Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. immortal67

immortal67 Expert fóra

tak ještě 400 mincí a budu mít vše.

2. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

z 13tich návnad chytiť 7x Mečiara je dobré skóre :) keďže sa zdvojnásobovali tak je to 14 Mečiarov :D

3. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Tak se mi zdá, že někdo povolil kohouty. Z čeho to včera vůbec nepadalo, a že to nepadalo skoro z ničeho, z toho dneska peří lítá, že by bylo na nové peřiny. Super. Už mám mince na všechno co jsem si přála a teď už to bude jen příjemný bonus navíc.
    Mně se tato akce líbí. Baví mě. Oceňuji hlavně to, že si můžu sama zvolit, jaké odměny si za mince koupím.
    Na překopání parku se chystám už nějakou dobu a jak jsem tu četla ty vaše příspěvky, tak už si ten čas fakt udělám a vrhnu se na to.

4. sirchose

sirchose Analytik fóra

Ahojte,tak to je super švindl,koupil jsem si recept na lívance abych zjistil že potřebuji recept na čokoládový sirupxDxDxD

Taky to mohl RT napsat do závorky když tam dali k čemu jsou lívance,příště budu muset nejdřív studovat a pak teprve kupovat:cry::cry::cry:

5. cernyj

cernyj Zelenáč fóra

Pořád nemůžu sladit poměr stromů a stájí abych měl všeho stejně a teď jsem náhodou zjistil, že peří padá i ze stomů.

*dareba1, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

On vám jeden nestačí?? xDxD
    Prima akce. Všechno hotovo a teď už jen pro zábavu.:)

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Potřebovala bych taky trošku povolit kohoutky:cry:;):)
    bbowling nevím jak to děláš ale vždycky mě to potěší, je fajn vědět, že se někomu daří.8) čokoládový sirup vyrobíš v marmeládovně v prvním stupni

Naposledy upraveno: 20/1/16
  8. daktari62

daktari62 Pisálek fóra

ahoj ,jsem na tom stejně, nevím,kde ho mám vyrobit....babo raď, že?

maribeja tohle ocenil(a).
  9. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

tak ty kohoutky asi povolili jenom někde a někomu jiní jdou s křížkem po funuse >:(............ale vždyť je to je jedno u mne dokončit akci je nad lidské úsilí :cry::cry::cry::cry:....... prostě nepadá a nepadá

maribeja tohle ocenil(a).
  10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj daktari62,
    recept na čokoládový sirup se dal získat v jedné akci před pár lety, teď bohužel možnost pořízení není. Kdo tedy nemá recept, může si sirup koupit na trhu.

1robinsonka1, maribeja a DANKA722 tohle ocenili.
  11. šebejda

šebejda Baron fóra

Chci tady podotknout, že rybářská akce 2 je na rozdíl od jedničky naprosto povedenou. Tím chci říct, že správným kliknutím na kruhy vždy získáme ty nejlepší ryby (od merlína po čtverzubce). Záleží na každém z nás, co má "zasazeno" na plochách k vyváženému získání padátek. Akci hodnotím jako vyloženě vydařenou a mít pět palců, tak všichni letí k nebixDxD.

12. immortal67

immortal67 Expert fóra

Nerozčiluj se SIRCHOSE Lívance dají 6000 BZ,ale lepši je mangovopomerančové smothie to da 7500BZ takže asi tak.
    ŠEBEJDA no nevím,ale rozdíl je v tom značný,jestli na jedno zaseknutí mám 75 bodů nebo jen 18.Takže není fuk,jestli mám marlina nebo čtverzubce a nepovažol bych ho zrovna za nejlepší rybu je to poměrně veliký skok z marlina (75 mincí při deluxe) na chobotnici (18 mincí za deluxe)

1robinsonka1 a evainfo tohle ocenili.
  13. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

Rybařina je hlavně klidu, tichu a přírodě. A jelikož je venku sníh a led, tak místo u vody, sedím u PC a rybařím. Pravda je, že u vody mám více nástrah, než tady. ;)

14. abc23

abc23 Komisař fóra

Zdravím, tak jsem pročetla příspěvky, včera jsem zkusila na baha mix pandy a velbloudy a vypadlo 41ks takže ted jsem dokoupila 30pand (pěkná pálka) a dala i na prales jen pandy, uvidíme opět ráno. Takže ráno vypadlo 80ks + teď po práci 80ks, úspěch po těch předchozích dnech. Teď zase nemám háčky pro návnady o_O Ale vypadá to, že nějak to pude a mincí 460ks, zatím nic nekupuju, až budu mít na něco kompletního a dokud to vydržím. Ještě zlepšit ty záseky, "Mečiara" :D mám chycenýho nejmíň

Padly tu příspěvky o parcích - nekecám, včera jsem 2hodky seděla a sepisovala, co všechno mám v parku, velikost a BZ a co všechno mám na stoncích, ještě to musím porovnat a vyměnit, protože kdysi jsem to na stonky šupala hlava nehlava.. takže popsaný 4 A4 oboustranně.. ještěže má můj muž odpolední, zase by si ťukal na čelo xD

15. sirchose

sirchose Analytik fóra

Já se nerozčiluju,jen mě dojímá že to nikdo nedal vědět předem,bych si koupil něco jiného

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  16. šebejda

šebejda Baron fóra

immortal67.....beru to jako klasické rybaření. Dáš na háček to nej, možná použiješ krmítko a když máš záběr, už tušíš, jak je velká ryba. Tady je to stejné. Trefíš-li správně kruh, je jasně dané, že to nebude ta poslední mřenka ale jedna z lepších úlovků. A to v akci rybaření 1 nebylo.

17. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Dobrý večer všichni,kteří rybaříte.Trošku se pochlubím jaký je můj medvídek díky mě skvělý rybář.Teď na tři deluxe nástrahy chytil
    6xmarlína a 3xchobotničky super.... makrelu doposud nechytil ani jednu.Jde jen po lepších rybách mlsoun jeden.Jen tak dál pro mě je tato hra od začátku pohodová užívám si ji :) ;)

Naposledy upraveno: 20/1/16
  18. immortal67

immortal67 Expert fóra

Šebejda já mam dojem,že i v 1 rybaření byl ten pulsující kruh,ale ryby byli horší.

1robinsonka1 a maribeja tohle ocenili.
  19. Blufinator

Blufinator Pisálek fóra

Zdrím Vás, jaké návnady se podle Vás, a vašich zkušenosti vyplatí nejvíce?? obyč., premium nebo deluxe?? :) Děkuji Vám :)

20. immortal67

immortal67 Expert fóra

Za deluxe máš 3 ryby,ale potřebuješ víc peříček,háčků,takže vlatně je to asi fuk.Ale stejně asi každej chytá na de luxe.

*dareba1 a ldivacka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.