Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Právě jsem dokoupil vše co jsem měl naplánováno. Teď už budu sbírat mince na druhý stonek.
    A jen tak pro zajímavost:

Ceny řemeslnických produktů na trhu AY

Čokoládový lívanec 35 000,-
    Čokoládový sirup 13 000,-

2. vůdce2

vůdce2 Perspektivní autor

Konečně se mi podaří dokončit první akci. Druhou zatím ještě ne, ještě se rozhodnu, jestli dokončit druhou, nebo bonusy, obojí asi nedám.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Casey27 Je pravda ,že od určitého levelu jsou natom Andělé oproti příšeře líp!Jenže než se tam dostanu,tak určitě budou i lepši dekorace, než jsou teďkom příšery! Možná to přehodnotím a vezmu 2x2.:eek: Zatím mám na ploše horších dekorek víc než dost!

skalara.v a maribeja tohle ocenili.
  4. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak tajomne na bahame dali
    3x hviezdny strom xl
    budhova ruka xl
    budhova ruka xxl
    nektarinka ( ta potesila)

na hlavnej
    datlova xxl
    pinia xl 2x
    oskorusa
    mispula xxl
    javor japonsky xxk

zvery?
    kravin cerveny
    holuby
    bobry oranzove
    vcely oranzove
    takze keby nie tej nektarinky prepadak ale na zuby darovaneho kona sa nedivam :)

5. blondmary

blondmary Magnát fóra

tak tajomných stajní mi urobili radosť ružové rybyčky a z tajomných sadeničiek nektarinka a achacha. A začína ma baviť aj rybárčenie,
    najmä keď sa na háčik chytí Mečiar:D

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rikam si ze na deluxe potrebuju 3.5* vic surovin nez na obycejny, no a ziskam 3* vic ryb, ale zase kdyz to zafunguje tak lepsich... na premium to chce jen o 1 peri vic, hacky nezajem a kotouce proste padaji samy bez podpory... pritom odmena je jen o jednu rybu horsi (teda vlastne jsou jen o malo horsi odmeny) a to tech pokusu muzu udelat vic nez s deluxe a tim i sanci na lepsi vysledek...
    takze budu delat premium abych vycerpal ty nadbytecne kotouce a pak zas deluxe, tim se maximalne vyuzije vse co vypada nebo dostanu od sousedu (jasne ze peri je primarni pro oboje), no a mel bych dat vsechno co se da... mam jeste do vecera par mleti, tak se uvidi jak se zadari rybarit :)

7. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

rybařit se celkem synovi dařilo a měl ohromnou radost, zato ze sazeniček vůbec nic jen xl a nezajímavý xxl :eek:
    tak uvidím zítra jak dopadnou stáje

Trepifajksl, evainfo a tydýtková tohle ocenili.
  8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Dekorky z první akce dokoupeny a stonek aktivován. Já namelu prvně premium, abych spotřebovala kotouče. Taky mi připadá,že jsou nejvýhodnější - dává 2 kusy a na výrobu je potřeba 1,25x víc nástrahy a 1,5x víc háčků. Na deluxe návnadu je potřeba 3,5x víc obojího a dává 3 kusy. To by se muselo trefovat co nejlépe, aby to dávalo 3 nejlepší kusy.
    Mám zatím 524 mincí na druhý stonek. Pak půjdu po TS a TCH. Uvidím co stihnu. :)

9. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

Tak abych dnešek shrnul za ty menší lvl jako jsme my :D sem teprv nový a tohle je moje první akce a bohužel si jí moc neužívám protože nejsem schopen nic. Vše sklízím celej den přesně na čas, chlívky, pole, stromky, udělal sem si i ty poháry pro větší procentuální možnost nálezu, a bohužel padlo pouze 8 kotoučků, cca 100 háčků a pouze 6 peříček.. A to jsem i dokoupil lepší chlívky 2x (soby,psy, no co se dá na levelu 26 prostě) a stejně bohužel jsem jen otřel sopel. Naštěstí hodní sousedi asi vycítily moji smůlu tak mě nějaké peříčka poslali a mohl jsem si 2x nahodit :) tak uvidím jestli stihnu aspoň nějakou odměnu shrábnout zatím 0 penízků :D

10. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tak to sa veľmi mýliš. Tebe to možno ide. Mne na deluxe návnady chodia prevažne štvorzubce, ale aj homáre pri trafenom strede. Ale pri mojej kritike na túto akciu mi "niekto" príspevok zablokuje.
    Ak sa vám darí, som rád - ale majú tu viac dier. Dnes som čakal na 2 pierka, aby som mohol umlieť návnadu. Presne 2 pierka som dostal, tak som išiel hneď mlieť, ale čuduj sa svete, jedno chýbalo. Kde sa asi stratilo??? Ak sa takto stratí jedno, je to vlastne jedno. Ale ak ich bude 10-20, pre niekoho to už môže byť dosť - hlavne keď to nepadá.
    Aj tak nestihnem vybrať všetko čo chcem. Koľko sa podarí toľko bude. Stále to bude viac ako nič, ale ide o princíp.
    Možno týmto chcú zvýšiť nákup košíkov, ale mne je to vlastne jedno ...

