Blázen do rybaření (28.6. - 4.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak se malinko začínám strachovat, že stonek s dekorkama nebudu mít, protože mi vůbec nepadají vypadávátka ze stromů, ty 20 ti hodinové člověk vlastně sklidí jen jednou za den, mám dvě plochy polí, dvě zvířat a stromů mám snad taky dost, tak nevím, kde dělám chybu, že nemůžu nic mlít a tím pádem ani rybařit, zatím pouze prázdný stonek(bohužel), ostatním ,co mají vše veliká gratulace.

2. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Ahoj, stonek a vše z obchodu mám vykoupeno. Budu lovit už jen na novou dekoraci navíc. Farmu i Baha mám osázenou jen samými stromy, potřebuji hlavně kotouče. Přeji všem šťastný lov. :)

3. spuntka

spuntka Magnát fóra

A nejde to a nejde.
    Tahám z vody samé čudly a kotoučů padá málo.
    Tentokrát budu asi bez stonku :oops::oops:

4. stěby

stěby Polobůh fóra

Nějak mě nebaví hra, kterou nemůžu ovlivnit. Mořpotvory skákají jaké chtějí, bez ohledu na zásek. Jednou mi vypadla myš z ruky, na grafice úplně mimo mísu, a lup ho marlíni :eek:. Ale nemám kam spěchat. Staré stonky mám, v různém toho asi moc nedám, ale nový stonek bude určitě, i když váznu na háčkách. Nechce se mi plácat pohopole s karafiáty, ale asi na ně dojde :wuerg:;).

petaM2001, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  5. Moník0302

Moník0302 Pisálek fóra

Ahoj, co se vám osvědčilo víc na vypadávátka, normální stromy nebo XXL. Díky za rady.

petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To je těžká rada, záleží na způsobu hraní. Z obyč stromů to padá lépe, XXL zase můžeš sklidit 2x denně.

K akci: jako obvykle trčím na nedostatku pajdátek :sleepy:- v mém případě tedy třpytek, jedu zatím jen delux návnady.

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Stonek doma, nálepka a SK též. Teď jen 610 mincí na vybrakování ostatního. Pokud ještě trhnu nějaké další mince, půjdu po dekorkách 1x2, ty se vždy udají. Měl jsem 4 obyč. návnady a z toho 2x mečoun, 2x ploskozubec. Takže 62 mincí. Ploskozubce jsem již 3 měl v zásobníku. V pralese jsem vyklučil zase nějakou zvěř a použil xxl stromy, potřebuji také nějaké plechy, nejen háčky a pírka.

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

U mě dneska změna :), někdo něco nějak udělal a najednou mi na nejlepší zásek začali skákat marlíni :). Včera nikde ani ploutev, ani když jsem záměrně udělala pár záseků do různé vzdálenosti, takže mincí bylo pomálu, dneska tím marlíni zamávali a momentálně jsem sice úplně bez padátek všeho druhu, ale na kontě 666 mincí, takže nový řádek bude určitě, zbytek nechávám bez předpokladů, balím na dovolenou a časový rámec se mi zřejmě opět vymkne. Tak co bude bude, ale ten nový řádek by to už mohlo dát :).

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

plán minimum splněn - stonek už maká, nálepka je doma a taky SH a SK, došly třpytky, uvidím večer po sklizni stromů, co ještě napadá a co ulovím ;)

10. .macca.

.macca. Dozorce fóra

já jsem jela jenom obyčejné návnady aspoň jsem si toho chytání trošku užila a celkem se mi dařilo měla jsem kolem 100 návnad a nejvíc jsem nachytala marlinu 30,dále potom 13, 29, 23,24,4, deluxe jsem měla jenom 5 s toho 3x marlín a 2x čtverzubec stonek+dekorace jsem měla už včera večer dnes jsem vybrala vše co jsem chtěla s ostatních bez jediné zelené kapky teď už mám farmu v normálu a je mi jedno kolik čeho vypadne za zbývající mince asi pořídím ještě nějaké dekorace někomu se budou hodit při O a D

11. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Dneska je to hrůza. Hra se mi seká a méďa v loďce čeká a čeká než se ukáže co chytil. A pak je to nic moc, protože si mi to zastavuje jinde než chci, hra si dělá co chce. Všechno ostatní na PC valí normálně :cry:

zejdy66, petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem zahral par desitek zaseku vsech typu a opet jen nahodny cislo... prestoze vidim ze mam presne to bily kolecko a ani kousek mimo, tak hazi cokoliv, zato jindy mimo a mam nejvyssi rybku...
    No neva, 715 minci, to ujde... a ted uz vim, ze kriticky jsou kovovy kotouce, protoze ostatni umim jednim semletim pouzit...
    Nechce se mi ale davat tolik stromu, no ale asi neni moc co vylepsit...

13. iDavis

iDavis Baron fóra

Stonek a 2 dekorácie mám, chýba mi ešte tretia. Nepredpokladám že ju získam dnes, takže skompletizujem ho až zajtra a potom pôjdem po predchádzajúcom stonku z minulého roka. :) A na záver, keď vyjdú mince, skúsim bizóna, ale veľa si od toho nesľubujem. Páči sa mi jeho cena na trhu.. :D

14. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Tak teď jsem se 2x přesvědčila, že je hra špatně nastavena /nechci použít slovo podvod/. 2x po sobě jsem zastavila rybáře přesně na určené čáře a jednou chytil humra a na druhý pokus makrelu. Jsem z toho fakt zklamaná.

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Večerní sklizeň xxl stromů moc nedala, ale i když "Merlíni" padali málo, tak mám komplet stonek, PL, SK a nálepku. Tedy vše, co jsem chtěla. Co bude navíc, tak ještě uvidím co vyberu z ostatního a zbytek na nějakou dekoraci navíc
    ;)

16. stepko

stepko Zelenáč fóra

Za celý den se mi nenačte rybolov, ovečky běhají na 0% a dál se nic neděje. Někteří moji sousedé mi to potvrdily, že to nejde ani jim. Takže šance na úspěch v akci žádná. Fňuk :(:cry:

petaM2001, Helena1313 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

U mě stonek už také maká a mam pomalu vše vykoupeno ještě chci ten starý stonek získat spíše mám ted málo kotouče než háčku ty jsem měl málo předtím jedu většínou na prémium nebo rybářskou nástrahu a padají mi dost Marlin vím kde to mam tak přibližně chytat. :) jinak přeji příjemnou hru.

18. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Já jsem fakt ťulka bambulka, omylem jsem namlela 9ks návnad středních místo delux , strašně mě to rozhodilo, že už jsem takový starý popleta :(((

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kolomajzníková, ono je šumafuk na co chytáš i kde, já ze stejného místa vylovím marlina i makrelu a na levnější návnadu ty rybky braly snad lepe než na tu luxusní:) stonek v dohledu a pak už jen nějaké odměny navíc.

20. rijkax

rijkax Aktivní autor

Stonek fachčí, pak jsem ve věčné (marné) honbě za bizonem nakoupila Palladium výběhy - a po odtajnění jsem zaplakala, bizon se stále prohání někde na pláních a mi přibyly 3x oranžové husy a 2x oranžoví medvědi...No ale pak jsem zakoupila párty lístky a spravilo mi to náladu, na první pokus +200 % do stodoly (nikdy předtím se mi to nepovedlo) - joj to to přibývá :music:
    Došly třpytky, a peří je hafo, tak teď melu nějaké obyč, a deluxe zas až zítra ráno, vypadá to, že ten stonek z minulého roku nakonec dám :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.