Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. laumars

laumars Aktivní autor

Myslim ze Peria by mi uz aj stacilo :)
    Teraz uz len nazbierat Haciky , vyrobit Deluxe a moze sa zacat rybarcit :p
    Edit: KiquSiQ ked budes davat na moje rady , aj tebe sa bude takto darit

Naposledy upraveno: 22/1/16
  2. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

laumars - kiežby aj mne sa niekedy tak darilo, ako tebe ;)

evainfo, Lyzarka a laumars tohle ocenili.
  3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.

Akce od včerejška hotová. První stonek jsem již měla. nyní jsem splnia druhý stonek, vybrala jsem ještě všechny různé odměny a ještě mám asi 190 mincí. Uvažuji, že bych si pořídila ještě nějaké dekorky, ale ještě nejsem pevně rozhodnutá.
    Odměny - stáje i stromy zasazeny dnes zasazeny a vyšlo mi:
    Farma:
    tajemné chlévy:
    prachové peří oranž., ovčín oranž., kivi, netopýří guáno žluté
    stromy:
    japonský javor xl - 2x, kamenná pinie xl, javor japonský xxl, olivovník xxl, katalpa xxl

Bahama:
    stromy:
    hvězdný xl - 2x, delonix xl, buddhova ruka xl, cesmína xxl, kumquat xxl

Akce se mi líbila, ikdyž na výsledcích strefování občas kroutím hlavou ;). Je to jen hra, tak proč se čertit.

Přesnou ruku a pěkný večer všem.

Madulka_cz

4. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Omlouvám se jestli se to řešilo.. pročítat celou diskusi se mi nechce... ta ryba co dává řádek, to je normální ryba co se chová v rybníku?
    Jestli ano tak se fakt těším na přerod farmy... vejce a mlíko ze stromu, zvířata ze stonku a na ploše kolotoče... juj...

5. NeonTheo

NeonTheo Rádoby autor

Všechny dekorace a stonek už mám :inlove: Za mě musím říct, že jsem měl vypadávátek poměrně dost (dalo se to) a na ryby štěstí taky.

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím ikebara77, řádek dává 1x rybu (základní zvíře - nejedná se o šlechtěnce)
    příjemnou hru danda

Naposledy upraveno: 22/1/16
    bursuk59, maribeja a KiQuSiQ tohle ocenili.
  7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ikebara77 až se objeví i Kačer Donald a Mickey Mouse, tak to začne být vážné....;):D

8. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

TS při lovu ryb mi daly samé zvířátka milují vodu - 2x kuňk, čápa (to aby kuňky nekuňkaly tak hlasitě) a želvičku. Stromky - rakytník jinak lišta, teď čekám na stromky z baha. Stonky hotové. Lovit budu zítra, dnes mám rozmazané vidění, není to práce sklenky, ale očaře :p. Snad se mi bude dařit a získám nějakou dekorku navíc.

9. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

jupí, tak mám oba stonky a teď už budu chytat na něco z obchodu...superkrmivo a pak vezmu sazenice a stáje...uvidíme kolik krejcarů ještě nachytam....mám šanci jen zítra do rána, pak odjíždím na dovolenou a když dorazím na místo, tak už bude akce odpoledne skončená. Tudíž mám už jen 23h ,abych toho nalovila co nejvícxD:cry:
    Jinak akce povedená, hlavně jsem ráda , že jsem zaplnila prázný stonek z předchozí akce a odměny jsou fajn, super je,že si můžeme vybrat co chceme a ne to co nám vypadne:p

10. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ránko, vydarená akcia, padalo to veľmi dobre. Všetky odmeny sú doma, výhonok aktivovaný, ten jeden ešte po minulej akcii. Ešte sa určite ujde nejaká dekorka. Ešte musím odtajniť stajne a stromy, ale neverím, že niečo z toho ostane na ploche. Tak fajn hru.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  11. abc23

abc23 Komisař fóra

hezké ráno, taky se jdu podělit, jak jsem mizerná rybářka (otec rybář a já dělám takovou ostudu) - marlína mám jen 18x, ale čtverzubců 40, 29 chobotnic, 27 ploskozubců.. takže něco jsem nachytala, na stonek vyšlo včera a na skoro vše z obchodu různé.
    Tohle se mě do rána vylíhlo:
    nejpovedenější je Baha: 2x grapefruit, baobab, delonix xl a xxl, a Moringa XXL
    jinak farma vše xxl - katalpa, pomeranč, třešen, jedle, mišpule xl
    ze stájí ptakopysk, vraní úkryt žlutý a snad poprvé padlo něco červeného - včelí úl a kurník ;)
    růžová stáj mě nevypadla zatím nikdy, když teď začly padat červené, tak snad se ke mě dostanou i lepšejší časem..

