farma-mince, uvidíme ;)
    Dožínek se účastním čistě formálně, házím tam ty deky a už se mi to vyplatilo. Z některé bedny vypadly TS na Bahamu, většinou nic moc (osmnáctý mravenečník nebo pátý dráček), ale z té poslední vyhopkala žirafa :D

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Stonek stonkuje. Z bedny mám také rybu, ale duhovou [​IMG] :) Z obchodu jsem vyzobla navíc jakobizony, PL a SK. No a nějaké hadry (květované). Dál se uvidí. Jo a s těma háčkama - zasekávat opatrně, jo - neškubat :(

5. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

kromě dekorek jsem koupil vše,dekorku na stonek jako 1.

6. jitikw

jitikw Perspektivní autor

ahoj, také jsem se zapojila do rybaření. Mám stonek a první bedna s rybou mi dala žebřík..:). Nejdříve jsem mlela jen de luxe návnady, ale teď už melu vše. Zdá se mi, že na střední jsem chytila více mečounů než na de luxe. Na to, že nemám chytat uprostřed, ale na růžovém kruhu jsem přišla až včera, bo se mi nezdálo, že furt chytám ty nižší ryby:sleepy:. A fakt se to tímto zjištěním dnes hnulo. :) Lovu zdar!!

7. pavcape

pavcape Perspektivní autor

V rybářském obchodě jsou k dispozici tři stonky.. Co na který dát, když už ho koupím?

maribeja tohle ocenil(a).
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pavcape Stonky maji nazvy, takze neni problem si na foru dohledat, ktere dekorky kam patri.

puntík50 tohle ocenil(a).
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pavcape - na první straně diskuze je přehled (včetně linků) - hledej v klasických odměnách - kuk tady

zejdy66, maribeja a pavcape tohle ocenili.
  10. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Hotovo,teď ješte další mince na vybrání všech odměň

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

matlafous - prosím tě, odkud máš toho Radka, co ti maká už od včerejška?
    Také bych ho bral.
    :D
    U mě mírná změna - makrelu a humra jsem proložil chobotnicí.
    xD

12. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři přeji hezký večer ,celý den jsem byla mimo farmu,ale stonek se mi podařil dnes dát,a začínám vybírat obchod ,je to pohodová akce .

babako, zejdy66 a GordonSargent tohle ocenili.
  13. iDavis

iDavis Baron fóra

Stonek stonkuje už aj u mňa, bola to pohoda. Tentokrát som mal celkom šťastie na najlepšie ryby. Za zvyšné vypadávatka postupne povyberám zvyšné ceny z obchodu.

maribeja a zejdy66 tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stonek, banany a TS doma, ted pujdu po SK, ale az pote co vycerpam lepsi dekorky (kupodivu Potopene divy)... a mozna za zbytek nejaky deky, i kdyz minule nebylo tusim ani na nalepku :)

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak ja už neviem,zaseknem presne na svetlom pruhu - malá ryba,zaseknem bližšie ku stredu - malá ryba,zaseknem ďalej od stredu a hádajte čo?!!!Z osemnástich pokusov JEDEN! marlín,no tak Vám Prajem hodne zdaru!Dáva to,čo chce,ináč podľa zásekov by som bol mal aspoň 10 marlínov(chobotníc).

maribeja, Apachie1 a Trepifajksl tohle ocenili.
  16. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Takže stonek stonkuje, takže teď se pokusím vylovit z těchto temných vod ještě nějaké ty mince na dekorky k tomu prvnímu stonku, protože jsem byl sice blázen do ryb, ale stačilo mi jen na stonek.... a teď přišel čas na dekorky na něj.
    Potvrzuji slova Peto121 -dělá si to, co chce, ale pořád bylo dost marlínů a chobotnic, jen si teď počkám až napadají kovové kotouče a péřové návnady, bo se jich nedostává, háčků mám relativně dost, takže si ještě zachytám, ale farmu doopravdy překopávat nebudu, protože se mi zdá v tomto nastavení docela slušně vyladěná - jen některé akce mohou mít nastavení, které jí nesedí. Mnoho zdaru a přeji každému, aby si ty své ryby nachytal a měl z nich radost.

17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Už mám také stonek, ještě zbylo zatím 210 mincí. Zatím je škudlím, protože nevím co mám kupovat. Z bedny vypadl klaun očkatý.

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak ještě 120 mincí a jdu si pro druhý domeček. Se mi líbí, tak ho někde hned uplatním. Asi na baha - bude vedle těch příšer z rybníku...

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vidíš matla..to máš z toho, že nepíšeš háčky ,-)) matláš hru někde na mobilu a pak je tu zmatek zmetek ,-) i ta hyena by to napsala líp.

Nad zásekem nešpekulujte, nakonec body budou ,-)

20. henbane

henbane Pisálek fóra

hodně zklamán ,samý háček a doplnky k háčkům hrozně málo ,ubohé

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.