Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) obávám se, že lovíš asi ve špatné oblasti, já neměla ani jednu makrelu za celé lovení ... nezasekává se u toho malého sstředového kruhu, ale u toho většího, co je zhruba uprotřed mezi malým středovým a velkým ohraničujícím celé pole lovení

maribeja, kutílek1929 a lacrima tohle ocenili.
  2. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já mám 633 stříbrňáků na druhý stonek, koupím až komplet, nejdřív jsem doplnila minulý stonek, kde mě chyběly všechny dekorky a pak, pokud něco zbyte koupím superkrmivo a ty TS...ale uvidíme, vůbec nepadá peří a kovové kotouče. A to mám překopanou farmu, pole jen na jedné ploše BAHA, jinak všude stromy,chlévy a výrobny...přesto padají nejvíc háčky:wuerg::sleepy:
    jinak jsem zjistila, že vůbec nemá vliv, kde zastavíte kolo, prostě to vyhazuje jak chce...přesné trefení na to vůbec nemá vliv.

3. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak dnes komplet koupen stonek, a aktuální stav druhé tabulky nyní :) čas jěště je takže zbytek jěště dokoupím uvidím jak to bude padat, popřípadě koupím ještě jednou dekorky

4. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Myslím, že máš pravdu. Celou dobu to dělám špatně. Díky.

maribeja tohle ocenil(a).
  5. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Jani, nedá mi to. Sice vím, že každá farma má to štístko jinde, ale nezdá se mi, aby v tvém levelu jsi měla tak málo mincí.

Pro srovnání - dcery farma na lvl 60 - 314 mincí. Dcera ještě nemá legendu a poháry má dohromady na 16-ti procentech, nepoužívá žádné řemeslné výrobky a vzhledem k cenám chlívků a nejisté návratnosti dokoupila jen pár chlívků, tj. na plochách jen po obvodu, uprostřed pole a na místech, kam by se vešla jen malá nebo střední políčka má stromy (veškeré které má). Stromy jsme všechny očesaly na základ či XL (upgrade XXL putoval do lišty). Pírek jí padá pomálu, někdy se stane, že z 10-ti chlívků ani jedno, háčků má už téměř čtyři stovky.

Moje farma lvl 89 - 1370 mincí (EDIT: zapomněla jsem ještě připočíst 140 za vyzvednutou dekorku, takže celkem 1510). Přisypala jsem na plochu více stromů (XXL jsem byla líná rušit), úplně zrušila pole (kromě pláže) a naházela chlévy, které se v ideálním případě sklízí ráno a večer. Opravdu je důležitý základní čas, ne BZ/BBZ a veškeré upgrady jsou na vypadávátka spíše na škodu, bohužel. Ráno nahodím květináč na zkrácení chlévů a max. perníček na výrobny a občas mi vyjde ještě na výrobny řádek. Nemám JC, ani obrstromy ani kouzelné stromy a co já vím co ještě. V chytání někdy padají lepší ryby, jindy horší, ale obecně vychází v přepočtu na pírko lépe návnady premium než deluxe. Vzhledem k nedostatku třpytek (odmítám tomu říkat tím divným patvarem) melu i delux, ale snažím se co nejvíce namlít premium.

Třeba ti to v něčem pomůže ;)

Naposledy upraveno: 22/1/16
  6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak uz si jedu jen na dekorky, sice proti jinym jsem amater, ale nestalo mi to jediny SH a taky mam celkem rozumny zvirata bez velkych investi (+10% a +5% na chlivky do zlatych slotu, k tomu stonek)... no zaseky jdou, premium delam jen to co moje bezny stromy davaj (vetsina je XXL) a zbytek deluxe a tak to odsejpa jak muze...
    Nekolik spatnych zaseku bylo, jenze kdyz se ukaze ten nejlepsi za premium, je to jako u pirata dostat posledni bednu :)

7. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A je to tady o_O Najednou mám tolik peří, jak v duchně po babičce a nejsou háčky. Do kdy že ta akce je? Do neděle...no tak to asi podojím ještě pár karafiátových polí. Nějak si ten baha park musím vytunit a tady z té akce se to přímo nabízí :p

Naposledy upraveno: 22/1/16
  8. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezký večer všem, právě jsem ulovila potřebný počet penízků na stonek s dekoracemi a hned jej aktivovala. Dnes se mi nádherně lovilo, ze sedmi delux. háčků, 5x Marlín a 2x Chobotnice, to potom rychle naskákalo a co jsem chtěla mám, ještě zbyl nějaký čas, třeba budou i sazeničky.

9. Flaxík

Flaxík Zelenáč fóra

Ahoj, mám dotaz - pochopil jsem tady z těch zmínek, že ze stromů XXL to nepadá nebo padá nějak míň? Nebo jaký má účel uklízet XXL upgrady do lišty?

10. witchDannan

witchDannan Pisálek fóra

Mohla bych se zeptat? Vybrala jsem si recept na čokoládový lívance, ale on se mi nezobrazil. Nevím proč.

11. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Flaxík -z xxl stromů to sice padá míň , ale sklidí se 2 krát.

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

witchDannan - pokud máš na recept už level (Pekař 3. stupeň) tak zkus restartovat hru, aby se to načetlo, pokud pekaře ve 3. stupni ještě nemáš, tak se ti recept objeví, až toho stupně dosáhneš

maribeja, mendalam2 a kutílek1929 tohle ocenili.
  13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Danielaa25: Třeba já mám takovou zkušenost, že ikdyž bych sklidil XXL 2x, tak se dostanu v lepším případě na cca 70% vypadávátek oproti stromům na 20hod... navíc 4 hod "ušetřím".

14. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

tak mě to připadá, že se to vyrovná ...no já mám xxl na baha ráda ;) tak je skoro nebourám , ale teď tam mám chlévy xD

15. babajaga.x

babajaga.x Pisálek fóra

No nejsem já kus toho rohatýho zvířete? Já to tady taky celou dobu plácám na střed a nadávám, co mi to padá za zmetky! :D
    Medvánek - díky za nakopnutí ;)

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

není zač, já taky začala špatně xD, došlo mi to až později ...

Janké861 tohle ocenil(a).
  17. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Můžu se zeptat jestli mám nahlásit na podporu, že na premium udici na dobré místo jsem chytit podruhé humra???? Což bych neměl chytit.

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Stromy mám všude téměř samé xxl a vůbec nesázím plodiny a stále háčky přebývají. K vyzvednutí chybí už jen pinki, hvězdičky a banány - tedy to, co až tak moc nepotřebuji, hlavně modrý koláč tam asi nechám, mám ho plnou spižírnu. Už teď mám vše, co jsem chtěla a co bude navíc je jen bonus, takže akce naprosto v pohodě
    ;)

dana9494, evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

.krakonoš.: Ahoj, nahlásit to můžeš ,-) Jen jsem se pořádně podíval na tabulku a dle posloupnosti je tam chyba..... u premium návnady je to u dobrého a perfektního místa stejné...... u dobrého by mělo být 5 ryb... a ten humr tam graficky chybí.... aspoň si to myslím ,-) Mělo by tam být to stejné jako u De luxe a slabého místa. Uvidíš co ti odpoví ,-)

maribeja, kiki2305 a Danielaa25 tohle ocenili.
  20. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Casey27 mělo by to logiku a je fakt, že na ty padající humry při dobrém záseku na premium si tu už stěžovala více lidí :) Třeba mně padli třikrát a myslím, že jsem se do slabého místa trefila jen jednou, když jsem nějak z roztržitosti klikla úplně mimo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.