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné sobotní ráno všem! Opět u nás zasněžené ráno a stále padá a padá!

Z ranní sklizně to padalo docela dobře, se zbytkem peří co jsem měla od včerejšího dne, jsem umlela 15 nástrah a šla rybařit. Dostala jsem od marlína až po ploskozubce, ale nějak je mně to už jedno. Co jsem chtěla, to jsem získala, překopala jsem komplet baha park, dekorky Slyště andělé letěly do lišty, zatím stále jsou u mě méně výhodné než Rybářská zábava. Takže téměř celý park mám z Rybářské zábavy, pár jich mám ještě v liště pro chvíli, až skončí akce a dám pryč i ty modráky.
    Když bude čas a budou krejcary do obchodu, udělám něco s parkem na farmě. Ale tam už takové velké změny nebudou, velkou změnu jsem už udělala při akci O+D, teď zkusím jen doladit.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na 10 nástrah jsem chytil opět neuvěřitelně nemožné nádherné fantastické ryby a pořídil další dvě dekorace do parku!:eek:

14. doben

doben Ikona fóra

Konečně jsem nalovil dost ryb i na druhý stonek, takže já už mám splněno, jelikož nějakým záhadným způsoben začali častěji skákat merlíni, tak si vezmu ještě nějaké dekorace navíc.

15. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

nechápu zásek dobtý nebo špatný -pořád vypadne rak a je jedno jaké krmivo od začátku akce jsem nasbíral 550 mincí a jsem těžce flustrován proto,že jsem vstával i v noci a akci stejně nestihnu stačilo by mě stonek,ale to taky vzdávám

Lyzarka, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  16. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

tak mám vše. a celkový úlovek:
    Marlín 27x, chobotnice 37x, čtverzubec 44x, Ploskozubec 26x, Humr 6x, a Makrela 0x.

Chytala jsem na směs Delux a Premium, dle slavu peříček a kotoučů. spokojenost.... Jen te začátku jsme měla pocit, že byla náhoda při lovu příznivější.... padalo víc Marlínů, ke konci samí čtverzubci - na stejné zásahy... asi si RT začalo myslet, že se mi moc dařilo....

17. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tak vzhledem k jinym okolnostem jsem musela jet akci tak nejak pomalu - takze jsem na farmu nasadila chlivky, na baha stromy... vcera aktivovala kastanovy stonek a dala nekolik otocek cibuli a jecmene - a po 25 premium a 25 de luxe nastrahach mela kolem 2000 minci...
    premyslim, zda brat stare dekorky nebo nove, ze by se mohly hodit pri OaD, za flasinety apod. se minule platilo skoro zlatem :¤)

18. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

Paradna akcia .... velke DAKUJEM .... ziskala som vsetky mozne odmeny, obe stonky aj predmety na stonky a aj nieco navyse ... konecne som mala pocit, ze to bolo nielen nahananie sa, ale pohodova, pekna a pre mna mimoriadne uspesna akcia :)

19. lakinecek

lakinecek Zelenáč fóra

no tak ja se pridam celej tyden sem jel jen zakladni nastrahy tak penizky nepribyvaly nez sem si precet ze premium dava 2x a deluxe 3x tak sem dnes namlatil 1000 tak stonek hotov a obchod vybilen kdo este bojuje at se dari

20. iDavis

iDavis Baron fóra

Odhalené tajomné chlievy, tentokrát to nebola žiadna sláva.

Kotláreň I: žltá
    Domček pre moriaky II: oranžový
    Ježkova nora
    Kozia mliekareň I: žltá

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.