Blázen do rybaření (28.6. - 4.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Momentálně jsem na cestě z dovolené, konkrétně v přístavu a čekáme na loď, která má 2 hodiny zpožďení, takže místo 22:00 jedeme až o půlnoci. Alespoň je tu wifi, takže jsem poprvé sklidil materiál na návnady. Další sklizeň bude buď zítra někde na benzínce, nebo až v neděli doma. Snad stihnu alespoň ten stonek a dekorky. :D

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravím ve spolek
    budu mít nějaké mince navíc, nabízím pár vyvoleným, že jim vyzvednu dekoraci dle jejich přání a při OaD pošlu darem.
    Nehlaste se všichni :)))
    Hlavně si to někam zapište a při OaD se ohlaste
    nebojte se napsat

3. abc23

abc23 Komisař fóra

doben tak ty si ulov rovnou nějaký pěkný kousek z móře, ale bacha na žraloky :D

Já jsem si vytočila +1ks ke sklizni a na párty kole konečně růžovku, pštrosy, které jsem ještě neměla.
    No jinak stonek hotový, vše tajemno jsem pobrala a drobotiny nějaké.. A taky se mě pak víc dařilo na obyčejné nástrahy a člověk si víc zachytá... ty 3-4 deluxy jsou hned v čudu :eek:

4. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

1225 hvězdičkových mincí (Marlín 29x, Chobotnice 26x, Čtverzubec 37x, Ploskozubec 25x, Humr 6x, Makrela 2x)
    Odměny: vše, Různé: vše, Klasické: nic (a tak to asi zůstane)
    Všechno ostatní už bude jaksi "navíc".
    Hezká akce.
    A nejcennější na tom všem je to, že jsem zatím rybařil sám a nemusel prosit kluky, kteří si právě začali užívat prázdnin.

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

616mincí... snad ten stonek dám. :) Pro dnešek to balím a jdu spinkat. :p

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Mno, nemám ráda náhody, jednak padátka padají každému jinak a druhak pak vytažené ryby. Maje oko z kašparovy krávy a od páteře jemnou motoriku v místech, kde se skrývá kostrč, požádala jsem dítko. Došla na to, že je třeba zastavit mírně uvnitř, ne úplně 100% ideálně, ale stejně, ač trefovala pořád to stejné místo, náhodné číslo přidělovalo ryby následovně:
    15 marlínů, 14 chobotnic, 30 čtverzubců, 7 ploskozubců a 11 humrů. Makrelu nevlastním, protože z ideálního místa nejde vytáhnout. Návnady převážně obyč a pár delux, ty prostřední nemelu.
    Mám stonek a 2 dekorky, třetí a nálepku zvládneme, starší stonky včetně dekorek naštěstí mám a tak uvidím, jestli vyjde na SK, hvězdy, banány, či co tam je k mání.

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Stonek stonkuje ale já mám pod očima váčky páč mi chyběj háčky;)no fakt ,tak musím počkat na ráno.Kdo ještě faká -klídek to dáte,čas je .

8. cvrčička

cvrčička Pisálek fóra

• Prosím nepíš veľkým písmom, považuje sa to za kričanie, ďakujem
    TAK JSEM JSI MYSLELA , ŽE SE TO SEKÁ JEN MĚ , ALE JAK ČTU TAK NEJSEM SAMA ,NEŽ SKLIDÍM TAK TO MUSÍM I 2X RESTARTOVAT TAK DOUFÁM , ŽE SE TO ZLEPŠÍ :mad:

petaM2001 a zejdy66 tohle ocenili.
  9. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Hele cvrčička,víš že je zakázáno psát velkými písmeny?Ale jinak s tebou souhlasím-.- ale stonek dám určitě,času dost;)

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky mi chybí háčky, tak jsem vybourala na farmě stromy a šoupla zase bér. Tak uvidím, jak to bude ráno vypadat. Času je habakuk, "ňáká" dekorka navíc bude. Takovéhle akce na pohodu jsou super. Plodiny do teambuildingu pěkně přibývají, nějaké ty plody ze stromů taky jsou.... co víc si přát ;)

11. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahoj chci se optat lovila sem ryby za ty ulovky sem dostala peníze tak sem šla do rybařovyho obchodu a koupila 2x bedynku dárku jde o to že ty bedynky nikde nemám nevím kde jsou abych mohla vyzvednout tak vám píši o radu díky moc hanka

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Není problém chytit rybu (ani oktopus),ale co za ty mince koupit.O loňské dekorky nestojím,letošní mám už 2x a jinak samé vyprodáno.
    Toto tedy RT nezvládl. To ještě zbývají 3 dny do konce ! Škoda SH v Kaštaňáku.

