Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

akce by byla opravdu pěkná, ale zase je tu "ALE" vypadávátek je opravdu hodně málo... no, nakonec ti tichý blázni, leckdy ve skutečnosti také nic nechytí.. ale mají tu výhodu, že mohou už vykuchanou rybu ulovit v obchodě ;):)

evainfo, Trepifajksl a pavca67 tohle ocenili.
  2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

sem z toho jelen jednou zaseknu presna a je to dobre a podruhe sem mimo uplne a je to vynikajici -))) tak nevim podle ceho berou ty zaseky.

3. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Jonsdorf,
    gratuluji sousede :)

4. pavca67

pavca67 Expert fóra

kolik jsi do toho vložil peněz že už maš vše hotove?

5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Já nevím,ale je to nastavené každému jinak.Zasekla jsem 3x fantastické a byla z toho 2x chobotnice a1x dobře a je humr. Tak si to dělá co chce:sleepy:

6. eli2006

eli2006 Vážený autor

Taky se mi to stalo,přesně na zeleném dobře a malinko vně bylo úplně fantastické,taky ty záseky nechápu.

Janké861 a evainfo tohle ocenili.
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Je to stejné jako minule, zásek přesný nebo ne, systém si dělá co chce. Lepší ryby jsou u mne mimo, tak je úplně jedno kdy kliknu a jen čekám na výsledek (nemožné, nádhera...)
    Pravda, nástrah z peří moc není, spíš hodně málo, uvidíme dál. Mám koupené oboje tajemné stromy a jsem na suchu s nástrahama.

8. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky rybáři. Tak zatím jsem umlela 3 Deluxe háčky a ulovila 129 bodů, hned jsem si pořídila 1 dekorku z minulého rybaření, ještě mi chybí ta za 140 bodů, posledně se mi dekorace vyhnuly obloukem, tak si řádek doplním alespoň teď, času je dost, určitě to ještě stihnu, do teď jsem měla řádek v nebi šedý, všem přeji ať se daří.

9. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

A na otázku prodavače:"Jaké kotouče?" nezapomeň dodat, že kovové, aby ti náhodou neprodali něco jiného ;)

Jinak, máte někdo zjištěno, z čeho padá nejlépe peří? A nepotřebuji odpověď "z chlévů a výroben" :)

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

(Janké861) Děkuji Manželko moje... ;)

pavca67
    O stránku zpět o tom píšu.

pavca67 a maribeja tohle ocenili.
  11. doben

doben Ikona fóra

Tak můj dnešní průměr je 23 mincí za 1 delux nástrahu, s takovou ten stonek asi nebude. :oops:

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

anvan - nikdy ,tedy co hraju tak jsem nekoupila ani jeden košík.Prostě mě vypadalo hodně pírek a párkrát jsem otočila cibuli na pohopolích ,abych měla háčky To je vše.

13. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak zatím docela bída, z hus to padá hrozně málo i když stěhuji mezi plochami 9 Johnů Citronů. Zatím jsem namlel dohromady 9 deluxe návnad a také jsem zjistil, že vůbec neumím rybařit. Ve většině případů jsem se trefil jen do Dobrého místa a to většinou vypadne Ploskozubec. Pouze jednou se mi podařilo chytit Marlína.
    Aspoň jsem konečně postoupil na farmě, ačkoliv jsem to původně plánoval na sobotu... Všem vám přeji víc štěstí.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Můj úspěch dnešního dne 12 krejcarů. To to vedu snad ulovím aspoň jedno věc z obchodu:p;)

15. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

U mňa dnes "až" 73 mincí xD týmto tempom isto stíham stonku :sleepy: na dnes končím, tak či tak si to robí čo chce -.-

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dumam, zda mam udelat 8 obycejnych, 1 premium nebo 2 luxusni - protoze na vic toho nemam... a kdybych videl ze to ma nejaky smysl a logiku se trefovat, tak bych sel do nejvyssich, jenze ja ani netusim ktery teda kruh to je... a protoze ctu ze i presto je to zcela nahodny, tak teda netusim co stiham - nejspis stonek a mozna TS, dekorky proste o OD, od tech co maji kliku a umi :)
    Precejen rybu (ze stonku) muzu ozelet, tyhle nahodny a jeste k tomu nedotazeny akce mi nesedi - minuly ryby ani dalsi jsem nedal komplet, nahoda neni muj kamarad a bohuzel ja nejsem ten vhodny na koho se usadi...
    Tak drzim palce vsem, at je hodne dekorek a zbyde neco i pro nestastniky :)

17. kopretina06

kopretina06 Zelenáč fóra

Tak toto rybaření 2 vzdávám.Z 50 chlévů + výrobny mi vypadly 4 nástrahy z pírka

18. maminka78

maminka78 Stálice fóra

S pírkama je to na píp,asi dekorky na stonek nebudou:-(

19. nepleska

nepleska Aktivní autor

ahojte, pierok mi vypadlo žalostne málo... zatiaľ mam len 2 návnady, 1 obyčajnú a 1 prémiovú a pierka sú fuč... ale podarili sa mi vytiahnut z oboch zasekov chobotnice :) tak uz mam kupene prve sadenicky :)

20. abc23

abc23 Komisař fóra

A já teď dumám, jak na pírka.. padlo mě jich ze 2/3 chlévů a výroben ale těžko říct, ze kterých.. ručně zkusím sklidit asi ve středu. z ca 95ks vypadlo 61pírek.. tak těžko říct, zda by to mohlo být ještě lepší.. mám více těch dlouhodobých a z TS ale i nějaké ovce, kachny..
    nějak se to vyvrbí ale i tak celá akce asi dost o náhodě a nějaké pravděpodobnosti ale nevíme o jaké?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.