Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Dnes to na mé farmě nebere ..samý čtverzubec ! Pořád stejné místo a nástrahy Deluxe-
    merlín 39,chobotnice 79,čverzubec 69 ( dnes vypadl asi 6krát z 9 záseků xD)ploskozubec 17,humr 8,makrela0

maribeja, evainfo a Lyzarka tohle ocenili.
  2. doben

doben Ikona fóra

Dneska jsem umlel 24 premium návnad.
    Řekl jsem si, že bych mohl vyzkoušet záseky na několika místech a je to opravdu o náhodě,
    protože i z horších záseků padají chobotnice.
    Navíc jsem si všiml, že čím méně má člověk návnad, tím lepší ryby padají.

První díl neměl přes 170 shlédnutí, ale přes 200 shlédnutí, proto jsem to natočil ještě dnes.

3. Eve.Ry

Eve.Ry Pisálek fóra

Jsem příjemně překvapená. Nečekala jsem, že akce pouze z vypadávátek bude tak štědrá, a při samotném rybaření se mi ještě nestalo, že bych nezasekla do zeleného kruhu. Neměnila jsem na farmě nic a stejně jsem si doplnila stonek, který mi šedivý pil krev, a pak koupila oboje stromy, chlívky, superkrmivo a party lístky. (To, že mi po odtajnění vypadlo houby je druhá věcxD) Takže mám radost a za akci děkuji!

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po přečtení vašich doporučení jsem přehodnotila své potřeby, zvlášť když se mi dostalo tak nesmírně štědré nabídky od Danielaa25. Na oba stonky by mně to mělo vyjít, melu převážně deluxe, protože mám minimum třpytek na prémium. Když to vyjde na SK, budu ráda, ale to si mohu namlít a potřebovat ho zatím určitě nebudu, mám málo zvířat. SH se občas objeví na kole štěstí. Oželím i kupon, protože mi to nabídlo kombajn ve slevě na měsíc. Na banány napěstuju, na hvězdičky taky. Pořídím tedy oba stonky. Nenapadlo mě, že mohu mít i ten z doby, kdy jsem ještě nehrála.
    Moc děkuji.

Naposledy upraveno: 22/1/16
  5. Lida7373

Lida7373 Stará škola

doben,
    dospěli jsme ke stejnému závěru.....mlet to po 1ks....a je jedno kde se to zasekne, denně máme nárok na nějaké ryby.....a ty prostě vypadnou....

6. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak já mám všechno vykoupeno a dekorky na ten nový stonek mám 2x,stonky oba aktivní a asi stihnu i dekorky na první stonek tak bude co měnit při obchoduj a daruj pokud bude zájem

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jde vidět - a to i na prvním videu - že je šumák jak přesně zasekneš na střed. Stejně ti "náhodné" číslo přidělí jen obyčejného Humra.
    Co jsem si tak všiml, tak máš vyloženě kliku na Ploskozubce.

evainfo a doben tohle ocenili.
  8. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak konečně také hotovo ! Stonek pracuje , z rybářského obchodu všechno vybráno,
    tak se pustím ještě do náhradních dekorek. Ty se hodí vždycky.
    Přeji vščem krásné, sluníčkové odpoledne a rybolovu zdar.

9. doben

doben Ikona fóra

Bezejmený to je ale náhodička ti ploskozubci, že? xD

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce je super,oba stonky jsou hotovy plus několik dekorek,banány,párty lístky a ještě mám 80 hvězdiček ;)

11. iDavis

iDavis Baron fóra

Odtajnil som TS a výsledky ma celkom potešili:

2x strom nektarinky
    Ohňový strom XL
    Grapefruitovník
    Hviezdny strom XL
    Kiwi XXL

Borievka skalná
    Javor japonský XXL
    Čierna vŕba
    Olivovník XXL
    Broskyňa XXL

12. flexka

flexka Hrabě fóra

doben - tak jsem mrkla na tvoje video a jak taháš ty ploskozubce, úplně jako já, že jsem pak šla lovit, kliknu a furt čekám na tu muziku :D a ono nic, než mi došlo, že tihle ploskozubci jsou moji a ta hudba fakt hrát nebude a nebude

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak ještě odkliknuté tajemné věci ;). Jsem s výsledky spokojený a už dlouho nebyly tak super z akce :). Teď se ještě rozhodnout jestli 1x Cosi je ve vodě nebo 2x Rybářská zábava. Sice mám radši kratší dekorace, ale nejspíš raději pořídím ty Rybářské zábavy :p.

ledňáček

ptakopysk
    kohout
    vlk

javor japonský xxl
    planika obecná xxl
    mandlovník xxl

javor japonský xl
    2x planika obecná xl

nektarinka
    kustovnice xxl
    hvězdný strom xxl
    rohovník obecný xxl

hvězdný strom xl
    rohovník obecný xl​

14. babina51

babina51 Veterán fóra

Včera jsem zasekla premium návnadu,ale jak se říká ujela mi ruka, to nebude ani čudla,ale světe div se,zasekla se ta úplně nejlepší ryba.Tak nevím jak to je.

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

aktualní stav
    [​IMG] [​IMG]
    a to jsem myslel že nebudu mýt ani stonek xDxDxDxD

16. Astat.

Astat. Stálice fóra

Mám stonek i dekorky, sazeničky, stáje, ale strašně, strašně mě to štve!!! Z perfektních záseků, bych čekala něco víc než cca 80% čtverzubců a marlín vypadává hlavně, když jdu vedle toho rádoby tak perfektního kola.

17. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Nechápu,vaši spokojenost,když mi to vůbec nepadá.Docela jsem touto akcí znechucena.Je to normální,aby z 19 stájí vypadlo jen jedno pérko?A to není všechno.Do nynějška ještě nemám všechny dekorky do stvolu,protože přesto že jsem si už rybí tanec koupila,tak ho nikde nemám.Asi si na mě zasedli.No nic.Jdu makat dál.Ale moc času už mi nezbývá.Všem přeji ať jsou na tom líp než já.

maribeja tohle ocenil(a).
  18. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj ,tak zatím jsem udělala stonek,a snad během zítřka mi ještě něco napadá a koupím něco v obchodě ,padalo mi do docela málo hlavně třpytky a peříčka a to mám skoro všude chlívky a výrobny a ani při zásekách ,které byly skoro všechny správně mně padala ta nižší sorta ryb ,merlína jsem chytila dvakrát jinak spíše chobotnice a čtverzubce,no nic se neděje stonek mám a dál se uvidí,všem kdo ještě nemají stonek přeji ,aby se jim dařilo a ostatním farmářům také spolu s hezkým víkendem.

19. jana895

jana895 Perspektivní autor

teď jsem dala vyrobit 2 premium návnady a zůstaly ve mlýně a nejdou použít

20. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Asi to dobře nechápu, ale podle tabulky nemá být v té nejlepší oblasti žádná makrela. Lovím jenom tam a mám jich už 36. Tak nevím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.