Dračí Hanka - V levé liště klikni na Bednu,pak na Vázičku a zadej Spotřební zboží.Tam jsou všechny bedýnky.

Naposledy upraveno: 1/7/17
  13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Plantážníku, nefrflej furt....nebo nám příště utáhnou kohoutky na padátka a bude :(. A on někdo bude za ty nové dekorky rád.
    Jsem kapku pozadu, řádek řádkuje, různé vybráno a zatím navíc jedna sada nových dekorek, na druhou mi chybí 261 mincí - došly blinkry, háčků ještě trochu zbylo, tak to určitě zmáknu vybrat...

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, bedýnky budeš mít v dekoracích (vlevo v liště pod vázičkou) spotřební zboží. Pokud jsi tam hledala zkus restartovat hru ,-)

Edit: ráno byly dobré úlovky, řada na stonku splněna, vyzvedl jsem pod.stromy a háček je v tom, že nejsou háčky ,-)))

Naposledy upraveno: 1/7/17
  15. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Tak řada na stonku hotová, chybí mi ještě jedna řada tak uvidím ke konci, jestli se povede.Akce je fajn.

petaM2001, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  16. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Musím říct, že se strašně trápím z kotouči ze stromů, padá mi jich málo, tak jsem vysázel asi 50 javorů a moc navíc to nepřineslo ( cca 15 kousků?). Na deluxe náhrady se mi stejně kapitální úlovky moc nedaří. Ale na obyč. návnadu jsem teď z 10 pokusů chytil 4x mečouna. S potřebnými mincemi jsem na 3/4 , do konce ještě dost času, snad i na sazenice a chlívky mi to vyjde.

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak stonek stonkuje, teď ještě vyzobu odměny z Různé (ne všechny, třeba bednička nebo MJS mě moc neoslovuje ;)).
    Dnes se mi fakt daří, nejdřív jsem se ráno rozhodla, že už není nutné zkracovat stromy, když je stonku schází pár mincí. No a nepozuzila jsem je hned po sklizni? Jistěže ano! :mad::p
    A pak to rybaření - do černého, tedy vlastně spíš do žlutého jsem se trefila snad 1x, vše ostatní bylo mimo. Naštěstí to na úlovky naprosto nemělo vliv, protože jsem tahala prakticky bez výjimky chobotnice :music: K tomu 1x tu barevnou a 1x byl zásek tak mimo, že nepatrně vedle a byl to out - ovšem naprosto nepochopitelně z toho vyšel merlín :D

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

zelenka91
    - 50 javorů tě nezachrání, bo to je jako plivnutí do rybníka. Dej těch stromů víc - třeba na dvě-tři plochy (aspoň). Až si nahrabeš kotouče, tak zas můžeš "háčkovat"). Do konce zbývá ještě 75 hodin, tak je dost času na eperimenty.
    (já teď točila XXL stromy - sice to znich padá o trochu méně, ale zase je otočím dvakrát denně, takže ve finálním součtu mám padátek víc než s obyč stromy). Anebo pokud máš ultahnojivo na stromy (fusekle), tak si to můžeš urychlit...

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Jo fusekle ,ty se hoděj .U nás slabejch 12stupňů-.-,jinak akce docela na pohodu.

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak baha stromova, ani policko, uvidime jak to snizi pocet hacku... ale ty kovovy kotoucky chybi fakt hodne... nicmene na zaver tu nebudu a tak to musim vycerpat co nejvic predem...
    Jeste nemam stonek, bude za par hodin, nastesti stary dekorky mam, takze pak uz to bude o vyberu specialit, kde vede SK, banaky a TS...

petaM2001, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.