Blázen do rybaření (28.6. - 4.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

cim vic se snszim tim je to horsi ale stonek uz jede tak vsem pevne nervy :)

2. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj pompík67, dekoráciu hľadaj v inventári medzi dekorkami. Ak ti nejde vložiť do stonky, tak otázka znie, či si si zakúpila aj stonku za 150 mincí. Ak píšeš na podporu, musíš opísať svoj problém s minimálne 140 znakmi, aby ti to šlo odoslať.
    Peknú hru prajem

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

danielko0000, sousedko moje, nebreč,
    já tu dekorku pro tebe vylovím i kdybych měl duši vypustit.
    :DxD

4. babina51

babina51 Hrabě fóra

Bylo zbytečné brát stromy a stáje-samé lištovky,že já jsem se zase ukecala.Stonky mám všechny tři(dva z minulé akce),různé všechno,dekorky jsem nebrala,nemám je kam dávat.
    FA113....BAHA351

5. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahojda, akce zdárně dokončena, vyloveno vše co šlo. Jedna z oblíbených akcí, za mě minimálně - 86%. ;)
    Cca 400 mincí navíc - pokud někomu chybí některá dekorka, pošlete holoubka - vyzvednu a při OaD pošlu. (Pls, raději dneska, zítra ráno mizím do prace a pak už se ke kompu nejspíš nedostanu)
    Ať se daří a supeeeer léto. :inlove:
    EDIT: Bohužel, konto vyčerpáno, víc dekorek už nevylovím. Pa.

Naposledy upraveno: 3/7/17
  6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak mám oba stonky a vykoupený skoro všechny různý odměny ještě uvidím co padne možná udělám nějakou dekorku ještě a když ji někdo bude potřebovat dám mu jí při OaD tak uvidíme :) Ještě do zítra nějaké sklizně stihnu :) Jinak jsem vytočil nedavno růžový bobry a husy na kole štěstí :D :) Takže ty párty lístky se vyplatili :D

7. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Ahoj, mám dekorky navíc, při OaD ráda podaruji. Ještě zbyly mince, do konce akce určitě bude další dekorka. :) Akce fakt šikovná!

8. karolinka.kaja

karolinka.kaja Pisálek fóra

Tak já úplný propadák, protože akce končí za 24 hodin a já teprve podruhé sklidil - víkend mimo internet... Asi nebude ani stonek, natož dekorky do něj. Honza

farmík84, danielka0000 a eli2006 tohle ocenili.
  9. eli2006

eli2006 Vážený autor

Vše hlavní co jsem chtěla mám t.j. ZB,SK a stonek.Háčků je nadbytek tak se mi snad podaří ještě vybrat z různého.Večer a ráno sklidím stromy,snad to vyjde.
    FA98.....BAHA332

10. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Zdravím, tak jsem si nakonec pořídila i stonek hrátky s rybkami, ale nepodaří se mi vylovit poslední dekorku rybářská zábava, byl by někdo tak hodný při OaD?

evainfo, Helena1313 a zejdy66 tohle ocenili.
  11. abc23

abc23 Komisař fóra

ahojte, prosím nevíte, jak padají pírka ze šlechtění? padá z každého zvířátka nebo jen určitý druh, třeba ptáci?
    Zkoušela jsem druhý den po akci dát asi 10šlechtění a mám pocit, že z ryb nic nepadlo :D
    Vím, že byla nahlášená nějaká chyba ale tu už teď taky nemůžu najít.. potřebuju dohonit nějaký pírka, protože přebývají háčky a ze stromů asi všechny kotouče potřebné na deluxe návnady nevytřískám.. tak ať si ráno ještě zachytám ale ať nešlechtím zbytečně kousky, ze kterých nepadne chlup. díky za každé info.

lucie1978, ozvi se holubem, jestli budeš tu poslední dekorku potřebovat, vylovím ti ji ;) pokud už nemáš jiné nabídky..

Helena1313 tohle ocenil(a).
  12. kozel.zahradnik

kozel.zahradnik Pisálek fóra

Neskutečně trapná hra, kdy jeden z nás má již stonek + 150 peněz navíc a druhý směšných 500 bodů. Sázíme a sklízíme stejně, trefujeme se doprostřed kruhu a výsledek .... ? Jen tak dál, další důvod k tomu, se na to tady vykašlat >:(>:(>:(

stěby a Helena1313 tohle ocenili.
  13. zmel

zmel Pilný autor

Mám všetko, čo som chcela, akcia splnená :)
    ... a od stredy mi začína dovolenka, farma pôjde tiež do dovolenkového modu, veď treba si aj oddýchnuť.
    Pekné leto, farmári! 8)

zejdy66, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  14. Podrazec

Podrazec Rádoby autor

tak sem pobral vsechny tri radky a uz makaji :) .. ted uz jen par veci z treti kategorie .. akce povedena .. :) uz se tesim na dalsi :)

15. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj abc23, z rybičiek a včiel to nepadá, ale za to z chameleónikov :)
    [​IMG] [​IMG]
    Veľa pierok a peknú hru prajem
    Edit: nie je začo, rada :)

Naposledy upraveno moderátorem: 3/7/17
  16. abc23

abc23 Komisař fóra

ahoj Ria30.
    děkuji moc, tak zkusím chamíky a možná bobry
    Tobě taky hezkou hru a úlovky.

Mě se podařila první makrela -.-

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

stěby no vidíš ... a takové jsi měl pochybnosti :). Moc ti toho bizona přeju, já si ale musím počkat....snad "již brzy" xD

zejdy66, Trepifajksl a Helena1313 tohle ocenili.
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já su tak šťastná :eek: Jsem odtajnila svého bizóna, ale pak jsem se probudila ....-.- A vykoukly na mě červené kravky, žluté a oranžové sovy, žlutí medvědi a indiáni :eek: U stromů to taky stálo za to: 2x lokvát xxl+ xl, sakura xxl+ xl, jeřáb ptačí xxl, bugen..něco, lapacho a dřín :cry:Na Baha už ani nevim...vlastně jo, blahovičník xxl tam byl (super) a pak se mi vybavuje amherstie xxl..o_O

19. abc23

abc23 Komisař fóra

skalara.v já su šťastná s tebů xD mě se to zaoranžovělo mezi stájema a ve stromech taky nebyl žádný poklad.. asi máme štěstí v lásce :music:

Jinak kdo bude nahánět pírka šlechtěním, dobře to jde i s vránama..

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Holky,máte recht-asi máme štěstí v láscexDxDjá dopadla stejně,štěstím jsem málem omdlela.Vše do lišty aby se mi na ty poklady neprášilo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.