Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Merlin můž vypadnout i při obyč návnadě na slabém místě ;)
    Je to všechno náhoda a štěstí jak na rybách:D

Bavte se , je to náhoda co to bude ;)

2. flexka

flexka Hrabě fóra

immortal67 - dovolím si nesouhlasit, že by to dávalo nějak stejně od každé ryby, melu premium a deluxe a marlínům se nechce a nechce - je pravda, že nemám makrely, ty jsou asi jen na obyč návnady, nicméně moje skóre je: marlín 8, chobotnice 19, čtverzbec 6, ploskozubec 20, humr 7 - uvidím, co bude dál, nějak mi chybělo peří, tak jsem přechlívkovala a teď mi chybí háčky, tak zas budu bourat a měnit... nicméně je to o "šťastném" číslu farmy a i když mám zásek okolo ideálu, prostě mi to marlína dává setsakra málo

3. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

Ahojky všichni, tak nevím, vidím, že peří lítá všude okolo a u mne tedy velmi - velmi málo. Máte to nějak vypozorované, co kde mít postavené? Jsem z toho již "na budku" Asi vezmu prut a půjdu k nám na Bečvu něco ulovit. ;):cry:

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  4. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Tak já po pár pokusech jedu jen pandy a bobry 2x denně. A taky jsem si znovu ověřila, že navýšení bodů nemá na vypadávátka vliv:

legenda 30/30, zakoupené premium (5% více vyskočených surovin- nevím, jestli to platí i na akční vypadávátka...) a aktivovala jsem jen 7x sovy (+70%):
    82x pandy= 52x peří
    99x bobři= 78x peří

dnes ráno navíc 7x vrány, 2x můry, 1x dráček, 1x datel a 10% ze stonku (+190%) a k tomu ještě + 5% vypadávátek ze stonku (taky nevím, jestli je to i na akční...):
    82x pandy= 49x peří
    99x bobři= 78x peří

Takže tímhle stylem mám cca 250 peříček za den. A díky ,,okamžité sklizni" pohopolí karafiátů jsem si dnes ráno nasyslila 1 600 háčků, proto můžu jet jen chlévy... :music:

5. -mich2013-

-mich2013- Zelenáč fóra

Danielaa
    Bylo to na 1000% dobré místo, skoro přesně na zelené kruhu. A humr tam být prostě neměl. Vím, že je to loterie a rybaření a bla bla ...ale když je na začátku daná tabulka, tak tam určitě není jen pro náhodu. Takže nevím nevím, co si o tom myslet..prostě někdo má víc štěstí, někdo míň a někdo žádné. Celkově vzato, tyhle "náhodné" akce nemám ráda, vadí mi, když nemůžu něco ovlivnit vlastním přičiněním....

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kdyz to tak ctu, asi bych se taky priklonila spis k nazoru, ze to pada vicemene nastejno. Chytala jsem na vsechny typy navnad s prozatimnim vysledkem: marlin: 22, chobotnice: 30, ctverzubec: 18, ploskozubec: 21, humr: 22.

Naposledy upraveno: 21/1/16
    Janina0971 a lacrima tohle ocenili.
  7. doben

doben Ikona fóra

Tak já jsem vyrobil na zkoušku 12 premium nástrah a natočil jsem to.
    Ve videu jde krásně vidět, že na kvalitě záseku ani moc nezáleží.
    Pro ty co to furt nepochopili, tak první zásek ve videu je ten nejlepší.

8. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

-mich2013-

ale podle tabulky to bylo slabé místo a humr tam tedy mohl být. Humr tam může být i po Deluxe -slabé místo, ale já sem ho tedy ještě nevytáhla na DeLuxe- jen při premium. Proto používám jen DeLuxe a na mém příspěvku výše je shrnutí nachytaných ryb.
    Píšu o tom , že ten zásek mám v podstatě pořád do stejného místa a jednou je tam merlin a podruhé čverzubec - je to náhoda co
    mi medvěd vytáhne xD

doben - super to video -na mé farmě merlin vypadne těsně než se dostane to kolo na kolo - takže já zasekávám o minimum dřív než ty,ale mám stejně nejvíc chobotnic xDxD a kruhy nechám proběhnout o kolo déle xD

Naposledy upraveno: 21/1/16
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne na komplet stonku chýba 35 mincí ale pierka a bliskáče v nedohľade,tak že musím čakať kým nedozrejú stromy a nebudú hotové zvieratká.Ale času je ešte fúra a keď ešte nejakých kaprov chytím vyberiem nejaké odmeny.

10. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, s pírkama je to špatný, ale něco každý den udělám. Čas zatím furt je, abych stihla i stonek s dekoracemi. Tak všem trpělivost a dobrou mušku ;)

lacrima, evainfo a Magduška56 tohle ocenili.
  11. immortal67

immortal67 Expert fóra

Padání je podle mě náhodné.Každý má +- stejně od každýho.M+ě spíš trápí,že já posílám tři dny postivě každýmu sousedovi dárek,já dostal za tři dny dva háčky,takže to asi vyměním.Mám nějaký nespolupracující sousedy.

duna.duna1 a evainfo tohle ocenili.
  12. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Tak mi to nedalo a udělala jsem si propočet, zda se vyplatí více návnady premium nebo deluxe, jak se tu vedou spory. Melu přednostně premium, jen když už mi dojdou třpytky, semelu deluxe. Výsledné rybky jsem přepočetla na mince (pro zjednodušení poměrově u těch druhů, kde se dostanou mince až za více kusů) a přepočetla na (alespoň pro mě) nejvzácnější pírko a vyhrálo premium. Sice mi u něj padají o trošku horší rybky, ale v poměru k surovinám se to stále vyplatí - premium mi vychází momentálně 3,85 mince/pírko a deluxe 2,43. Vím, není to až tak obr rozdíl, přesto mě to utvrdilo ve strategii mlýt premium a deluxe jen jako doplněk, když dojdou třpytky.

Jinak z ranní sklizně celé farmy vypadlo 45 ks peří, 35 ks třpytek a 52 háčků. Složení farmy je téměř celé plochy chlévů, víceméně jen po obvodě stromy, na baha v pralese 10 chllívků a jinak samé stromy a na pláži 8 chlívků, pár stromů a jinak políčka. Trošku mě to zklamalo, protože včera pírka z chlévů létala lépe. O farmě dcerky nemluvě, v 60. lvl a vypadne jí asi tak 5 pírek za ranní sklizeň :-(

13. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Ako vidíš, možné to je. Ja som ich dostal 2x po sebe na deluxe návnadu pri trafenom asi ideálnom strede (ružový kruh v strede svetlomodrého, ktorý sa nachádza v strede tmavomodrého). Jasné, že posúdiť, či to bolo perfektné miesto, alebo dobré nemôžem. Možno to bolo o nejaké desatinky milimetra posunuté, ale určite to bolo ďaleko od slabého. A tiež ma to hneď zarazilo a aj nahnevalo, ale čo už. Stáva sa. My sme si to "zlízli". A tí, čo sa im to nestalo nám veriť nebudú ...

maribeja, evainfo a -mich2013- tohle ocenili.
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Všem pěkný den pro rybolov, ale já hlava dubová šla kliknout stonek s kaštánky a on pojede ještě dva dny! .. jak se to mohlo stát xD. Najíždím na plán B .. tj. čekat, sbírat peříčka a nadávat :D háčky ještě počkají a já si dám chvilku pohov od rybaření [​IMG]

15. samec

samec Magnát fóra

Hnus fialovej--dnes marlin prostě neexistuje----tak málo pírek( ale hnůj prodávám jak o život,protože už mám divošku a mýtinu plnou zvířat--mimo stromů okolo a na hlavní jen pár políček na pěstování)a pak většinou samé ploskozubce 31x to k pohodě nepřidá! RT přeji pokud možno divoké sny v noci o ploskozubcích!! ( marlin-- 13x do včera):cry:xD;)

16. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Poněvadž mám stále stáje na ploše tak "pěstuju" dál, zatím s deluxy spokojenost, už jen kvůli tomu, že mi 2x vypadl marlín, čtverzubci asi vyhrávají. Objevili se takové řeči, že je jedno, jestli má člověk recept na lívance, protože potřebuje čokosirup. Já si ho "koupil" jen pro případ. Co kdyby náhodou se mi naskytla možnost mít i čokosirup, tak bych ho bral. Proč? Jednoduše, protože chci a mohu. 8)
    Jo, smootie je výhodnější to uznávám, no a? :D
    Rybářská zábava koupena, takže mám stonek už konečně plný, mám ještě pár potenciálních cílů, tak ticho, ať mi ty ryby nevyplašíte.

17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tááák mám stonek a vyzobala jsem vše krom pinky koláče a hvězdiček ....Vše navíc bude jen bonus ;)..Ať se daří,,,

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne moje zvieratká dali pierka.Najskôr som robil obyčajné návnady potom prémium.Chýbali mi bliskáče tak som urobil návnadu deluxe a oplatilo sa chytili sa mečiarixDxD.Stonka už je aktivovaná.

19. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Tam ať dá na pole farmář cokoliv tak je to úplně jedno padá si to jak chce a to mám skoro 100 chlívku +/- :p je vidět že je tady nepoměr jak pole tak stromy a chlévy.................. O zásecích ani nemluvě a o krmivu raději nemluvit taky je zde nepoměr na výrobu krmiva je to jen hra ale takové akce opravdu nemusím a když tak stačí jednou za rok. PETRŮV ZDAR

samec tohle ocenil(a).
  20. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Akce se mi líbila, ale dnes mi dali humra. Měl jsem ten střední zásek na premium udici a dali mi humra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tuto rybu jsem neměl nikdy dostat. Už z této akce jsem znechucen.

evainfo, tydýtková a Skeewe tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.