Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mám velkou radost, podařilo se mi nasbírat mince na oba stonky. Na minulý mám dekorace slíbené od Danielaa25, za což jí opravdu děkuji. Na ten nynější nenasbírám, mincí zbylo po nákupu jen 67, ale snad na tu nejlevnější se to povede. Když ne, vyberu odměny z různých.

2. krupice

krupice Pisálek fóra

Tak mně vůbec nepadá peří! už třetí den mi z oranž.psů,hydrant.továrny,růžových ryb a pštrosích farem nevypadlo ani JEDNO peříčko!!!!

tydýtková a burds tohle ocenili.
  3. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

krakoramaja - už mám navíc i rybí tanec, pošlu i ten ( není ale jisté , že hned dovolí ty nové ze stonku darovat )

4. Margziam

Margziam Stará škola

Máš na mysli "vykašlal", viď ? :)

Hurá, hurá, hurá!! Mám už konečně tu chybějící dekorku z minulé rybářské akce, i dekorky se stonkem z této a k tomu ještě řadu dalších věcí z velkoobchodu rybářských potřeb :) Zlatý banány, hvězdičky, párty lístky, recept a pinkie sice nemám, ale hlavní už mám :)
    Díky, díky, díky!!! (že víte, Komu hlavně?) :)

A když jsem hledala, jestli a za kolik budou vyměněny zbylé mince, narazila jsem na chybu v ofiku:
    "...budou zbylé rybářské nástrahy, kovové kotouče a nástrahy z peří vyměněny 1 ks = 25 BZ a 25 kr."
    Myslím, že tam patří háčky
    Rybářské nástrahy jsou zmiňovány o kousek níž za více KR a BZ.. :)

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hezkou zasnezenou sobotu vsem! Priznam se, ze jsem za cely tyden nebyla schopna sladit farmu tak, aby mi neco nechybelo (po nocni sklizni 130 peri, ale dosly hacky).... za cely rok jsem s farmou snad nesachovala tolik, jako tentokrat. A ke vsemu si ani nemuzu zanadavat, protoze vcera jsem poridila 2 TCH a rano na me kouka ... :inlove:

6. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Jsem nadmíru spokojen. Nejenže jsem - vyjma PinkiePie - vykoupil obchod a získal další stonek, ale ke všemu jsem získal ještě i jednu sadu dekorací z předešlé rybincové akce a jednu aktuální, takže mi na bahaparku hnízdí a ve velkém rybaří brumlíci. A to mám ještě mincí habakuk a počítám, že jich celkem dost ještě i nalovím. Za mě tedy této akci velké +

7. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Margziam, ďakujeme za upozornenie, opravené.
    Peknú hru prajem a všetkým len tie najlepšie úlovky:)

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem vykoupila obchod-zlaté banány a pinky jsem nekupovala-, zřejmě mám blbou strategii protože stonek neudělám ani náhodou mám 211 mincí.:p;):cry:

9. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři přeji všem pěkné zasněžené poledne,stonek už mám hotový dva dny a nyní se snažím ,vykoupit krám,a pak bych ráda ještě nějakou dekoraci uvidíme co se povede,jinak akce tohoto typu, kdy není pěstovačka stále dokola mi vyhovují,všem kdo ještě loví na stonek držím palce a těm ostatním ať se jim daří ve vykupování krámu.

10. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj Riuško, díky moc. :)

Dášo (dasa1143) - tak si kup samotný stonek za 80 mincí a nějakou dekorku do něj, ať máš aspoň základ, a zbývající dekorky třeba získáš při OaD - však si přečti, kolik lidí tady získává ty dekorky navíc a budou je při OaD dávat nebo vyměňovat dál..
    :)

A.. moc děkuju všem, co mi poslali padátka.. :)

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak jsem vypozorovala,že mi peří nevypadne ani jednou ze zlatých bobrů, z jakýkoliv žlutých i červených stájí. Naopak pokaždé vypadne z orlího hnízda a z výroben na Baha. Tak pořád šachuju se stájema, aby mi toho napadalo co nejvíc. ;)

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  12. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

někdo píše,že má 1000 minci někdo 2000 já za celou dobu poctivého makání v 96 lv 550 ZLATÉ BEZDUCHÉ PĚSTOVÁNÍ tam aspon vím co dostanu

13. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

dasa1143, tak proč jsi kupovala ZB, já jsem dala přednost stonku. Držím palce tobě i všem dalším rybářům. :):)

evainfo tohle ocenil(a).
  14. maiki66

maiki66 Pisálek fóra

Mince se ovlivnit nedají,páč se nedá ovlivnit zásek,to je vyzkoušené teď 4 záseky v různých místech kruhu přesně i úplně mimo a 4x humr,to pak mince přibývají pomalu...ale já jdu dnes na oslavu narozenin kamarádky,tak třeba zítra ráno budu mít lepší záběry,zkusím chytat na žížaly:DPetrův zdar všem!

silviec, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  15. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

No já byla rozhodnutá, že akci dělat nebudu. Dostanu se na farmu jen 2 krát za den a někdy ani to ne, takže jde tak vše mimo mě. Takže se nijak nesnažím, nic jsem nebourala ani nepřestavovala. A hle vono to jde úplně samo. Už mám první komplet stonek, na účtě 615 mincí, tak možná zdolám i ten druhej stonek, anebo to utratím za něco jiného, tak nevím co by se mi hodilo, akorát jsem si koupila tajemnice na baha a to byl propadák. Tak jsem zvědavá co se mi do zítra povede :p

Janina0971 a evainfo tohle ocenili.
  16. bibif

bibif Rádoby autor

Páni, tohle byla super akce. Koupila jsem v obchodě co se dalo - z TS a TCH samozřejmě vypadlo, jako vždycky, prdlačku, ale děsně mě baví to čekání, jestli přeci jen...koupila jsem komplet nový stonek a další várkuy dekorek z obou stonků navíc. V obchodě zůstal jen Pinkie, kterých mám jak naseto. A ještě jsem konečně vyzkoušela tu báječnou věcičku s kaštanovým řádkem, láskou k SH, vánočkou a bílou nevinností k okamžitému dozrávání, přičemž jsem se projevila jako kromobyčejně tupá osoba páč ať dělám, co dělám, pokaždé mi vyjde doba k dozrání jedna hodina, namísto vytouženého okamžitě a střelhbitě. Přeji všem ať to padá stejně, jako dnes sníh u nás za okny:)

17. nepleska

nepleska Aktivní autor

Ahojte rybári :)
    tak som sa vrátila z toho zmrznutého zasneženého jazera a podarilo sa mi splniť minulú stonku s dekoráciami a z novej zatiaľ len stonku a najdrahšiu dekorku... obávam sa že to už asi nestihne napadať, tie pierka mám fakt začarované...tak ak by sa tu našla nejaká dobrá duša, ktorá má mince navyše a kúpila by mi po 1 ks tieto 2 dekorácie nižšie, rada by som sa potom dohodla na výmene pri ďalšej akcii OaD.. ďakujem ..

Milka66, silviec a evainfo tohle ocenili.
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce super mám oba stonky,dekorace 2x,všechny odměny a ještě 200 hvězdiček

mendalam2, Janina0971 a evainfo tohle ocenili.
  19. hubas1

hubas1 Rádoby autor

v rybářském obchodě jsem si koupila ten recept, kde ho najdu, díky za radu

20. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

hubas1: Ahoj, najdeš ho v Řemeslnické čtvrti, v budově pekaře, 3. stupeň. Tam můžeš lívanec vyrábět.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.