Trepifajksl a maribeja tohle ocenili.
  11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Nejlepší na této akci je, že mi přišlo oznamko do mailu, že se bude akce konat a jako předmět bylo....Zahraj si s kamarády na honěnou!
    Takže kdo se hlásí jako první? xDxD

12. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Velmi dobrá akce,doplnil jsem stonek s 1.akce a vykoupím snad vše co se dá 1 pro RT to by mělo být častěji.Petru zdar

DANKA722, evainfo a blondmary tohle ocenili.
  13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Twin: máš babu ,-) Ikdyž to zní divně že.... aby se tu nezačalo mluvit o nějakých % :-D Taky jsem na toho emila koukal a přemýšlel (ano je to tak) kdo, co, koho honí když je to rybolov. Je pravda že někteří nahánějí pírka.... že by to bylo ono? :-D

14. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Musím říct, že s touto akcí jsem spokojená nejen,že mám to co jsem chtěla,ale z tajniček jsem úplně unešená např.mišpule,planika, oskeruše, hvězdný strom,bobr - červený, mýval a ledňáček:)

15. immortal67

immortal67 Expert fóra

To je složitý když vypadne z 15 stromů co rostou 24 hodin 1x háček,1x plíšek nebo co to je.A to vzhledem k 96 levelu mám vše co jde na podporu použít.

16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Teoreticky je nejlepší premium, ale v praxi jasně deluxe. Na deluxe už jsem chytil 5x merlina a na deluxe maximálně chobotnici. Aktuálně 662 mincí, zítra asi pojedu jenom premium a uvidím co se stane. Dále mám navíc 140 pírek takže v neděli pojedu turbo růže, abych dochytal háčky. Celkově jedu akci na pohodu a vvvvo tom to je.

17. Preceja

Preceja Mistr fóra

Mně se teda jeví jako nejlepší premium i v praxi, marlíni padají vcelku běžně. Nějaký se chytil i na obyčejné nástrahy. Dávat háčky a pírka navíc za možná trochu lepší pravděpodobnost mi přijde zbytečné.

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Ajtoto, pírka nejsou voda, aby se vypařili a za celé testování se nestalo, aby někomu "jentak" zmizlo pírko. Pokud tě hra chybně informuje, pak je možná chyba ve znečištěném flashplayeru (jak čistit ti poradí v technické sekci a savem nečistíme, nemusíš se bát :) )
    Navíc, pokud máš nesrovnalosti na herním účtu, je vždy možné s takovým technickým problémem kontaktovat herní podporu.
    Jinak víte, že příspěvky se pro negativní hodnocení nemoderují. To nebude určitě ten důvod zmoderování. Nicméně vidím že jsi velice dobře pochopil, proč byl příspěvek moderován (soudě podle editace ve zmoderovaných, vrátila sem to zpět, toto se opravdu nedělá :( ) Tvůj příspěvek porušoval pravidla fóra. Nastuduj si pravidla a nestane se, že by ti někdo příspěvek moderoval.
    Jinak za sebe musím říct, že nejlépe mi to padá na deluxe návnady. :)

Příjemnou hru danda

19. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Je to možné. Asi budem musieť už trochu vyčistiť PC.
    A k tomu príspevku - možno prvotný dôvod bol, že som v prvej časti príspevku reagoval na prechádzajúce príspevky a napísal, že som hral hru od inej firmy, čo som si neskôr uvedomil, avšak po mojej úprave príspevku (celú prvú časť som vymazal) niekto ďalší vymazal celá môj príspevok. Pritom moderátor mohol iba upraviť pôvodný príspevok, ak tam "vadil" konkurenčný názov.
    Ale už to riešiť nemienim ...
    Vďaka.

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ajtoto: ahoj, upřesni prosím jaký střed trefuješ

Edit: super, já jen, že mnozí jasno nemají ;)

Naposledy upraveno: 20/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.