Blázen do rybaření (28.6. - 4.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Hurá, stonek konečne stonkuje. :D V pondelok poobede odchádzam na 3 dni preč, takže zbierať mince môžem už len 2 dni. Uvidím, čo sa ešte zadarí. A keďže padátka z plodín výrazne vedú, nasadil som na všetky plochy stromy.

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak super - z ranní sklizně béru mám 11 návnad Deluxe :D Šoupla jsem vytuněné kopretiny (květinový řádek + 10% od alchymisty),
    z těch taky něco napadá, pak ještě jednou a na noc půjdou asi zase stromy ;)
    Ať se daří :)

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Mám dotaz na abc23: jaké to je, být zavalen dvounásobným štěstím,
    dá se to vůbec unést?
    xD
    Lovím jako ďas, už jsem celičký uondaný.
    A lovit ještě budu.
    Rybářům zdar!
    :D

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Myslela jsem, že tolik štěstí neunesu - a vono jo. Z pěti tajemných stájí dvakrát žlutá liška, dvakrát žlutý orel a to poslední bylo tak blbý, že si ani nvzpomínám. Holt Platinum - můžeš, ale nedostaneš.š

5. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Akce je prima, lovení mi celkem jde od chvíle, co jsem pochopila, kde se má ten kroužek zastavit xD xD xD. Příště musím líp číst návody, no... o_O Z tajemných stájí se vylouply jen sovy, medvědi, osli a podobně, v nějaký barvě, ani jsem to nezkoumala... Bizon se zase někde zapomněl... >:( Přeji všem štěstí při lovu a kliku v odkrývání tajemných stájí. Někomu se musí poštěstit, ne? ;)

6. badaji

badaji Vážený autor

Rybařit se mi daří, akce se mi moc líbí. Už jsem vyzvedla vše, co potřebuji i to, co nutně nepotřebuji. Navíc mám bizona. Prostě zatím kromě královny pro mě nejzdařilejší akce. Držím palce všem, kdo ještě nezískal to, co potřebuje.

7. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Tak hotovo vše vybrakováno [​IMG] [​IMG] xDasi dám ještě nějakou dekorku na víc kdyby náhodou někdo potřeboval při O.D.;);).

8. -pechfógl-

Ač fógl, postrádám peří. Jsem opelichaná jak blázen, všude mám nasazeno, ale nepadá. A zrovna letos mám tak dobrou mušku.:cry:

9. Boty

Boty Magnát fóra

Stonek mám funkční, ani jsem v to nedoufala, snad se mi podaří získat ještě 3 starší chybějící dekorky,to bych byla moc spokojená:)))

10. -pechfógl-

Boty, ty ses přezula?
    Pokusila jsem se oblafnout osud šlechtěním v tulidomkách, ale nepadlo mi ani pírko. Jdu znovu prostudovat návod.

11. abc23

abc23 Komisař fóra

Mikeš slavím ještě teď :D Jsem chvilku přemýšlela, o jakém dvounásobném štěstí je řeč.. to ty včerejší bonusy nj. ale vykompenzovaly to zase langoše, elixíry a ty běžné odměny, nezbláznila jsem se z toho, neboj ;)

Akci mám tak nějakou hotovou, posbírala jsem vše, co mě zajímalo v sekci Různé.. a pokud se podaří, vezmu nějakou nejnovější dekoraci navíc, u někoho určitě časem najde místo..

12. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj,tak stonek stonkuje a nyní ještě pojedu dál a něco vyzobnu,jen si myslím že je úplně jedno kde zaseknu,když sem si říkala,jejda blbej zásek a nic nebude a on mečoun,je to asi jedno,prostě náhoda...:p

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Taky hlásím stonek mám, na ten starší první, co dává rybu asi nenasbírám, tak vyberu, co půjde z různých... zatím mám 55mincí.... na něco už by bylo :)

14. tatana60

tatana60 Rádoby autor

Zdravím, já mám pocit,že i když mám krásný zásek,tak je to na náhodě.Trefím střed,tak mě vyskočí poslední mřenka.Jak píší kolegové,že je to nějak špatně nastavené,bohužel mohu jen souhlasit.Škoda:cry:

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Proto je lepší lovit na deluxe návnadu, tam když se trefím na ten správný kruh, tak dostanu jen jednu ze tří nejvyšších možností. Jak jsem byla překvapená, když jsem se obyčejnou návnadou trefila téměř přesně a dostala jsem makrelu xD a podruhé humra

16. Boty

Boty Magnát fóra

pechfógl- to přezutí je takové vyjádření mé touhy odletět někam daleko za něčím exotickým na nějakou skvělou dovolenou :)))
    I na obyčejnou návnadu jsem už taky nachytala ty marliny a chobotnice, jen je škoda ,že vždy po jednom kuse, přibývá to pomalu:p

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfóglová - vyprdni se na peří a jeď Deluxe ;)

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Stonek v barvách, všechno různé přeškrtnuto, i když některé bych si ráda vzala vícekrát,a ve mlýnu ještě dosti na semletí
    zelenka, skalara Ti už odpověděla, v konečném součtu jsou na tom xxl stromy a obyčejné podobně, někdo to dělá tak, že na první sklizeň dá obyčejné, dobře napadá a až pak na ně dá ohrádky. Takže v následujících dnech je na tom s vypadáváním podobně ale zároveň i hezky přibývá do stodoly o BZ a TBZ nemluvě:) a já ráno na farmě a louce stromy vymýtím, abych dosázela ještě na těch "pár" zrnek béru:sleepy:

19. flexka

flexka Hrabě fóra

No já nevím, děcka. Nerada polemizuju s lidma, co mi poctivě a nezištně a pravidelně posílají dárešky, pruhovanou 2D rybku mám taky ráda, ale holky, ve vší úctě, vás ty delux návnady nevytáčí doběla?

Hodím delux a mám 3 čtverzubce - to je 15 mincí a okamžitě se nasrdím, že jiný má 3 marlíny za 75 a to je rozdíl, který mi hýbne žlučí a pak kleju jak pohan. Zatímco když nahodím obyč návnadu, tak si řeknu příště bude líp a jak se ty ryby a raci střídají, tak jsem celkem v klidu. A cévka se nenafukuje a pajdám furt souměrně na obě nohy.

Navíc 17 háčků a kotoučů, zatímco na obyč jsou 3 háčky (9 na stejný počet ryb) a 4 pírka (12 na stejný počet ryb). Což je úspora. Jo, sem tam padne ploskozubec (ale zřídka) a směje se mi do xichtu rak (na můj vkus často). Ale kolem a kolem furt se to střídá, zatímco pravidelný přísun 3 čtverzubců naráz po 3 čtverzubcích předtím a následovaný 3 čtverzubci mi ničí zdraví (hlavně duševní).

Což ve finále tím chci říct, že záleží na štěstí, my, co ho nefasujem, tak hážeme raději obyč, aby to nebylo trojnásobné neštěstí, ti šťastnější nechť si tahají marlíny po 3 a šetří karpály. Stonek stonkuje, tajemno neberu, SK je taky doma, tak co víc si přát?

20. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Tak už také stonkuju:Duž jen nějaké stromky a stáje,podle mé zručnostiať:oops::p ať se daří;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.